off to london

Om bara några timmar kommer jag och Hanna att befinna oss i England. Väskan är packad och jag är så redo jag kan bli för sex dagar i denna fina stad. Jag hoppas på mycket shopping, lite regn + många fikastunder och jag ska njuta så mycket bara av att få vara där, för visst känns väl allt lite bättre i London? Tror mitt höstlov blir svårtoppat alltså! 
 

four days to go

På lördag sitter jag och Hanna på planet påväg till England. Kan inte förstå det alltså, det ska bli hur bra som helst!! Hoppas verkligen att jag hittar massa fint där borta, men helst av allt skulle jag vilja hitta ett par snygga nike-skor, en studentklänning, en coca-cola tröja och massa fina trosor i min väska när jag kommer hem. 
 
Har redan fått massa tips av bästa london-cajsa som jag ska sammanfatta i en fin lista, men har någon mer något tips på vad vi måste se, äta eller göra så tell me!

new jacket

Egentligen borde jag väl hålla hårt i mina små slantar av pengar som jag har kvar nu innan london (en vecka kvar typ åååh), men när jag igår såg på ginas hemsida att de fått in exakt en sån jacka/kappa jag velat ha ganska länge nu så kunde jag inte låta bli. Kan i alla fall se fram emot att köpa lite fina sjalar eller halsdukar att matcha med där borta i England. 
// Hanna knitted jacket //
 
Äntligen är det fredag och min helg får en stark start tillsammans med fina vänner ikväll. Blir himla bra det. 

autumn

Även om bloggen min är ganska död så rullar livet vidare dag för dag, just nu känns livet minst sagt segt - skolan är tråkig, det är mycket stress, jag känner mig ganska tom på känslor och man vill bara ta sig igenom dag för dag. Det bästa just nu är ungefär att lyssna på musik och ligga i min säng och titta på serier, det säger ganska mycket om vart jag är just nu haha. Men jag skyller på hösten, på hösten ska man få mysa lite extra och det gör inget om man spenderar mer tid i sängen - det regnar ju ändå ute. Men idag ska jag försöka vara lite mer rolig i alla fall och spendera lite tid med Ida och Emelie, vi får se om vi drar ut eller bara myser någonstans. 
 
Ett stort grattis till min fina mamma som fyller år idag också. GRATTIS, love you. 

göteborg

Igår bar det av tidigt på morgonen mot Göteborg & Liseberg med jobbet. Hade en toppendag med Jenny och Julia och de nästan tio timmarna vi spenderade i bussen gick ändå väldigt fort. Vi hade med oss kuddar och filtar så vi sov nog i alla fall sjuttio procent av tiden haha, jättemysigt. Somnade väl kring halv tre igår här hemma så man känner sig lite sliten idag men det var det så värt, dagen får absolut tio av tio!