nyår

Hej på er alla fina! Jag ska strax packa min väska och bege mig hem till Simon och nyårsfira "som vanligt". Det blir jättemysigt och bra. Jag strosar runt i min finaste peplum idag, det blev ingen klänning för min del men det gör inget - peplum och svarta jeans är ju mina favoritplagg. Skål på er allihopa och hoppas ni får ett bra avslut på det här året! ♥ 
Visst ser det ut som att jag har axellångt hår på andra bilden? det var ju nästan lite fint... 
 

2013

Tänkte som vanligt göra en liten årsresumé, det är ganska intressant ändå att se hur mycket som hänt under ett år.  
 
JANUARI
I Januari var jag den nervösa tjejen som bytte skola och klass. Jag tror faktiskt att det kan vara det absolut bästa jag gjort i mitt liv, på riktigt. Jag mådde verkligen dåligt på den förra skolan och i den förra klassen och jag är så stolt över mig själv att jag faktiskt gjorde någonting åt det. Idag har jag kul varje dag i skolan eftersom att jag nu har fem helt underbara tjejer att hänga med dag ut och dag in. Älskar hela skolan, klassen och mina lektioner. Är verkligen, verkligen nöjd. Förutom att jag bytte klass var jag också överlycklig över min macbook, längtade tillbaka till sommaren, var på kryssning till Finland och fotade ute i snön. 
 
FEBRUARI
I februari var jag upp till Skellefteå och hälsade på mormor, morfar och min mosters familj. Firade alla hjärtans dag med Simon och han var så söt som kom till min skola på min rast och gav mig geléhjärtan. Jag hade självklart lockigt hår eftersom min hårutmaning fortfarande var igång!
 
MARS
Firade hela två år med Simon. Jag längtade som tusan efter vår och sommar vilket visade sig genom alla kollage med bikinis, shorts och linnen. Annars hände inte mycket förutom att jag hade jättekul på mammas jobb... 
 
APRIL
I April fyllde jag 17 år, löptränade jättemycket, jag började räkna ner till sommarlovet och stressade över skolan och nationella prov. Annars hände inte mycket alls. 
 
MAJ
Sommaren började komma i maj och fina vårblommor som ploppade upp överallt. Simon och jag åt subway i stadsparken och badade och solade hela dagarna. Vi fiskade och grillade med några gamla kompisar och kunde cykla in till stan. Hade hur mycket som helst i skolan. Jag köpte sommarkläder och började verkligen bli redo för sommarlov.  
JUNI
Äntligen var det sommarlov. Dagarna fylldes med bad, glass och solande. Träffade kompisar och var med Simon. Åkte till London med min familj i 5 dagar vilket var helt underbart. Shoppade en massa och såg mycket. Kommer absolut åka tillbaka flera gånger!  
JULI
Åkte på en helt underbar resa till Skåne i husbilen med mamma, pappa och Simon. Det var så jäkla underbart väder och så himla fint att det kändes som om vi var utomlands. Såg Robin Stjernberg framträda och tog en massa kvällsdopp med pappa i Hållsta. Träffade fina vänner och hade den årliga traditionen att spendera en solig dag i Näshulta med Louise. Åkte till Stendörren och badade i havet, så himla underbart där! Var även uppe i Skellefteå och hälsade på släkten, badade i havet med kusinerna och hade det underbart ute i sommarstugan. 
 
AUGUSTI
Hade mysdagar med Hanna och badade i timmar i sträck. Vi tog även en shoppingdag i Stockholm som var helt underbar. Hade picknick med mina fina vänner och fikade med mina kära kompisar från högstadiet. Såg Gyllene Tider ute i Sundbyholm, åkte till Lager 157 och gick på bio. Badade så himla mycket hemma hos Simon och bara njöt av våra fina sommardagar. Cyklade överallt och läste mycket Harry Potter. Sedan började skolan igen och jag slutade i volleyboll. 
 
SEPTEMBER
Det blev dags för höst igen och vi tog långa promenader ute i skogen. Jag köade i timmar på ticnet och fick tag på ståplatsbiljetter till One Direction nästa år med Hanna och Clara! Plugget drog igång på riktigt. Åt pannkaka, plättar eller äggmacka väldigt ofta. Spydde i skolan på fredagen den 13:e hahaha som ett resultat efter min övernattning med tjejerna. Fotade många självporträtt. 
 
OKTOBER
Mamma och jag åkte till Stockholm för en dag. Det började bli färgglatt ute men lite kallare. Bloggen fylldes med bilder på mina frukter och smoothies istället för bilder utifrån. Bakade mycket hemma hos Simon, myste med fika med min fina Louise och hade tacokväll med Hanna. Tittade slut på Vampire Diaries och började kolla om Glee från början istället. Gick runt i skogen och fotade alla fina löv. Min iphone började fucka ur på allvar vilket gjorde mig sur på heltid. Blev gladare av tisdagar då Hanna och jag åt på Subway efter simningen hihi. Fick höstlov och vilade upp mig inför sista biten av terminen. 
 
NOVEMBER
Hade tacomys med Hanna igen, fikamys med Louise igen och det bakades och åts mycket. Var på Afternoon tea med släkten för att fira mamma och det är verkligen paradiset för oss sötsaksberoende. Köpte ett nytt objektiv eftersom att min hårutmaning äntligen var sluuuut!! Fick en underbar kamerarem av kamda.se och gick på bio. Hade en jäkla massa i skolan så satt och pluggade dag ut och dag in. Fortsatte läsa bästa Harry och hade det allmänt bra. 
 
DECEMBER
Nu är vi här, i December. Det har varit stressigt i skolan för att bli klar med det sista innan man kunde säga hejdå till ännu en termin. Det har bakats julgrejer i form av kola, praliner, lussebullar och pepparkakor. Jag har fått min nya iPhone 5s. Det har firats jul och öppnats julklappar. Det har tagits det lugnt med läsning, bad i badkaret och varm choklad framför TV:n. Har läst ut alla Harry Potter. Har gått på bio med Hanna och börjat rita igen. 
 
2013
Jag är faktiskt så himla nöjd med mitt år. Det kanske inte har hänt jättemånga spännande saker men det är faktiskt det som jag tycker är skönt. Jag har helt enkelt haft det lugnt, skönt och bra. Även om jag har stressat ihjäl mig vissa perioder i skolan så har jag klarat av allting och tagit mig ur det levande. Min sommar var så himla bra, full av bad, glass, sol och vänner vilket är precis som det ska vara tycker jag. London-resan var verkligen ett stort plus i kanten på mitt år, det var hur bra som helst. Även resan till Skåne var helt underbar och kommer sent glömmas. Jag värdesätter också mina mysiga kvällar ensam med en skål frukt och en bra serie. Jag tycker om att ta det lugnt så då gör jag det. Ett helt år har gått och det har varit helt fantastiskt. Och snart är det dags för ett nytt. 
 

frågor

Jag har blivit utmanad av Anna som gett mig 10 frågor som jag ska svara på, sen är det min tur att skriva 10 frågor och utmana 3 nya bloggare! Här kommer mina frågor och svar:
 
1. Vem har haft mest betydelse i ditt liv? Svår fråga eftersom alla har påverkat på sitt eget sätt men förutom min familj så är det nog Simon, har ju typ spenderat typ en tredjedel av min tid med honom de senaste 2,5 åren. Han betyder ju såklart väldigt mycket för mig och har hjälpt mig på många sätt! 
 
2. Vad får dig att skratta? Haha åh jag vet inte, väldigt mycket! Just nu har jag skrattat ihjäl mig åt Anas kommentarer i sitt huvud och åt hennes inre gudinna och undermedvetna, i 50 nyanser av honom. Men jag tycker väl att randomgrejer är väldigt roligt, roliga kommentarer, ansiktsuttryck och röstlägen typ som när pewdiepie säger "fridays with pewdiepie" eller när Harry säger "you don't understand" (se här) HAHAHHA. 
 
