myser

Slutade redan halv 10 idag, fick gå efter samhällsprovet. Nu tänker jag bara mysa med mitt godis från i fredags och kanske kommer Simon hit sen, han var hemma idag så jag ska kanske ta hand om honom lite med pannkakor och sånt där. Hoppas det så jag slipper vara ensam! 

höstpromenad

Sov hos Simon igår och vi myste till tusen avsnitt av Lost, lagade tacos till hela hans familj och sov sedan väldigt gott till idag. Känns skönt att vara lite utvilad och "tagga" inför nästa vecka som har två prov på schemat! Idag tog vi en mysig promenad ute i skogen med deras två fina hundar Diva och Baron. Pappa hämtade mig sedan och jag körde ut till farmor och farfar ett tag, nu har jag precis ätit och det är dags att plugga lite inför samhällsprovet imorgon. Slutar direkt när jag har gjort provet så är säkert hemma vid 10 redan. Känner mig lite nervös då vi inte har någon aning om vilka slags frågor som kommer och man ska bara reflektera och sånt där, men jag försöker förbereda mig så gott jag kan och hur det än går så ska det bli väldigt skönt att ha det ur världen! Ha en fin söndagskväll allihopa:)
 

258

Jag förstår inte riktigt vad som hänt men imorse gick jag upp så jävla tidigt och åkte till mammas jobb för att ha maximalt bra internet så att inget skulle krångla med vårat här ute på landet hahaha! Satt och skakade när klockan tillslut slog 9 efter några timmar. Efter ytterligare tjugo minuter kom mamma och jag äntligen in och jag förstod inte riktigt vad som hände när jag fick tre stycken ståplatsbiljetter!!! Den 13 Juni ska jag, Hanna och Clara f*cking gå på One Direction!!! Det är 258 dagar kvar och jag vet att den dagen kommer vara så jävla magisk. Can't wait. Trodde verkligen inte att jag skulle lyckas fixa några biljetter. Jag är så jäkla happy. Drömmer jag?

plugg

Just nu sitter jag och pluggar, har två svåra prov nästa vecka i samhällskunskap och matte! För att inte deppa ihop totalt äter jag björnbär och glass och lyssnar på den bästa låten i musikhistorien som gör att man blir så jäkla happy (och hur bra sjunger inte Taylor liksom)! Här är några bilder ur min mobil från de senaste dagarna: 
1. Jag kämpar på med fullständiga andragradsekvationer, kvadreringsregler, PQ-regler o.s.v. o.s.v. // 2. Simons ögon är bara för fina :( // 3. Hannas och min smoothie på donken idag på rasten med tjejerna! (ser ut som spya hahaha men det var helt ok gott!) // 4. Ägg och potatismackor till bästa LOL!!!

fall

Nu kan man väl ändå säga att det är höst! Det är ju ändå en väldigt mysig årstid, det blir hur fint som helst ute med alla färgglada löv, man får mysa i raggsockor, man har halsdukar lindade runt halsen och man kan dricka hur mycket varm choklad som helst... Gillar ni redigeringen på bilden föresten? 
 
Hej föresten! Idag är det nog en av veckans värsta dagar, onsdag, men den är snart till ända och den var inte så värst jobbig egentligen. Kom hem från skolan kring fyra och sen dess har jag bara kollat serier, kikat runt på datorn och ätit middag. Pappa skulle komma hem snart och jag ska kanske övningsköra till farmor och farfar om det inte blir för sent, vi får se hur det blir. Annars blir jag nog bara kvar här med datorn och tittar på en film eller nånting annat mysigt. Puss
 

breakfast

Det finns så jäkla många goa frukostar på weheartit och man blir ju bara så himla sugen! Synd bara att jag inte har en enda sovmorgon i veckorna så det hinns inte med förutom på helgerna... 

oh let's go back to the start

Gjorde lite plättar till lunch med hemmagjord björnbärssylt, finns det något bättre? Det är ju i alla fall sisådär en miljon gånger bättre än skolmaten, haha. Det satt fint i magen i alla fall! Jag har kollat lite serier och sånt där men snart kommer Simon hit! Ha en fin tisdag alla vänner♥
 

SC - färg

Sunday Challenge är en fotoutmaning som jag, Emma och Anna har. Varannan söndag publicerar vi varsin bild och den här veckan var temat färg. Det här temat är ju väldigt lätt men ändå väldigt svårt på samma gång, egentligen så är ju i princip allt färg utom svartvita bilder! Det var svårt att välja när jag hade fotat några stycken men jag bestämde mig för den här. 
 

dare to believe

Äntligen fredag!! Idag har jag hållit mitt tal också så det är över! Det kändes inte så bra men jag fick ett B så det var bättre än vad jag trodde. Är det bara jag eller känner man sig alltid så jäkla seg på fredagar? Mitt huvud känns dubbelt så tungt och man bara pustar ut när man kommer hem. Jag ska hem till Simon lite senare, imorgon firar vi 2 och ett halvt år! 
 

ny, fin topp

Jag har glömt att visa er min nya fina tröja! Jag bloggade om den här och eftersom den var min favorit kunde jag inte hålla mig från att prova den när jag såg den i butik då det endast var en kvar i S... Tyckte den var söt, jag älskar ju peplum!! Nu är den min i alla fall och jag är ännu lite gladare hihi.

whatever happens tomorrow, we had today

En söt liten gubbe på stan skulle lägga ner sin filmaffär så han sålde alla filmer för 12:-. Jag tänkte vara lite snäll och köpte de här två, har redan sett Valentine's day kom jag på efteråt, haha, men hoppas att den andra är bra i alla fall! Föresten så är jag en riktig sucker för kärleksfilmer, såg världens finaste igår som heter En dag. Låg och grät för den var så fin men samtidigt så jäkla sorglig. Filmer som den och de av Nicholas Sparks böcker krossar verkligen mitt hjärta men ändå kan jag inte sluta älska dem! En Dag, The Notebook, A Walk To Remember, Safe Haven och Letters to Juliet är några av mina favoriter som är bara så fina. Vet ni nån fin kärleksfilm som man bara måste se? 

floating so high above the ground

Hej alla sötisar, jag kom hem för typ två timmar sen och jag har lagat ihop det här (!!!) och pratat i telefon i en och en halv timme. Älskar mina måndagar och tisdagar, man kan göra precis vad man vill. Nu måste jag i alla fall ta och skriva klart mitt tal eftersom att jag fick för mig att ändra en massa igår, jobbig som jag är... Jag blir hemma hela dagen idag, Simon var här igår och han har ändå köpt nya GTA så han vill inte träffa mig... Jag ska i alla fall laga middag till mamma och mig ikväll och sen ska jag nog bara titta på idol & vampire diaries som vanligt. Ha det så bra♥

 
 
 

you reflect in this heart of mine

För några dagar sen körde jag hem till farmor och farfar, det var bra fint. ↑ Jag sitter hemma nu och har precis ätit en panpizza och broccoli haha, så lyxigt, och tittat på vampire diaries så nu ska jag försöka plugga lite också. Jag ska hålla ett tal på fredag om rökning så det gäller att förbereda sig! 

alma

Nu på kvällen fick jag bara ett ryck och startade illustrator. Känns som år sen jag senast illustrerade, måste skärpa mig på den biten för jag vill verkligen kunna göra det bra! Jag kände mig lite ringrostig och är inte alls bra på programmet så det blir ju som det blir. Och som vanligt tröttnar jag efter ett tag så att vissa bitar har jag gjort jättenogrannt medan andra är lite mer slaffsiga... Det ska i alla fall föreställa Alma men hon är mycket sötare egentligen, haha.
 

through the sorrow

Ska vara med den här klutten idag och imorgon. Saknar honom hihi, såg honom bara typ tjugo minuter i torsdags annars var det i tisdags jag träffade honom senast... Vi får se vad vi hittar på men det blir absolut några Lost-avsnitt, älskar det!! ♥ Bilderna är från när jag fotade Sunday Challenge bilderna, visst var det så fint ljus!?
 

4 från mobilen

Fin dimma, pizza!!, jag. 
 
Jag började min fredag den 13:e med att spy inne på skolans toalett. Det var väldigt onice så jag åkte hem och har legat i sängen sen dess. Mår inte illa alls, spydde bara där i skolan, men kroppen känns helt skakis och väldigt konstig så jag har legat här och sovit och myst med katten och sånt där. Jag gissar att jag mår såhär p.g.a. den väldigt fina kombon med knappt nån sömn + inte mycket mat i magen, och sedan däremot hällt i mig apelsinjuice och vatten i lite för stor mängd... 
Jag hade det dock väldigt trevligt igår med tjejerna hemma hos Fridas brors lägenhet som hon vaktar. Vi myste med pizza och cola och massa godsaker och det var en ovanligt fin torsdag. Att min fredag suger är lite synd men man kan ju inte ha det bäst alla dagar! Jag ska gå och äta något nu så förhoppningsvis mår jag bättre efter det. :) 

ändra ikoner (mac)

Jag läste en guide om hur man ändrar ikoner i mac och tyckte att det verkade roligt! Jag ska fixa lite bättre sen hade jag tänkt men jag är bara så kär i spotify-ikonen haha. Jättegullig! Hursomhelst tänkte jag visa er hur man gör också. 
 

across the ocean, across the sea

Hej! Nu sitter jag här igen i mjukisbyxor och äter en massa gott. Slängde ihop en björnbärssmoothie och två äggmackor, yum!! Tänkte göra lite plugg, vi har inte så mycket men det är ändå dumt att skjuta upp det. Om några timmar ska jag hem till Simon en stund men innan det blir jag nog kvar här. 

nothing like us

Jag slutade som vanligt klockan 11 idag, det finns inget bättre än att komma hem, dra på sig mjukisbyxor och fixa ihop något gott att äta medan man tittar på Vampire Diaries! Idag efter skolan köpte jag jordgubbar för 20:- (asgott!!!) så det har jag myst med tillsammans med världens godaste macka med avokado på. Yum. Livet känns bra härligt ibland. 
 

singing on requiem

Äntligen kan vi ta helg!! Jag mår fett bra här i min säng med mitt godis denna fredag. Kom hem för ett tag sen, skolan var faktiskt väldigt bra idag och snart ska jag ta min cykel hem till Simon. Blir en vanlig fredag helt enkelt med godis, mys och film. Det är så det ska vara tycker jag. 
 

hälften av de som älskar exploderar

Snart är torsdagen över, ska bli så himla skönt med fredag imorgon! Onsdagar, torsdagar och fredagar är så himla sega i skolan men vi kämpar på, men man är så jäkla trött hela tiden. Efter skolan idag var jag hemma hos Simon ett litet tag och sedan gick jag hem, jag körde pappa till Hållsta så han kunde bada och snart ska vi äta. Jag kommer nog bara ta det lugnt resten av dagen som vanligt med tv:n eller datorn... haha så himla intressant men man orkar knappast mer! 
 
 

hej och hå

Hej! Igår köpte jag den här fina peplumtoppen på Monki (jag älskar peplum!!!!!) och såhär ser jag ut idag. Lite tråkigt kanske men onsdagar är bara för trista så det passar ju ganska bra. Sitter på medieproduktionen nu och jag och Julia jobbar om färgen lila, nästa vecka är det redovisning! Ganska random haha. 
Efter skolan idag ska jag bara hem och ta det lugnt, känner mig så jäkla trött hela tiden! Igår hände inte så mycket förutom att jag klippte mig och mamma och jag kollade på fotboll i Tunavallen. 
 

tisdagslista

Snodde den här listan från Cajsa.
Låt säga att du får bestämma hur du dör. Beskriv den scenen.
Jag måste svara som Cajsa gjorde, jag vill dö utan sjukdomar och framförallt utan demens. Jag vill bli en söt liten gumma som blir gammal och sen bara somnar in i min säng. 

 

Vem är den klokaste du vet?
Jag vet faktiskt inte... 

 

När älskar du att leva?
När man skrattar så man får ont i magen, när man myser i sin nybäddade säng med godis till nån mysig film, när man badar i havet (obs hajfritt), när man bara känner att man är så glad och mår så bra och när man är på en resa! 

 

När tycker du att livet suger?
När det är grått, kallt och fult ute och man har glömt bort hur det känns att inte frysa, när man har en dålig dag och allt och alla känns så jävla jobbiga och dumma, när man har missat nånting kul och när man är sjuk och måste vara ensam hemma i flera dagar. 

 

Vilka är dina 5 top-artist på Spotify just nu?
One Direction, Ron Pope, Danny, Darin och Justin Bieber. Haha shit...

 

Vad är det konstigaste du gjort för kärlekens skull?
Haha oj vad svårt att komma ihåg men ja, jag la till Simon med flit i min, Julia och Idas konversation på skype och låtsades att det var ett misstag... Det var ju början till allt typ!:)

 

Vad var ditt nickname på Lunarstorm?
Tjejen96 hahahahhahaha!!! 

 

Vem skulle spela huvudrollen i filmatiseringen i ditt liv?
Oj vad svårt. Ingen aning, jag? 

 

Vilken låt skulle vara soundtracket?
Nån av mina favoritlåtar tror jag väl.. 

 

Om du var tvungen att krydda all din mat med en krydda (ej salt/peppar) för resten av ditt liv, vilken skulle du välja då?
Typ salladskrydda hahaha.. 

 

Vad är det skönaste du vet?
Massage i hårbotten, bli kliad på ryggen, kunna vakna av sig själv på morgonen, fotmassage och känslan när man bara kan slappna av efter nånting jobbigt eller stressigt. 

 

Vilken är den bästa kombinationen av två saker du vet?
Shit vad svårt, godis och film??? haha.. 

 

Vilka egenskaper värdesätter du hos andra? Ärlighet, att man kan lita på den och såklart snäll och omtänksam. Tycker också de som vågar vara sig själva är värda en applåd. 

 

Vilka egenskaper har du svårt för hos andra?
Egoister, sånna som är beroende av uppmärksamhet hela tiden, lögnare och falska personer. 

 

Hur länge tror du att du kommer blogga?
Åh jag vet inte, några år till tror jag säkert! 

måndagsmys

Idag slutade jag som vanligt 11 efter samhällskunskapen, riktigt skönt ändå med en mjukstart på måndagar. Har legat i min säng sedan jag kom hem, njöt av två äggmackor medan jag kollade på vampire diaries och myste med katten. Känner mig så himla trött, tror faktiskt att jag skulle kunna somna om jag försökte... Jag blir nog kvar här ett tag haha!