måndag

Blev så himla kär i denna blomma så den var tvungen att bli min. 
Hej babes! Jag sitter i skolan och har så jäkla tråkigt. Jag orkar verkligen inte lyssna på prat från 9 till 16, det går bara inte för mig. Jag hoppas verkligen vi får sluta tidigare, dels för att jag är så uttråkad men också för att kl.15.45 förväntas jag befinna mig på personalmöte med jobbet... Det ska bli mysigt att bara hänga lite utanför jobbet och käka lite god mat med alla mina söta jobbarkompisar! 

en dag i backen

Dagen idag har spenderats i Romme med Philip, hans syster och hans pappa. Var verkligen en fantastisk dag, solen sken hela dagen och inte ett moln syntes på himlen. Var så himla härligt att vara ute när solen värmer på, så tacksam över att inte alltid behöva frysa ihjäl så fort man vill åka skidor. En toppendag helt enkelt, vi kommer sova som stenar inatt! Helgen försvann snabbare än man hann blinka men det är bara att ta nya tag. För mig blir denna veckan lite speciell med tanke på att jag börjar min praktik på onsdag! Lite nervöst men samtidigt superspännande, jag hoppas verkligen det blir jätteroligt och lärorikt och att jag får en känsla av att jag faktiskt har gjort rätt val. Nu ska jag gå och ta en lång, efterlängtad dusch innan jag kryper ner i sängen för natten. Kram! 

it's friday

Njöt av att vara pluggfri igår så jag passade på att rita ihop en flamingo till en tom tavla i sovrummet. 
Det är alltid lika skönt att vakna upp och inse att det är fredag, särskilt när man inte har något alls att plugga och inte heller något jobbpass på hela dagen! Började min dag med att åka hem till pappa och mina kissar för att äta värsta lyxfrukosten och sedan slappade vi i soffan till en film. Sedan åkte jag hemåt och hämtade upp Philip som precis slutat jobbet, vi åkte och käkade lunch på bästa kin kitchen. Det blir fullt upp den här helgen för ikväll har vi planer, imorgon ska vi till först till Erikslund och sedan väntar lite kvällsjobb, och hela söndag spenderas dessutom i Romme. Hoppas ni får en fin helg! 

THURSDAY

Har ätit precis likadan sallad typ tre dagar i rad. Om den här salladen inte är lajvet så vet jag inte vad som är. 
 
Nu är jag precis hemkommen ifrån den här kursens tenta. Ni skulle bara höra vilken suck av lättnad jag drar nu, tentan var så himla skön och jag fick sitta och stirra i taket i väntan på att de obligatoriska 45 minuter skulle gå. SÅ skönt. Hade lite hets på mig själv med tanke på att alla andra typ laddar upp hela tentaveckan med att följa tentakostschema, dricka 5l vatten om dagen, sova en viss tid etc medan jag själv får för mig att det är jättebra att jobba 15-23 dagen innan och ha världens jäkla stresskväll så jag inte ens hinner rasta och äta middag. Dessutom blir jag så full med stress att jag enbart lyckas sova typ totalt 2 timmar under natten. MEN se på fan, det gick ändå!! Nu ska jag verkligen bara strosa omkring här hemma i lugn och ro och njuta av att slippa höra på min hjärna som repeterar vetenskapliga begrepp om och om igen. Puss! 

20-03-2018

Nu sitter jag här igen. Det är så jäkla roligt hur förutsägbar man kan vara som människa - är det tentavecka ja då jävlar kommer Lovisa igång och startar upp diverse projekt! Man ska storstäda, rensa, man ska börja blogga igen och man ska stå och rulla köttbullar i flera timmar. Allt är roligare än att plugga. 
 
Jag hoppas att jag ändå lyckats tvinga mig till tillräckligt med pluggande för att klara tentan på torsdag. Jag pallar verkligen inte behöva ha kvar det i huvudet. Men för att spä på förra stycket ännu mer så har jag tagit på mig att stänga imorgon på jobbet också haha, sådär lagom smart att jobba 15-23 när man sedan ska sitta bänkad i tentasalen 08.00 nästa dag och hjärnan ska leverera. Men som sagt, varför sitta och plugga när man kan göra annat.