mjao

Fotad i våras. 
 
Hej på er fina! Blir lite arkivbilder då och då, brukar alltid bli såhär för mig på hösten - att kameran tas upp max en gång i veckan och då blir allt bara skit ändå. Ska försöka hinna med att gå ut en sväng idag innan det blir mörkt eller annars imorgonbitti, så man kanske hittar tillbaka lite! 
Hade det i alla fall bra igårkväll med min pojkvän på restaurang och bio och idag var också en jättebra dag! Vi har kollat på film, pluggat och ätit goda saker (sånt man gör en regnig dag!). Hoppas ni också haft det bra. :)

svanar

Två bilder från när jag var och hälsade på min storebror i Solna:
Hej allihopa och glad fredag på er, äntligen helg!! Sitter just nu ensam hemma hos Simon och väntar på att han ska komma tillbaka. Vi skulle kanske iväg och äta på restaurang och gå på bio ikväll men vi får se hur det blir! Hur som helst ska vi i alla fall ha en mysig fredag och så ska vi ta itu med plugg imorgon. Ha en fin kväll, kram! 

eskilstuna

En bild jag tog igår på Mediaproduktion-lektionen. Tro det eller ej men jag fotade faktiskt med världens sämsta Canonkamera (inget illa menat Canonister där ute, Canon har najs kameror också, men det här är liksom den sämstaste av de sämsta!) med världens sämsta kitobjektiv och i JPEG-format. Resten av alla bilder blev skit men jag gillar faktiskt den här, så fint när vattnet är så spegligt! 

webbdesign / svar på kommentarer

Tror inte att jag är den enda som blivit arg på att texten är så ful när man svarat på en kommentar, ni vet ett tjockt hemskt typsnitt.. Jag trodde att man inte kunde göra något åt det, men nu såg jag att blogg.se skrivit hur man ska göra så jag tänkte skriva det här också! 
Ni ser skillnaden va? 
 
Det du ska göra är att leta upp .commenttext {  i stilmallen, och ersätta den med: .commenttext, .response, .response-by {   Sen får du ändra storlek, typsnitt och färg osv. till såsom du vill ha det! 
 
Alltså till exempel kan det se ut såhär:
.commenttext, .response, .response-by {
font-family: tahoma;
font-size: 11px;

font-weight: normal;
color: #000000;
line-height: 120%;
padding:10px;
}

saknar sommaren

Antar att det inte bara är jag som saknar sommaren... att slippa en massa tröjor och jackor och bara gå runt i en klänning barfota. Äta glass och bada. Aja, nästa sommar kommer nog fortare än vad man tror! 
Hej på er allihopa! Har inget speciellt att skriva idag, livet rullar på! Igår hade jag en jättefin dag då jag träffade mina fina vänner på en stadstripp och fika, och på kvällen hann jag även med en visit till min pojkvän. Träffade honom idag med, han ville ha klädråd på stan så vi tog en liten sväng, och han gick minsann hem ett par jeans rikare! Nu är jag hemma och ska strax titta på Top Model, ha en bra kväll allihopa! Kram♥
 

remember me

Tyckte att temat var fett svårt och fattade inte riktigt... men jag vill att folk ska ''remembera me'' som glad, så ah... det var så jag tänkte, haha. 
 
Jag, LouiseCatrineSofie och Emma har tillsammans startat en fotoutmaning, Sunday Challenge, där vi varannan vecka tolkar ett bestämt tema. Här hittar du vår flickr-grupp om du vill kika på de andras bidrag, eller så klickar du på namnen här ovanför. Utmaningen varar i ett år. Enjoy! 

hur?

Några av er ville veta hur det hände, varför Simon och jag blev tillsammans igen även fast han gjort slut förra torsdagen. Jag skulle kunna skriva värsta långa boken om allt som har hänt men det vill jag inte. Vi bestämde i alla fall att vi skulle ses och se hur allt kändes efter mer än en vecka utan varandra (eftersom att han inte riktigt visste om han ville vara tillsammans eller inte), så det gjorde vi igår. Jag märkte på honom att han verkligen hade saknat mig, han tittade på mig hela tiden och kunde inte sluta röra mig. Antingen hade han armarna om mig, smekte mitt ansikte, pillade på min arm eller höll mig i handen. Vi pratade och han sa att han visste nu hur mycket vi betyder för honom. Men det var inget av det han sa som förändrade nåt - det som gjorde det var att han var tillbaka. Han var min Simon igen, den lugna, söta, glada, omtänksamma och snälla killen som jag blev kär i från början, killen som jag blev tillsammans med. Han hade försvunnit mer och mer senaste månaderna och jag antar att jag också hade blivit någon annan. Jag blev helt ställd när jag insåg att han var tillbaka, jag började gråta när jag förstod att allt skulle bli bra. Min prins hade kommit tillbaka och den arga, läskiga personen som gjorde slut med mig var borta. Det var det jag hela tiden väntat och hoppats på.
 
Jag vill inte på något sätt hänga ut Simon om det någonstans verkar som det i texten. Jag förstår helt och hållet hur han tänkte förut, vi hade tappat gnistan lite och tog varann förgivet. Vi hade glömt bort att njuta av tiden vi är tillsammans och vi hade glömt bort hur mycket vi faktiskt älskar varandra. Vi båda behövde en påminnelse om hur det är, och den här veckan utan varandra tror jag bara har en massa positivt med sig. 

happy

Såhär glad är jag nu, för att min tid som singel är över och jag fick tillbaka pojken min. Äntligen kan jag säga att han är bara min igen. En tid utan varandra var, trots alla tårar, väldigt bra. Man inser saker och ting, som att vi betyder väldigt mycket för varandra. Jag visste att du skulle bli du igen. ♥
 

frost

Jag gillar inte hösten men jag måste säga att det blir så fint ute när det börjar bli lite frost och med alla höstfärger! Måste ta en fotorunda någon dag, det var så längesen. Hoppas ni alla har en bra lördag! 

kul lovisa, kul

Var uppe i studion ett tag nyss och tja, 90% av alla bilder blir alltid oseriösa haha. Mår i alla fall bra idag och har varit glad hela dagen! Höll tal idag på svenskan och det gick mycket bättre än vad jag trodde, så skönt att ha det överstökat. Ska spendera min fredag med lite läxor hade jag tänkt, ha en bra fredagskväll allihopa! 

världens bästa emma

Sitter här och smajlar just nu. Kom hem vid halv sex (skoldag till halv fem), och mamma sa att jag hade fått ett paket och undrade om jag hade vunnit på en till fototävling haha. Jag sa ''va, nej inte vad jag vet...'' och öppnade. Ett jättefint brev från min älsklings Emma
Alltså jag vet egentligen inte vad jag ska skriva, det finns ju inte ord. Att folk BRYR sig såhär kan man ju bara drömma om? Tänk att Emma faktiskt satt där, skrev brevet till mig och letade rätt på ett gammalt mejl där jag vann en tävling hos henne så hon fått min adress, gått och köpt godis och fasiken skickat iväg det här till mig. Bara för att hon vill och bryr sig! Det här gjorde verkligen min dag, på riktigt. Gud, mer Emmor till världen tack!! ♥
 
Tänkte bara uppdatera er lite på vad som händer. Det är så olika från varje dag, idag hörde Simon av sig så nu mår jag faktiskt bra. Lite hopp kvar i hjärtat i alla fall. Vi kanske eventuellt ska träffas någon dag i helgen, så får vi se hur jag mår efter den dagen. Puss och kram till er alla. 

pluggfika




Jag och fina vänner träffades idag, satt inne på Wayne's, fikade och pluggade. Satt där i timmar och det var härligt. Jag glömmer nästan bort dig då, men nu är du över hela mitt huvud och jag är mer sårad än någonsin. 
 

vänner

Det är helt sjukt vad jag har folk runt om mig som bryr sig. En minut efter att Simon ändrade relationsstatus på facebook så fick jag samtal, sms, kommentarer och meddelanden på facebook. Jag är så tacksam för alla som har lyssnat och stöttat mig det här dygnet. Ida och Julia sa direkt att vi kunde träffas direkt när jag ville och att de skulle komma på bumsen, och idag kom de hit till mig. Var glad men bara under tiden de var här. Känns inge bra, jag vill hoppas på att du ändrar dig Simon men jag vågar inte hoppas på det. Men snälla gör det, innan jag går under. 

Älskar er allihopa, jag är så tacksam och glad över att jag har er. Julia och Ida tog med sig värsta jättestora mörka maraboun till mig och Bianca gav mig också godis i skolan. Världsabäst är ni. 
 
Nu ska jag sjunka ner i tankar och känslor igen, jag lever min egna mardröm

siri

Hej på er och glad onsdag! Skulle egentligen ha gått i skolan till halv fem idag men vi lyckades övertala historialäraren att vi skulle få ha historia på håltimmen istället så vi slutade lite innan tre. Var väl en okej dag i skolan idag, lektionerna gick fort och dessutom så fyller Bianca år idag! Grattis kompis! 
När jag gick på bussen hem så satt min älskling Julia där utan att jag visste det, blev så lycklig att jag pratade nonstop hela vägen hem haha men det var så skönt att prata av sig med nån man verkligen känner. Nu sitter jag i soffan med lite plugg tillsammans med Simon, vi ska snart laga mat också. Helbra onsdag, verkligen! 
 
 

nya skor

När jag var i Stockholm i söndags så shoppades det ett par nya skor till volleybollen och idrotten. Alltid jag och ha knalliga färger haha, mina förra var orangea... ;) Men i alla fall, de här är från Stadium och är typ hur sköna som helst!! Känns inte som att man ens har på sig ett par skor... 

tecknat

Gammal teckning...
 
Blev en kort tisdag idag för mig, slutade redan vid lunch! Shoppade lite miniräknare på stan innan jag åkte hemåt och nu ska jag strax iväg hem till Simon en liten stund. Sen ikväll ska jag ta tag i lite svenska, ska redan hålla tal inför hela klassen och det är väl inte nåt jag direkt störtälskar haha, så jag ska försöka bli klar tidigt så jag hinner öva, öva, öva. :-) 

bilder från igår

Bilder från igår, i Solna. 
 
Heej! Har varit en kickass-dag idag tycker jag minsann! Halva skoldagen försvann ju, vi fick datorer, jag hamnade i samma spanskagrupp som Cajsa utan att veta det och dog av lycka plus att jag träffade älsklingslouise på en runda på stan! Vi båda var lite sjuka och hade inga pengar så det blev inte så länge, men ändå mysigt och kul att träffas en stund. ♥ Hoppas er måndag också har varit bra! 
 

sc - landscape


Ja alltså hmm. Blev förvirrad av temat Landskap och undrar lite om det här räknas? Det gör det väl? Eller? 

Jag, LouiseCatrineSofie och Emma har tillsammans startat en fotoutmaning, Sunday Challenge, där vi varannan vecka tolkar ett bestämt tema. Här hittar du vår flickr-grupp om du vill kika på de andras bidrag, eller så klickar du på namnen här ovanför. Utmaningen varar i ett år. Enjoy!

tjenare

Idag hände typ det värsta som kunde hända haha, gick upp halv sju och åkte till skolan - första lektionen är inställd vilket betyder att jag kunde haft sovmorgon till KVART ÖVER TOLV. Känns ju sådär superroligt haha, så vi åkte till skolan och vände direkt och åkte hem igen. Vid tolv ska jag vara tillbaka på skolan och gå till fyra idag. Får trösta mig med att jag i alla fall ska träffa finaste vännen Louise efteråt! 

Solna

Var somsagt i Solna idag och hälsade på min storebror! Vi gick runt och runt hela dagen och åt o.s.v. och det var mysigt. Kul att se hur han har det, träffar ju han typ mindre än varannan vecka nuförtiden :(. Gosh vad tiden går, nyss var han ju liten och var ute och cyklade med mig här hemma.. 

storebror

Snart sitter jag i bilen påväg till Stockholm, vi ska hälsa på min storebror Ludde. Var typ flera veckor sen jag såg honom så det ska bli kul. Antar att jag har några läsare i Stockholm? Isåfall så kanske vi ses... :-) 

all we are

min älsklingssiri...
Hej allihopa! Här kommer den obligatoriska vadjaghargjortigårochidag-texten: 
Igår efter en lång, riktigt dålig skoldag (vi fick nämligen vårt schema brutalt ändrat, från att sluta kring 2-3 alla dagar förutom 1 då vi gick till fyra, till att vi nu ska gå till 3, 4, halv 5, 4, 3. SKIT!!!) så åkte jag hem till Simon. Hans polers Julius och Marcus var där så vi spelade nåt (skittråkigt) spel på xbox och de åt upp mitt godis. Senare på kvällen kollade jag och Simon på en film innan vi somnade. Idag så har Simon och jag spelat pangpangspel på xbox, bakat jättestora kanelbullar och 'bara chillat' hahaha, dessutom hjälpte jag honom att skriva ihop en krönika. Mysiga dagar med den mysigaste jag vet. 
Nu sitter jag och funderar vad jag ska hitta på samtidigt som jag smsar lite med Bianca. Pratar av oss lite, känns bra. Kanske ska jag flytta aset till TV:n? 
 

nyklippt

Nån kanske hann snappa upp igår att jag skulle klippa mig? Frissan ville helst ta typ 3cm från mitt hår men jag fick henne till att ta bara 1... *victory* ;). Även om så lite försvann så känns håret hundra gånger fräschare och mycket lenare att dra i. Lite finare fall och lockar blev det också! Justja, luggen däremot fick sig en omgång och med lite kortare (kanske 6-7cm) bara för att göra nååååting. Nästa gång tror jag minsann att det blir pannlugg. Idag har jag på mig mitt fina Kent-linne, tycker att det är fett coooolt. 

göteborg


Lite bilder från den timmen vi spenderade på nån liten gata i Göteborg, vi tittade i lite skyltfönster och köpte oss en jättekanelbulle. Fina bubblor flög omkring! Bilderna är endast redigerade i Camera Raw, kände mig som en latis. 