3. Vilka namn tycker du är fina? Finns så himla många fina namn men jag tycker att Hilda är jättefint, efter min gammelmormor och gammelfarmor. Annars tycker jag om Linn, Alma och Siri. Killnamn vet jag inte riktigt...
 
4. Vilken är din favoritfilm, och varför? Åh vad jobbigt att bara säga en... Jag älskar alla Harry Potter för att de är så himla, himla mysiga på alla sätt och vis. Sen älskar jag LOL bara för att den är så himla glad och gullig. Sen älskar jag
A Walk to Remember och The Notebook också för att de är så himla sorgliga men ändå fina och underbara. Såg också
A Bride for Christmas nyss också och den var också suuuuperfin. Det går verkligen inte att säga bara en. 
 
5. En maträtt du varmt kan tipsa om? KORVSTROGANOFF MED RIS allvarligt åhh. 
 
6. Vilken är din favoritaffär? Det går hela tiden i perioder men klädmässigt köper jag nog mest på gina tror jag. Annars älskar jag the body shop så himla mycket för allt är så himla fressshh, lyx och fint!! 
 
7. Vad tycker du är viktigt i livet? Självförtroende, glädje och vänner! 
 
8. Vilken är din favoritårstid och varför? Sommaren! Det är varmt, man är ledig, man kan bada, man kan gå barfota, man slipper långa byxor och jackor, man kan cykla och äta glass utan att frysa ihjäl. 
 
9. Beskriv din stil och personlighet med tre ord! Gud vad svårt men jag brukar få höra att jag är ganska glad och snäll men stilmässigt skulle jag nog säga tråkigt... eller svartvitt. 
 
10. Vad tror du händer efter detta liv? Jag kan bara inte tro på att allting tar slut och blir svart, det känns så konstigt... så jag skulle nog vilja tro att själen på något sätt finns kvar och kanske blir man till en ny varelse någonstans! 
 
..........................................................................
Jag utmanar Emma, Julia och Chloé och alla andra som också vill svara med frågorna:
 
1. Vad gör dig glad?
2. Vad gör dig ledsen?
3. Om du hade tre önskningar, vad skulle du önska?
4. Vad är du rädd för?
5. Vad tycker du om hos dig själv?
6. Vad var det roligaste som hände det här året?
7. Vad ser du fram emot under 2014?
8. Om du fick träffa vem som helst imorgon, vem skulle det vara?
9. Vad skulle du tatuera om du var tvungen? 
10. Vad skulle du vilja lära dig eller bli bättre på? 

första försöket

Två bilder från igår när jag ritade. Det var mitt första porträtt där jag använder promarkers och det var väldigt svårt och trixigt att få det bra. Jag valde kanske en lite svår bild (den här) som utgångspunkt eftersom själva axeln och nacken såg väldigt konstigt ut och det blev ännu konstigare när jag försökte rita det. Jag blev dock jättenöjd med håret för att det blev så naturligt men resten blev inte så som jag tänkt mig. 
 

ny klocka

Simon och jag åkte ner på stan idag och jag köpte den här guldklockan. Det var halva priset på den och jag har tittat på den länge så kunde inte riktigt stå emot. :-) Dock är den typ en länk förstor, får se om jag kan fixa det... Annars har han och jag bara tagit det lugnt, bakat pannacotta och börjat på fjärde säsongen av Sons of Anarchy. Här hemma har jag ritat lite och fixat middag som blev tacopaj, mums! 

mina julklappar

Här är det mesta av vad jag fick igår i julklapp, är så glad och tacksam för allt fint!! 
Alla tre hungergames-böckerna / pengar + biokort / 1 terabyte (!) extern hårddisk / hudfärgade promarkers och bra papper till / Safe Haven & The Lucky One böckerna av Nicholas Sparks / CONVERSE / massa skönhetsgrejer! Dessutom fick jag ju min iphone 5s av mamma och pappa för några veckor sen när min förra gick sönder. 
 
Det blev verkligen en bra jul i år med, inte bara p.g.a. presenterna utan det var trevligt med släkten på julafton och alla var glada. Tycker det är bäst när man får några saker men också pengar precis som i år, för det är ju tråkigt att bara få pengar men det är samtidigt så bra att ha så man kan köpa saker man verkligen behöver. 
 
Nu ska jag hem till Simon och mysa resten av kvällen men vi hörs nog imorgon, kram! 

julafton

Min julafton har varit superbra på alla sätt och vis. Har fått julklappar som är så himla bra och fina, tack till er allihopa♥ Imorse åt vi julfrukost med julgröt och sedan åkte vi hem till farmor och farfar och firade jul där med släkten. Det bjöds på mycket god mat och fika, nu är man verkligen mätt! Jag kom hem för några timmar sen och då öppnade vi paketen här hemma. Nu har Ludde åkt iväg och mamma, pappa och jag tänkte mysa ner oss i soffan och kolla på en film. Perfekt. Hoppas ni också haft en bra julafton! 

1 day to go

Under min dag idag har jag hunnit baka vaniljkola till farfar, varit med Simon, ätit så god middag hemma, bakat chokladpraliner, tittat på tredje Harry Potter (bästa!!), spelat pikmin haha och lite annat smått och gott. Nu tänkte jag krypa ner i sängen och läsa lite innan jag somnar. Kan inte förstå att det är julafton imorgon, vad hände?! Lite tråkigt är det för jag har verkligen superlite julkänsla i kroppen men det får helt enkelt gå ändå, julaftonar kan ju inte bli annat än mysiga oavsett, ellerhur?

always

Igår läste jag ut den sista Harry-boken. Sju böcker och över 4500 sidor har jag tagit mig igenom sen i somras. Även om det är jäkligt skönt att äntligen vara klar, trodde dagen aldrig skulle komma (speciellt inte när man läser fenixorden haha), så är det ju så himla sorgligt på samma gång. De här är ju såklart de absolut finaste och bästa böckerna jag läst och då ska ni veta att jag faktiskt har läst väldigt många bra böcker! Hela stämningen i böckerna är bara så himla mysig och man ligger och ler hela tiden. Jag skrattar hur ofta som helst till nån liten mening och så har jag fällt några tårar också. De är så hemska och sorgliga men samtidigt fulla med så mycket kärlek. Min absoluta favoritbok (och film) är Fången från Azkaban. Sirius är min favoritkaraktär och jag älskar honom så mycket... Han är anledningen till många leenden, tårar och förtvivlade och arga tankar haha. Det fina är att böckerna verkligen påverkar en och att det känns som man har levt ytterligare ett liv. Längtar tills jag läser dem igen. 
 
Idag har jag verkligen haft lov - jag har gått runt i min morgonrock hela dagen, badat i badkaret, läst mycket, spelat världens roligaste tv-spel Pikmin alldeles för mycket, kollat på en jättebra film (a bride for christmas med en av mina favoritskådespelare, Arielle Kebbel), ätit god mat och tittat på solsidan. Nu tittar jag på en thriller med mamma och pappa. Så himla underbart med lov! 

så länge det finns stjärnor över oss

Idag har jag äntligen fixat klart alla julklappar och nu är de också inslagna och redo för att öppnas. Helt galet att det bara är tre dagar kvar till julafton. Julen är så himla mysig och jag älskar att både få & ge julklappar. Det är en sån glad högtid. Inte bara har jag varit och fixat klart de sista julklapparna utan jag har också vaknat upp hemma hos Simon och myst där ett tag med min lite sjuka pojkvän och så har jag bakat brownies-liknande kakor. Snart blir det middag med hela familjen och senare ikväll åker vi, Cissi och Simon på bio för att se sista Hobbit-filmen! Kort kan man ju sammanfatta denna dag som väldigt bra helt enkelt. Ha det fint! 
 

silicea

Jag fick nya silicea-tabletter av pappa häromdagen, rekommenderar dem! Tycker faktiskt att håret känns bättre efter att ha använt dessa ett tag. 

Efter konstant pluggande i flera dagar så har jag nu kommit till fasen då jag tänker att det får gå hur det går och att jag inte orkar nöta, nöta och nöta mer. Kommer säkert ångra det imorgon bitti men nu ska jag i alla fall mysa till film nummer 2 av Harry Potter-filmerna med mamma. Håller tummarna för att mitt huvud funkar som det ska imorgon och hujedamig vad skönt det ska bli att kunna slappna av efter imorgon då de två sista proven är gjorda. Kram på er! 

hälften av de som älskar exploderar

Jag höll på att blåsa bort när jag gick hem idag så jag hade inget annat val än att värma upp mig med lite varm choklad när jag kom hem. Nu ska jag plugga matte och spanska så gott jag kan i några timmar innan jag ska laga lasagne till mig och mamma till middag (hur gott?!). Bloggen har ju hamnat lite ikläm de senaste dagarna men jag har kollat på första harry potter med mamma, jag har varit med simon hela helgen för att mina föräldrar varit i göteborg, vi har kollat på sons of anarchy och white house down som var jättebra, jag har nästan läst ut sista harry potter och jag har köpt några julklappar. Det var min helg väldigt snabbspolat. Nu har jag tre dagar kvar i skolan tills det äntligen är lite ledighet - men först ska två prov skrivas så det är dags att ta tag i det nu. Men vi hörs, puss och kram! 

just as sure as the stars in the sky

Hej bloggen! Sorry för urusel uppdatering men har verkligen ingenting intressant att berätta. Jag sitter här hemma och gör ingenting speciellt men jag ska snart hem till Simon för resten av dagen. Han sov här i natt också men drog för några timmar sen för att träna och sånt där. Nu ska jag fixa mig och sen påbörjar jag min promenad hem till honom i detta underbara väder...

plugg

ledsen för gammal bild men har verkligen inte tid
 
Simon har precis åkt hem och jag måste verkligen plugga lite. Jag upptäckte nyss att jättemycket ur min historiatext har försvunnit helt plötsligt så jag måste sitta och skriva om en massa. Jag blir så jäkla arg för jag har sparat texten ca 300 gånger och den varnar ju till och med om jag stänger av utan att spara. Någonting har ju hänt och jag blir så himla stressad! Sedan är det dags att börja plugga till både matteprovet och spanskaprovet som båda är på onsdag och som innehåller över tusen grejer var. Det vore ju så himla skönt om jag bara kunde få historian klar idag, vilket jag var innan en massa försvann!!

önskelista

Nu är det bara 2 veckor kvar till julafton och det här är lite av det som jag inte skulle bli ledsen över att få i julklapp! Det är ju väldigt mycket grejer och jag förväntar mig inte att få särkilt mycket till jul, jag har ju redan fått en ny iphone liksom (!!) och av släkten brukar jag mest få pengar. Men det är ju ändå kul att lägga upp en önskelista och ge folk (typ min storebror haha) lite val för säger man bara en grej som man önskar sig så vet man ju oftast vad man kommer få vilket såklart är lite tråkigt! 
 
Dagarna går och idag var det dags för tisdag vilket innebar tandläkaren och en massa gående för min del. Var tvungen att gå från skolan till tandläkaren men som tur var skulle Julia också till tandläkaren just idag av alla dagar så vi kunde gå tillsammans. Efteråt var jag tvungen att gå till bussen i fröslunda och från bussen var jag tvungen att gå hela vägen hem i slasken. Nu hade jag lovat mig själv att ta tag i historiainlämningen men jag är ganska okoncentrerad när det gäller mitt historiaplugg känner jag. Jag har i princip gjort allt man kan förutom att ha historian uppe som att kolla william spetz-videos, druckit varm choklad, fixat ihop detta inlägg..., spelat på mobilen, skalat mandariner i tusental och busat med katten. Men nu ska jag banne mig skriva vidare om Brittiska imperiet så håller vi tummarna för att jag blir nästan klar idag. blöööö
 

ny kompis

Jag skulle ha pluggat historia idag men det blev inte riktigt så. Jag kollade istället på senaste solsidan & new girl och näst senaste vampire diaries. När jag sedan var igång med att plugga hann jag inte göra det särkilt länge av olika anledningar. Mamma och jag bestämde oss för att snabbrensa vinden och hitta vinterkläder, skor och leksaker till flyktingarna som kommit till Hållsta. Vi fick ihop en stor hög och jag körde sedan iväg för första gången i snön för att lämna det. Det var dagens goda gärning och jag hoppas verkligen att de slipper frysa mer! Mamma och jag har dessutom mumsat i oss kinamat och snart väntar Morden i sandhamn på TV. En väldigt fin måndag, kanske mest för att jag slapp historian... 
 
Men idag kom också min 5s ÄNTLIGEN (vem kan plugga historia då liksom?), bara lite mindre än en månad försent haha, men det finns knappt ord för hur skönt det är med en ny telefon!! Min förra iphone blev ju hundra procent knasig på alla sätt, min låsknapp funkade inte och antingen stängde den av sig helt eller så stängde bara skärmen av sig och inget gick att göra tills batteriet var utdött. De senaste veckorna började även batteriet typ glappa och bajsa ner sig, den kunde ha helt fullt batteri men ändå visa 1% nästa sekund. Jag har bokstavligen haft mobilen i laddaren hela tiden för den klarade inte mer än en minut utan. Nu har jag en ny, helt underbart fin och snabb telefon med fungerande knappar och batteri. Jag fick den som en förtidig julklapp och det är för tusan helt underbart. Tacktacktack<3
 

red details

red
klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån
 
Hej på er! Jag hade skitroligt igår med mina fina vänner och jag har haft en jättebra dag med Simon idag. Vi tog lång sovmorgon, åkte en sväng till stan, bakade lite och kollade på SOA. Nu är jag hemma, ska titta ett glee-avsnitt då det är ungefär max vad jag orkar just nu. Sedan skulle mamma och pappa komma hem med mat och så har jag planerat att ta ett bad ikväll för det är verkligen det bästa man kan göra på en söndag! 

en lögn blir lätt en sanning när den kommer inifrån

En gammal bild på mig och min snuffis Siri, vad fin hon är.., men vad liten jag ser ut? 
Är det bara jag som får ångest varje lördag? Liksom klockan är snart fem och jag har inte gjort ett skit idag. Vips så kommer det vara söndag och sedan måndag och så känns det som att man missat hela helgen. Simon sov här igår till idag så vi har kollat det senaste The Walking Dead avsnittet och sen en massa Sons of Anarchy. När han åkte hem duschade jag, fikade med mamma och pappa, dammsög mitt rum och bytte sängkläder. Riktigt spännande dag! Jag ska i alla fall träffa tjejerna en stund om några timmar hemma hos Jalina, det ska bli jätteroligt och mysigt, tur det annars hade min lördag verkligen varit onödig. Efter det ska jag hem till Simon också och slagga där. Min helg kanske inte är så dålig egentligen men den går alltid så himla fort! Nu ska jag gå och fixa mig i ordning lite, men ni får ha det så fint♥

