tisdag

Idag är håret extra lockigt p.g.a. regn och badhus. Det är bara några dagar kvar (den 3:e november) tills min hårutmaning är över!!!!!!
 
Hej! Slutade som vanligt 11 idag, gick och simmade den här veckan också med Hanna! Gick bra trots att jag är lite småförkyld och efteråt myste vi med bästa subway. Sedan tog jag bussen hem och var tvungen att gå hela vägen i spöregnet, var verkligen hemskt och bara att ta av sig allt när jag kom hem. Det var som att jag aldrig torkat mig efter simningen haha. Ska plugga lite spanska, ska nämligen hålla "tal" imorgon vilket verkligen känns fantastiskt kul... Ska hem till Simon lite senare och stannar där över natten. Hörs imorgon♥
 
Jennifer Karlén

Åh vad duktig du är! Kan du inte skriva en liten sammanfattning om ditt hår typ hur det känns nu och så när du är klar med utmaningen? Skulle va så kul, kram :)

2013-10-22 / 15:23:38
http://jenniferkarlen.blogg.se/
Klara

Hårutmaning? Är det att du ska försöka att inte locka/platta håret på en viss tid eller? Haha, har inte läst din blogg tidigare så jag känner att jag inte riktigt är med! ;)

Svar: Ja precis, pappa blev galen på mitt plattande och lovade mig 10000 kr om jag inte plattar det på ett år hahaha... bara några dagar kvar nu!
//Lovisa

2013-10-22 / 15:34:48
http://marklundklara.blogg.se
Ellen (alatariel)

Åh bara så lite kvar! Kan inte riktigt förstå att det redan gått ett år. :o Men måste säga att ditt hår är så sjukt fint!! Har du tänkt börja platta igen nu då? Jag personlig tycker det är så väldigt fint med lockar och ditt hår mår så mycket bättre om du inte plattar, så tycker du inte borde platta det. :)

Svar: Åh tack så mycket!<3 Jag har såklart lärt mig en läxa och ska absolut inte gå tillbaka till att platta det spikrakt varenda dag men jag kommer nog mest troligt fixa luggen och sånt där när det är lite knasigt. Men du har alldeles rätt, såhär lent har mitt hår aldrig varit på flera år och det är ju trots allt bara plattångens fel till 100%!
//Lovisa

2013-10-22 / 16:18:22
http://alatariel.papper.fi
Cajsa Tapper

Så jäkla stolt!!!!!! över dig om man nu kan vara det, för jag vet själv hur ond plattången är mot håret... Har bestämt mig för att bara platta håret på helger, till fest osv. EJ på vardgar! Min lugg har slitits ut som fasen det senaste året, den är typ 7cm kortare, skojar inte :(
Vad kommer belöningen att bli? För det blir det väl? :D

2013-10-22 / 17:54:12
http://tappercajsa.blogg.se/
Cissi

Men shit va snabbt tiden har gått, känns inte alls som ett år sen! Några månader högst haha :)

Men applåder till dig, du har verkligen kämpat på aasbra! Om jag hade lockigt hår och antog den utmaningen vet jag inte hur länge det skulle funka haha... Så bra jobbat, ditt hår är helt underbart! :)

2013-10-22 / 18:33:24
http://cissifoto.blogg.se
Emma

Har det gått ett år?! Gud vad tiden har gått snabbt! Vad duktig du har varit! :)

2013-10-22 / 21:45:35
http://glittrigamoln.blogg.se
Ellen (alatariel)

Amen åh vad bra! :D Och ja luggen är ju helt acceptabelt, så roddig som den kan vara ibland. ;D

2013-10-23 / 17:31:40
http://alatariel.papper.fi
Anonym

när utmaningen är över kommer du gå tillbaks till att platta det varje dag? :(

Svar: i alla fall lite!
//Lovisa

2013-10-23 / 17:54:44



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar: