greece / parga

Förra måndagmorgonen åkte alltså jag och min mamma till Parga i Grekland. Det var så himla fint överallt med massa blommor, ljusblått hav och mysiga gator. Att vi dessutom lätt såg typ femtio katter gjorde ju hela grejen bara för bra hihi. Det var nästan för varmt ibland (om man nu får säga så) så vi orkade inte så mycket mer än att sola & bada haha, men några utflykter var vi på i alla fall. Vi har t.ex. doppat fötterna i floden Styx där Akilles blev doppad och därmed odödlig, så nu är våra fötter också odödliga. Känns bra! 
 
(jag är inte riktigt lika brun som han därborta... hmpff)
 
Det godaste jag någonsin ätit i hela mitt liv var den här frozen yoghurten med hallonsmak. Jesus i havet, om himlen har en smak så var det det där. 
 
Nu är jag alltså hemma igen, höll på att frysa ihjäl igår och det var inte jättekul att komma hem från 35-40 grader i solen och sedan behöva skrapa bilen hemma. Men jag är tacksam att jag fick åka en vecka i alla fall och åker hemskt gärna tillbaka! Det var en underbar vecka helt klart. Min dag idag är inte lika underbar då jag spydde igårkväll och fortfarande mår illa haha, men jag är samtidigt skitlycklig över det för jag trodde jag skulle dö av stress inför psykologiprovet som var idag men nu hinner jag nog lära mig allting. :-) 
 
alma

ååh så härliga bilder!! världens bästa plats dessutom!

2014-09-24 / 16:04:14
http://almawiola.blogspot.com
Tovvsan

Ååhh va mysigt med grekland!

2014-09-24 / 16:23:01
http://tovvsan.blogspot.se/
LOVISA [ foto & vardag ]

Den där glassen såg grymt god ut ^^

2014-09-24 / 16:47:28
http://llovisafritzson.blogg.se
Sofia

Ser helt underbart ut ju! Hoppas du kryar på dig snabbt ♥

2014-09-24 / 17:50:32
http://skimmer.blo.gg
alma

svar: hahaha JAAA rum 1 på agnanti omg!!!

Svar: JAG MED VAD I HELA FRIDEN
//Lovisa

2014-09-25 / 20:29:12
http://almawiola.blogspot.comNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar: