mailvän sökes

Jag har så mycket tankar och känslor att jag tror att huvudet och hela jag kommer sprängas. Ibland orkar jag bara inte mer. Jag vill ha nån att berätta för, nån jag inte känner, som inte kommer döma eller något sånt. Som stöttar, lyssnar och hjälper. Finns det någon frivillig? 
Jag vill helst skriva med någon som också har sina problem, som också vill få skriva av sig. Som känner sig ledsen, orolig och allmänt depp då och då men vill ta itu med det. Någon som inte alltid känner sig 100% med sitt liv och sig själv. Ett plus är om du har pojkvän eftersom att en stor del av min oro och osäkerhet ligger där, men somsagt så är det bara ett plus. Känner du dig träffad och vill bli min mailkompis så snälla, snälla skicka iväg ett mail till mig på [email protected]. ♥

dag 7

Mina idoler.
Jag har typ inga idoler längre, jag menar när man var mindre hade man ju typ hundra. Typ Bruno Mars och Boyce Avenue bara för att de sjunger så bra. Avgudar Jessica i min klass också bara för att hon alltid, alltid, alltid är glad. Önskar jag var sån istället för tvärtom. Juste, Eminem är min idol också hahaha. Vissa av hans låtar är sjukt bra och han låter så arg, i like that. Annars vet jag inte... 
 

utmanad!

Amanda utmanade mig med 11 frågor så jag bara måste ju svara på dem. ;)
 
Något riktigt pinsamt du har gjort? Jag känner mig så himla tråkig men jag glömmer verkligen bort sånt här haha. Typ förtränger alla pinsamma saker. Men tja, det första som ploppar upp är när jag och några kompisar la upp jättepinsamma bilder och videos på facebook. En bild där vi visade rumporna t.ex.. japp, så skämmiga var vi. 
 
Det bästa med din vänner? Att de alltid har funnits där när det har varit jobbigt. En minut efter att Simon och jag ändrat ''förhållandestatus'' på facebook t.ex. så har de ringt och frågat om de ska komma över och sagt att jag inte ska vara ensam. Annars så är det väl att alla är så jävla roliga hahaha. 
 
 
 
Hur kommer ditt liv se ut om fem år? Ingen aning faktiskt! Jag går väl på en högskola någonstans i landet och bor säkert i en sketen lägenhet och är urfattig. Typ. 
 
Någon du ser upp till? Oj. Det finns många. Men ser upp till starka personer som inte tar någon skit och de som är sig själva no matter what. 
 
Favorit smak på B&J? Phish food! Men nästan alla är ju goda. 
 
Favorit serie? Spartacus, The Walking Dead, Desperate Housewives och True Blood. Alla är så bra på sina sätt så kan inte välja en. 
 
Vad vill du döpa dina barn? Typ Stina, Alma, Lotta eller nåt sånt gulligt namn. Killnamn vet jag inte..
 
Vad är en perfekt dag för dig? Typ en solig, varm sommardag när man badar, käkar glass och tar fina bilder med nån man tycker om. Eller nåt, haha jag vet verkligen inte. När man gör något man tycker om och har kul! 
 
 
Hamburgare eller pizza? Beror på, pizza om det är Pizzahut/American Pizza men hamburgare om det är mammas hemmagjorda. :D
 
Favoritmellis eller frukost? Just nu äter jag alltid vaniljyoghurt, banan och Start till frukost och mellis äter jag nästan aldrig. 
 
Jag utmanar Julia, Ida, Emelie, Cajsa, Bianca, Felicia, Jenny, Emma, Alma, Cajsa och alla andra som vill & behöver något att blogga om med frågorna: Vad gör dig glad? Vad gör dig ledsen? Tror du på Gud? Vilka 10 saker skulle du ta med till en öde ö? Säg 3 saker som du tycker om med dig själv. Har du någon fobi? Om du fick byta liv med någon för en dag, vem skulle det vara och varför? Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? Vad stör du dig mest på hos vissa människor? Vad tror du händer efter döden? Om du fick 3 önskningar, vad skulle du önska dig?

dag 6

Favoritsuperhjälten och varför. 
Måste nog säga Batman, filmerna är ju asgrymma och Christian Bale är ju skapligt cool. :P Jag är inte sveriges största superhero-fantast direkt men av de jag känner till är ju batman coolast. Iron Man är nummer två tror jag, haha, och såklart spindelmannen också. Men Batmans ''i'm batman'' med jättemörk röst klår ju bara allt. :D
 

gammal bild

Är hemma från jordens längsta träning nu, har precis käkat och det är duschen som väntar. Besvikelse är det jag känner så jag drömmer mig bort till man var liten som på bilden, sittandes brevid storebror i en båt och största problemet i hela världen var om man inte lyckades knäppa spännet på flytvästen själv. Perfekta värld. 

studiedag

Hey allesammans! Idag har jag lyxen att ha studiedag, thumbs up för det!! Sov uuuuut idag och det var så skönt. Men jag ska faktiskt göra min plikt idag, ska hem till Simon om ett tag och plugga. Vuxenpoäng typ!!

dag 5

Favoritmaten.
Förutom godis, chips och massa efterätter så är favoritmaten korvstroganoff, köttfärslimpa och tacos. Fast allra godast i världen är väl typ hallon. Jag döööööööör
 

dag 4

Hit vill jag resa. 
Jag vill resa överallt, i stort sett i alla fall. Men nåt land i Afrika och till Madeira, Galapagos, Barbados, Hawaii, Paris, London, Grekland, Kina och USA + andra awesome länder. Såklart Spanien igen sen om några år när jag kan spanska bättre... :D
från tumblr. 
 

dag 3

En person jag saknar. 
Det finns många jag saknar, som min kära storebror som jag inte sett på ett tag och min underbara kompis Louise, men jag saknar min släkt i Norrland mest, som mina kusiner och mormor och morfar. Träffar dem inte alls ofta, 1-2 gånger per år, det är väldigt tråkigt. Har lite kontakt med kusinerna då och då, MSN med Soffan och Whatsup med Annis. Pratar med min fina mormor i telefon då och då också. ♥
Bilder från Skellefteå i somras: 

pannacotta

Vaknade hos Simon idag men drog hem vid ett ungefär, han skulle iväg på ett dop. Åkte med mamma och pappa och köpte färg till min brorsas gamla rum och så har pappa och jag målat där idag! Snart kan jag flytta in! :D Gjorde också pannacotta till efterrätt och nu har jag städat mitt rum lite så nu ska jag snart gå och duscha. Ha en fin kväll, kramisar! 

dag 2

Om tio år.
Om tio år så är jag 26 år gammal, herregud. Förhoppningsvis är jag klar med allt plugg och jobbar på nåt roligt ställe. Jag vill ha en fin liten lägenhet i nån stad och typ vara gravid och förlovad (xD) eller nåt, hahaha. :) Men vi får se vart livet tar mig, kanske är jag en alkoholberoende uteliggare... 

dag 1

En nytagen bild på mig och fakta om mig själv. 
Som ni borde veta så heter jag Lovisa haha, och jag är 16 vårar gammal och bor i Eskilstuna. Jag går första året på en Samlinje där jag i tvåan och trean har mediaprofil, för det är ju just foto som är mitt största intresse :). Är ganska kreativ och gillar att fota/att rita/att sy/att baka osv. På fritiden, förutom att fota och blogga såklart, så spelar jag volleyboll, är med min pojkvän eller träffar kompisar. Jag är väl en helt vanlig tjej egentligen, som gillar att shoppa och fika eller lyssna på bra musik. Att äta är bland det bästa jag vet haha, korvstroganoff, lussebullar och godis är det jag helst stoppar i munnen :D. 