white interior

#6. Vit inredning. Något jag väldigt ofta tänker och planerar är mina framtida hus och lägenheter, haha! Jag älskar inredning och går gärna runt i affärer och tittar på vad jag vill ha när jag flyttar hemifrån. Jag älskar mammas inredningstidningar och att gå på loppis och köpa små, fina saker som man ska ha i sitt hus. Jag älskar vitt, lantligt, vita trägolv och stora fönster. Jag drömmer om ett ljust hem med mysiga krypin, kuddar och filtar överallt, fina kakelugnar, många gröna växter och ett stort badkar. Jag längtar efter att få pyssla runt, tapetsera, måla och sätta upp en massa tavlor tills mitt hus är perfekt. Helst av allt skulle jag vilja rita och designa mitt egna hus, men det kanske är lite överkurs, eller att köpa ett gammalt hus och ha ett renoveringsjobb.
 
Så var det torsdag igen och det har varit en helt vanlig dag. Jag lagade middag till mamma, mig och pappa och sen har jag spelat lite pingis med pappi också. Jag skulle så gärna vilja se de senaste vampire diaries avsnittet men jag väljer att spendera tiden med min dumma historia-uppgift istället. Den är så himla svår och krånglig att jag känner att jag verkligen måste jobba med den ett bra tag innan den ska in nästa vecka. Skulle så gärna bara bli klar med den någongång men just nu känns det som att det aldrig kommer bli klart. Menmen, lite tid till ska jag spendera på det här men sen får det vara klart för ikväll. Måste ju få andas också!  

stallet

Tittade igenom några gamla bilder och hittade de här från stallet. Ååååååh vad jag saknar de här små pluttisarna. Det var hela två somrar sen... och det var hela fyra år sen mina katter var såhär! Kattungar måste ju vara bland det underbaraste som finns, synd att de växer så fort..
 
Är hemma nu och är mätt och belåten efter världens godaste middag som mamma och jag lagade ihop! Nu har jag ont i huvudet av någon anledning så ska ta det lugnt ett tag, hoppas bara att jag inte håller på att bli sjuk för det orkar jag verkligen inte med! Mamma och jag bestämde att vi skulle titta på Mamma mia ikväll också så det blir jättemysigt. Det är redan onsdag och halva skolveckan har redan gått - skönt. Torsdag och fredag kvar, som jag tycker brukar vara jobbigast, och sedan får vi helg igen. 
 
 

on replay

 
Lite av det jag lyssnar på just nu. Jag lyssnar på olik musik varje dag beroende på hur jag mår och känner mig men de här är några av de som är i min "bäst just nu"-lista. 
 

december

Är det bara jag som verkligen inte fattar att det faktiskt är december redan? Satt och kollade igenom mitt arkiv lite från förra året och det känns verkligen inte som att det var ett helt år sen. Även om det är skönt att tiden går fort ibland så får jag också lite ångest över det. För varje dag som går har man en dag mindre att leva, liksom. Hemskt men så är det ju.

Nu längtar jag fram till jul, tills det blir lite snö på marken och tills man verkligen känner av julstämningen överallt. Jag vet att jag skriver det här hela tiden men fy vad skönt det ska bli med lov!! Det som får mig att gå framåt är att kunna bocka av saker, att ha mindre kvar att göra, och när det blir lov kan jag bocka av en hel termin. Jag kan bocka av en massa jobbiga prov, inlämningar och tal som vi har nu de sista veckorna och då kan jag verkligen pusta ut. Nu är det alltid någonting jag kan plugga på och det är så himla jobbigt. Men snart så är det över, med tanke på hur jäkla snabbt ett helt år har gått så kan väl några veckor inte ta sån lång tid?

lussebullar

Hej på er! Har kommit hem från Simon för nån timme sen och har sedan dess pluggat samhällskunskap och kommer behöva göra det några timmar till. Det ska vara klart tills imorgon så det är bara att kämpa på! Ska bli skönt att kunna stryka det här från listan. Här över ser ni mammas och mina lussebullar från igår, det är ju bara så himla gott. Nu är det snart juuuul, glad första advent!