Ja vad ska man säga kära läsare? Äntligen fredag!! Hoppas att den här dagen kommer bli bra, det tror jag nog minsann just för att jag har sovmorgon till tio och ska äntligen få träffa min älskling när skolan är slut. Vi ska ut på en löprunda och förmodligen baka bullar, och självklart det obligatoriska fredagsmyset med godsaker och film!! 
 

godnatt

Mamma och jag har just kollat på vad jag trodde skulle vara en kärleksfilm men som visade sig vara inte alltför romantisk och glad en, snarare tvärtom haha. Tänkte försöka somna snart (läs: efter två timmars nördande med telefonen) för att jag ska slippa vara så jääääkla trött imorgonbitti. Lite tankar såhär på kvällen är att jag är väldigt glad för att jag hade en trevlig eftermiddag med pojkvännis, jag längtar tills vi får våra sketna HP-datorer i skolan, jag fasar över att jag ska klippa mig imorgon och så längtar jag tills fredag då jag minsann ska få med Simon på att vi ska baka bullar. 
Tre bilder ifrån min instagram! Jag publicerar inte så många ''fin-bilder'' där utan det är mer vardagliga fulisbilder med vad jag har för mig (ah ni ser ju, sjukt vackra sleepingface). Så ni som vill veta mer om mitt sjukligt intressanta liv, sök rätt på FISLOVIS på Insta och ''make the blue button green!!''. 

dagens kläder

En ganska härlig grej på min skola är att alla klär sig som de vill! Det är nästan skämmigt att komma med jeans och t-shirt från gina, vilket alltid annars har varit det coolaste haha. Jag önskar att jag hade lite coolare stil men jag ska väl försöka.. :) Idag i alla fall så snodde jag en tröja från mamma som jag tyckte var lite fin (tro det eller ej men mammor kan faktiskt ha vissa guldkorn) och sen mina älskade svarta jeans.

sc - black and white

Ojdå. Kom på att jag helt glömt bort Sunday Challenge den här veckan... tror att typ alla glömde det, utom Catrine! Ärligt talat så känns det som att hjärnan har försvunnit numera, man gör allt på rutin. 
 
Jag, LouiseCatrineSofie och Emma har tillsammans startat en fotoutmaning, Sunday Challenge, där vi varannan vecka tolkar ett bestämt tema. Här hittar du vår flickr-grupp om du vill kika på de andras bidrag, eller så klickar du på namnen här ovanför. Utmaningen varar i ett år. Enjoy! 

lite fakta om mig

Jag gör som några andra, svarar på de här frågorna! Kopierade dem från Lina men har tagit bort några och sånt där.
 
Vad heter du?
Lovisa Erika Eleonora Eriksson
 
När är du född?
Den 30:e April 1996
 
Hur lång är du?
Jag är ca 166 cm över marken! 
 
Vilken ögonfärg har du?
Blå
 
Vad har du för sko storlek?
37-38

Favorit djur?
Kissekatt
 
Har du något husdjur?
Ja, två kissar.
 
Har du några syskon?
En storebror! 
 
Vilken är din favoritglass?
Magnum Double, piggelin och typ twister... eller B&J phis food! Eller bara mjukglass. 
 
Favoritserie?
Alltså det här kan ni väl inte tro men Spartacus. Om jag liksom mååååste välja bara en. 
 
Favoritmat?
Älskar typ all slags mat nääästan. Men korvstroganoff, köttfärslimpa, tacos, pannkaka, kinamat, subway!!!, mammas hamburgare.... 
 
Favoritårstid?
Nummer 1 är såklart sommar. Nummer två är vår!  
 
Brukar du festa? 
Nejjjjjj jag är verkligen mysa-med-pojkvännen-framför-en-film typen. 

Om du inte hade fotointresset vad skulle du då ha velat syssla med?
Ritat mer. 

Hur beskriver du dig själv?
Kontrollfreak oftast, glad, konstig.......
 
Vilka länder har du varit i?
Sverige, Norge, Finland, Danmark, Island, Estland, Spanien, Malta, Kroatien. Sen har jag varit i Portugal och Bosnien Hercegovina men bara i ca en kvart hahahhaa. 

Vart vill du resa?
Överallt! Men just nu vill jag till nåt land i Afrika, Grekland och till Madeira typ. Och ser fram emot Paris nästa åååår!! 
 
En dag du aldrig glömmer?
När Simon och jag blev tillsammans hihi, 21/3 2011♥