30 dagars-utmaning

Min kära vän Bianca tycker att jag bloggar dåligt så hon tyckte att jag också skulle göra den här bloggutmaningen som hon börjat med på sin blogg (nattstad.se/biancamaria). Starting now! 


Dag 1 – en nytagen bild på dig + fakta om dig själv
Dag 2 – om 10 år
Dag 3 – någon jag saknar
Dag 4 – hit vill jag resa
Dag 5 – favoritmaten
Dag 6 – favoritsuperhjälten och varför
Dag 7 – idoler
Dag 8 – något jag ogillar
Dag 9 – något jag gillar
Dag 10 – låten som stämmer in på mig
Dag 11 – en bild från en tid du saknar
Dag 12 – kul minne
Dag 13 – en bild på ditt rum
Dag 14 – en bild på dig och din familj
Dag 15 – om du hade 10 000kr
Dag 16 – en gammal bild på dig själv
Dag 17 – någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
Dag 18 – planer/drömmar/mål
Dag 19 – smeknamn du har, och varför du har dom
Dag 20 – ett pinsamt minne
Dag 21 – din tro

Dag 22 – vad gör dig annorlunda till skillnad från andra

Dag 23 – något du vill ha just nu

Dag 24 – något du inte kan leva utan
Dag 25 – bästa tvserien
Dag 26 – värsta dagen i ditt liv
Dag 27 – din bästa klasskompis
Dag 28 – en bild på dig förra året och en från nu – hur har du förändrats sedan dess?

Dag 29 – vad jag vill bli när jag blir stor
Dag 30 – om jag kunde återuppleva en dag

ett år sen

Godmorgon allihoppppaaa. Jag sitter invirad i ett täcke framför Simons lilla skoldator och äter mandarin + chips och smsar med Biapia för Simon är iväg och gymmar :(. Igår efter skolan fikade jag med Bia + ett härligt litet gäng och sedan tog jag bussen hem till bebi. Vi bakade subwaykakor, pratade med mina fina friends ute vid grinden och kollade på TWD innan vi somnade! Idag vet jag inte vad som händer förutom att Simon ville sova hos mig ikväll, han har nämligen blivit Twilightberoende som jag och tvingar mig att vi ska se första och kanske andra filmen ikväll, haha. Sötis. 

5 konstigheter om mig

- Jag äter alltid upp salladen före maten. Alltså ni vet i skolan, man tar lite sallad och så tar man mat. Men när jag liksom sitter där och äter så kan jag inte börja på själva maten innan salladen är uppäten. Jättekonstigt. 
 
- Jag tycker nästan att jag är för smal, jag skulle gärna vilja ha lite större kroppsbyggnad eller vad man ska säga och helst av allt lite tjockare ben. Tycker att jag ser så himla spinkig ut ibland! Jag tycker liksom ''formiga tjejer'' är finast! Fast nu ska vi inte vara sånna, jag duger som jag är såklart. 
 
- Jag har alltid en av min pojkväns t-shirtar/linnen under min kudde så man låtsas att han är där, vi träffas ju mest bara på helgen. Hahahha jag är så mongo
 
- Oftast så älskar jag en person eller så liksom tål jag den inte. Antingen så är allt med personen liksom bra eller så finns det nåt jag inte tål och då ballar allt ur. T.ex. om en person smaskar (speciellt tuggummi), skryter eller har typ astråkig humor så den tror att den är rolig men man blir bara irriterad. Fast såklart finns det några som hamnar mittemellan också, haha, men oftast så är personen toppen eller botten. Ganska jobbigt, jag önskar att jag bara inte brydde mig. 
 
- Jag har nog skrivit det här tusen gånger men jag är verkligen beroende av att planera och är typ ett kontrollfreak! Att skriva listor är det bästa som finns typ. Planerar alltid alla dagar och blir typ arg om jag inte får veta saker som att vi ska åka bort ett bra tag innan.. 
 

winter

Tittade in på min gamla blogg och hittade lite bilder sen i vinter. Har inga nya bilder alls så... Har Naturkunskap just nu men jag är klar med det som jag ska göra så jag unnar mig själv lite bloggtid. ;) Har träning ikväll och beep-test på idrotten så det känns som att det kommer vara en jobbig dag idag. Dessutom ska jag klippa mig (i hate that) sååå jag kommer vara väldigt tacksam ikväll i sängen när denna dag är bortblåst! Back to school!

myser med siggis

Hej!! Är äntligen hemma efter träningen, har tränat sedan klockan fem, och myser just nu med min fina kisse. Mamma och jag ska käka hamburgare och pommes strax och efter det blir det en supersnabb dusch för att jag ska hinna till bussen. Ska gå på nattbio ikväll med måånga fina tjejer, ska se premiärvisningen av sista Breaking Dawn men ska se första delen innan. Ska bli sååå kul även fast jag kommer vara så trött, men tur som jag har så har jag visst sovmorgon till halv ett imorgon. :D:D:D:D

findus

Igår var jag hos farmor och farfar en stund och då passade jag på att mysa med sötisfindus. Nu måste jag börja skriva på mitt fett svåra hemprov i Psykologi innan jag glor på Project Runway Sverige. Hann träffa älsklingen idag också, vi bakade mumsiga Oreopops. Nyss åt jag och mamma hemmagjorda hamburgare, lyxlyx. Kramisar! 

sofie

Heeej! Jag ligger hemma i min säng och spelar uno med min kusin Sofie på msn. Minns när jag var hos dem i somras och vi paddlade kajak i solnedgången. Gud vad man saknar kusinerna och sommaren. :(
Jag har varit med Simon större delen av dagen idag, förutom några timmar då jag åkte hem till farmor och farfar och ''firade farsdag'' med massa gofika. Grattis min bästa pappi♥

bra kväll

Har haft en bra fredag idag! Skolan gick relativt fort, jag åkte hem till Simon en liten stund och sedan blev det en promenad hem till Cajsa med Julia och Ida. Vi spelade wii, åt pizza och satt och pratade och skrattade huuur länge som helst. Nu är jag hemma och mumsade nyss med mamma och pappa på resterna från kladdkakan som jag gjorde igår.
På bilden är det jag, Ida, Julia och Cajsa typ i sjuan skulle jag tro. Tänk att tiden har gått så jäääkla fort, känns som igår som jag tog mina första steg på Skogstorpsskolan och hamnade i klass med tjejerna. Fyra år där bara försvann! Förmodligen kommer gymnasiet också gå jättefort, både bra och sorgligt..

vinter

Hej! Nu sitter jag på psykologilektionen med huvudvärk och vill bort. Skönt att det är fredag i alla fall. Igår var det fullt upp med skola, träning och läxa så jag hade ingen tid över till bloggen.. Igår hade det i alla fall snöat som ni ser och idag var det sååå fint ute med frost överallt, men hann ju inte fota nånting idag så vi får hoppas att det blir så i helgen också. Back to school - bye! 

trött

Har varit en ganska bra dag idag, även fast det inte ens blev en kladdkaka när det är kladdkakans dag... Jag gick i skolan till halv fem men det gick faktiskt snabbare än vad onsdagar brukar. Så knäppt för jag var på jättebra humör hela dagen - fråga Bianca haha - men nu på kvällen blev det tvärtom. Känner mig arg och ledsen och vill bara gå och sova. Orkar inte med mig själv alla gånger alltså, jag lovar att jag känner och tänker alldeles för mycket mer än andra. Vissa verkar ju inte ens kunna tänka och nu önskar jag nästan att jag var en av dem. Hann träffa Simon en stund idag i alla fall och sen kollade jag på Trinny och Susannah med mamma, alltid lika kul. Nu ska jag joina min kissemjao, så sov gott! 

före/efter

Min redigering av mina bilder ändras hela tiden. Har haft hemska perioder förut - sjuuuukt mycket kontrast, jättemycket uppljusade eller överdrivet mycket skärpa. Nu kör jag lite mer på att bara förbättra bilden, lite mer ljusstyrka och kontrast och annars bara nån liten justering sådär. 

sovmorgon

Idag har jag sovmorgon och det är så skööönt. :-) Jag brukar inte sova så mycket längre, bara nån halvtimme, utan det skönaste är ju att bara ligga i sängen ett tag med mobilen och inte behöva stressa sig upp. Att dessutom hinna göra te är ju ett annat plus! Inviger min baseballjacka idag: 

tisdag

Nu mina kära läsare ska ni få ta del av min mysiga spotify-lista som är BÄST. Jag har blandat låtar som jag lyssnat på sen sexan med några jag alltid lyssnar på nu. :) Måste ju säga att jag har jäkligt bra musiksmak hehehhehe... Click here if you want to listen. ♥
Idag har det varit en lååång dag! Skolan gick rätt segt men efter det så träffade jag min älskade vän Jonna på en fika. Var så längesen men det gör ingenting, hon var min första kompis och vi har hållit kontakten hela mitt liv även fast hon flyttat ganska långt bort. Lätt en av mina närmsta vänner även fast vi bara träffas några gånger per år, världens snällaste människa är hon. Men nu går vi i alla fall på samma skola! 
Efter det var det dags för jättemycket träning, från klockan fem till halv åtta. Nu kollar jag på TV med mamma och jag kommer verkligen sova gott inatt. Juste, mamma surprisade mig med att ge mig en baseballtröja som jag hittat på Tradera, hade tänkt den som en julklapp men jag fick det nu! Visar imorgon, puss på dig mammi! 

anna

Min fina kusin Anna som kan få stenar att sväva......
 
Tänkte bara slänga upp ett litet godnattinlägg! Har nästan glömt bort bloggen helt idag, men det gick i alla fall bra när jag och Cajsa hälsade på på vår gamla skola. Var liite sorgligt men kände mig lagom lycklig att få komma tillbaka! Träffade Simon några timmar efter det också. Imorgon är det dags för skola igen för min del, tråååk måste jag säga men det är bara att bita ihop och hålla ut till jul, det går nog snabbt ska ni se :). Godnatt! ♥

hey

Idag är jag glad över att vara en ''eskilit'' just för att vi fått en dag extra höstlov medan alla andra sitter och deppar i skolan just nu. :) Ska försöka få någon ordning på mitt hår och sminka mig för om ett tag ska jag möta upp Cajsa för vi tänkte hälsa på hos vår gamla skola ett tag idag! Vi får se hur det går, om jag är glad över att slippa det där eller om jag börjar grina...

vampire

För att vara lite läskig på Halloween så photoshopopererade jag dit två vampyrtänder. Happy halloween! 
Och juste, appropå mitt inlägg igår, det kanske verkar lite överdrivet med tiotusen spänn av min pappa bara sådär om jag inte plattar håret på ett år, men jag har aldrig mina riktiga lockar längre och har typ inte haft det alls sen jag började i sexan. Han hatar det varje gång jag plattar håret och har försökt få mig att sluta i alla dessa år. Han tyckte tydligen att tiotusen spänn är värt det och det är hans egna påhitt, jag är inte nån bortskämd fis som säger ''pappa ge mig tiotusen så slutar jag platta'' utan han sa det helt random igår. Tydligen är det värt så mycket för honom att jag ska vara jag.

torsdagsmys

Hej på er! Är hemma hos Simon nu och vi har just kollat på två The Walking Dead-avsnitt från första säsongen samtidigt som vi åt Oreopops som Simon och jag gjorde innan. Mumsmums! Nu blir det väl lite allmänt tvtittande skulle jag tro eller kanske lite xbox. Ha en fin kväll! :*