give me love

gammal bild

Min bloggning är verkligen inte på topp men det blir så ibland när man inte har någonting att visa eller säga. Igår tog jag det bara lugnt hemma hos Simon och jag sov verkligen ut då jag somnade lite efter nio till en film och så sov vi till lite över elva idag. Skönt! Idag kollade vi klart på Lost vilket känns lite sorgligt, eftersom att det är 6 säsonger så blir man ju så fäst vid personerna och jag kommer verkligen sakna dem. :( Sedan jag kom hem idag har jag också bara tagit det lugnt, satt och läste Harry Potter med hårinpackning i badkaret med levande ljus och nu tänkte jag nog kolla några Glee-avsnitt. Helgen är bra underbar
Sofia

Så fin du är! Även om bilden är gammal :)

2013-11-16 / 23:30:45
http://skimmer.blo.gg
Emma

Jätte fin bild! :)

2013-11-17 / 09:08:10
http://momentsofjoy.blogg.se
Wilma Gunnari

Din blogg är så himla fin men jag undrar hur du har gjort för att kapa menyn där innehållet tar slut? Jag har typ googlat och letat men hittar inget som fungerar så som jag vill ha det och du har exakt så som jag vill ha! :)

Svar: Åh tack snälla! Jag har gjort efter guiden på designadinblogg.se, om det inte funkar för dig så vet jag faktiskt inte varför :( det kanske har något med vilket tema du har ifrån början, jag valde Fashion då.. :( Hoppas det löser sig!
//Lovisa

2013-11-17 / 17:10:11
http://wgunnari.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar: