utmanad!

Amanda utmanade mig med 11 frågor så jag bara måste ju svara på dem. ;)
 
Något riktigt pinsamt du har gjort? Jag känner mig så himla tråkig men jag glömmer verkligen bort sånt här haha. Typ förtränger alla pinsamma saker. Men tja, det första som ploppar upp är när jag och några kompisar la upp jättepinsamma bilder och videos på facebook. En bild där vi visade rumporna t.ex.. japp, så skämmiga var vi. 
 
Det bästa med din vänner? Att de alltid har funnits där när det har varit jobbigt. En minut efter att Simon och jag ändrat ''förhållandestatus'' på facebook t.ex. så har de ringt och frågat om de ska komma över och sagt att jag inte ska vara ensam. Annars så är det väl att alla är så jävla roliga hahaha. 
 
 
 
Hur kommer ditt liv se ut om fem år? Ingen aning faktiskt! Jag går väl på en högskola någonstans i landet och bor säkert i en sketen lägenhet och är urfattig. Typ. 
 
Någon du ser upp till? Oj. Det finns många. Men ser upp till starka personer som inte tar någon skit och de som är sig själva no matter what. 
 
Favorit smak på B&J? Phish food! Men nästan alla är ju goda. 
 
Favorit serie? Spartacus, The Walking Dead, Desperate Housewives och True Blood. Alla är så bra på sina sätt så kan inte välja en. 
 
Vad vill du döpa dina barn? Typ Stina, Alma, Lotta eller nåt sånt gulligt namn. Killnamn vet jag inte..
 
Vad är en perfekt dag för dig? Typ en solig, varm sommardag när man badar, käkar glass och tar fina bilder med nån man tycker om. Eller nåt, haha jag vet verkligen inte. När man gör något man tycker om och har kul! 
 
 
Hamburgare eller pizza? Beror på, pizza om det är Pizzahut/American Pizza men hamburgare om det är mammas hemmagjorda. :D
 
Favoritmellis eller frukost? Just nu äter jag alltid vaniljyoghurt, banan och Start till frukost och mellis äter jag nästan aldrig. 
 
Jag utmanar Julia, Ida, Emelie, Cajsa, Bianca, Felicia, Jenny, Emma, Alma, Cajsa och alla andra som vill & behöver något att blogga om med frågorna: Vad gör dig glad? Vad gör dig ledsen? Tror du på Gud? Vilka 10 saker skulle du ta med till en öde ö? Säg 3 saker som du tycker om med dig själv. Har du någon fobi? Om du fick byta liv med någon för en dag, vem skulle det vara och varför? Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? Vad stör du dig mest på hos vissa människor? Vad tror du händer efter döden? Om du fick 3 önskningar, vad skulle du önska dig?
ALMAS

ååh vill du att ditt barn ska heta alma?? gulleeee och tack för utmaningen! <3

2012-11-29 / 12:45:23
http://almawiola.blogspot.com
Mathilda ♥

Super fina bilder! Kopierar frågorna :)

2012-11-29 / 18:36:10
http://grahnforever.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar: