recap latest days

Har haft mycket för mig nu de första dagarna på detta år!
Jag började året med att operera mig; jag hade haft en stor, växande knöl i ena bröstet sedan ungefär ett år tillbaka. Den var helt ofarlig men ändå så himla stor att det var bra om jag tog bort den, så det gjorde jag med stor glädje då den gav väldigt mycket obehag... Var dessutom en bra erfarenhet för mig som blivande sjuksköterska, jag noterade massor där under mitt besök, haha! Var såklart lite hängig och småledsen dagarna som kom men Philip och jag orkade i alla fall med en dag på Mall of Scandinavia tillsammans med min familj där vi strosade runt lite, körde lite spel och såg nya Star Wars-filmen (som jag dock mest sov bort p.g.a. mina mediciner, lol). Sen har jag också hunnit med att träffa Jalina och checkat in hennes nya lägenhet, det var ett tag sen vi setts innan så det var roligt med en liten update om hennes liv. Jag har också bockat av ännu en tenta, har dock inte fått svar än men det kändes jättebra så jag håller mina tummar att få slänga anatomin åt sidan helt nu! I lördags blev det firande för Felicia som fyllde 22 år i söndags, kan inte fatta att vi blir tjugotvå år gamla...!! Vi firade i alla fall med supergod mat och vin, precis som man ska. :-) Förutom allt det jag har rabblat upp så har jag dessutom hunnit jobba, och appropå att jobba så var jag även på en arbetsintervju för ett jobb inom hemtjänsten och redan dagen efter fick jag veta att jag fick det! Ska bli superroligt att få prova på och börja samla på mig erfarenheter redan nu, känner att jag gärna vill få en lite stadigare grund att stå på i mina sjuksköterskestudier. Så det blir nog lite extra där också i vår och framförallt i sommar, ser fram emot att lära mig nya saker! 
 
Jag saknar mina ögonbryn. Har lyckats förstöra dem helt..
 
Den här veckan har bestått av låånga dagar i skolan bara babblandes om bakterier, kanske inte det allra roligaste men jag har ändå en så himla skön känsla i magen nu över allt med skolan. Det känns verkligen som att jag har valt rätt! Förut var jag väldigt osäker men det känns som att jag har landat lite i mig själv och vad jag vill nu. Så himla skönt. 
 

tentavecka

Den här veckan är det tentavecka för min del! Kan inte bestämma mig om det är skitjobbigt eller skitskönt. Jag tror att sovmorgonarna lurar över mig till the dark side och övertalar mig att tentaveckor är bäst, men egentligen är det ju inte så roligt att bara ligga en hel vecka hemma och plugga plugga plugga på samma saker. MEN en sak jag verkligen ska ge mig själv en stor fet applåd för är att jag har blivit så himla chill med saker jämfört med förut! I högstadiet eller gymnasiet hade jag nog haft hjärtklappning och extrema svettningar inför prov lika stora i jämförelse med min tenta nu på fredag, men nu är det inte alls så. Ibland blir jag nästan kanske lite för slapp till och med. Men så länge jag känner att jag har gjort mitt bästa och pluggat på det som är begripligt så går jag dit med känslan att jag inte hade kunnat göra bättre ändå så klarar jag det inte så klarar jag det inte, liksom. Det är skönt att ha slutat pressa ihjäl sig själv! Men jag håller ändå alla jäkla tummar och tår och allt jag har att jag kan ha lite flyt och få klara den här bajstentan nu på direkten, det är så oerhört mycket att plugga på så jag vill verkligen bara få bort det ur min värld nu! Må kraften vara med mig nu på fredag.

2017

Hur sjukt är det inte att 2017 redan är över!!! Det är ju tragiskt hur fort tiden går, att man knappt ens hinner reagera. Men jag tänkte i alla fall att jag slänger upp en liten 2017-lista här, det är ju faktiskt ganska roligt och det är ju dessutom kul att i framtiden kunna se tillbaka på en liten sammanfattning av året som var. 

OK kanske inte det bästa collaget jag nånsin lagt upp här men man får liksom ta vad man haver. Mitt nyår var i alla fall jättebra och jag hade så himla roligt även om det inte blev så mycket bättre bilder än såhär. 
 

1. Hur har 2017 varit? 

Rent spontant tycker jag att mitt år har varit ett riktigt bra år! Självklart finns det alltid dippar men det är ju inget man kommer ifrån, men så helt generellt har jag faktiskt tyckt att 2017 har varit toppen. 

 

2. Tror du att 2018 kommer att bli bättre?

Ja, det både tror & hoppas jag på. Jag önskar mig ett år med skön känsla i kroppen i kroppen, att vara glad och bekymmersfri. Jag tycker att 2017 avslutades på ett bra sätt, med denna feeling i kroppen, så jag tror att det bara kommer fortsätta åt samma håll!! 

 

3. Blev du kär i år?

Näej, men jag har ju varit kär hela året i min Philip. ♥

 

4. Vilket datum från 2017 kommer du aldrig att glömma?

Jag är så fruktansvärt dålig på datum hahaha, men vet i alla fall att den 10:e mars flyttade jag hemifrån och in med Philip. Det var ju en väldigt stor dag för oss. 

 

5. Vad var din största framgång 2017?

Att jag flyttade hemifrån men också att jag äntligen tog tag i livet och började plugga nu i höstas!

 

6. Vad spenderade du mest pengar på?

Förmodligen mat, tyvärr. Kanske att vår flytt vinner men det är högst tveksamt. 

 

7. Vad gjorde dig riktigt glad?

Att Philip och jag blev sambos har absolut gett mig mest lycka det här året, nu kan jag liksom inte ens tänka mig livet utan det. Att alltid få somna och vakna upp brevid den andra. Att bara dela vardagen tillsammans och ha så mycket mer tid åt varann. Jag är verkligen så tacksam över det! 

 

8. Vilka sånger kommer du att minnas från 2017?

De jag kommer förknippa med 2017 är nog XO TOUR Llif3 - lil uzi vert, i'm so groovy - future, back at it - yung lean, wokeuplikethis* - lil uzi vert & playboi carti, candy paint - post malone. 

 

9. Vilka har du umgåtts mest med?

Allra mest är nog Philip, min familj, hans familj, Hanna, philips kompisar. Har haft mycket roligt i år tycker jag men man önskar ju alltid att man hade lite mer ledig tid till att träffa alla man vill träffa. 

 

10. Bästa minnet från 2017?

Oj, så himla svårt att säga. Men något jag garanterat alltid kommer minnas är ju våra jourkissar vi haft det här året, och speciellt då vår favorit Kaffe som jag fortfarande saknar varendaste dag.. ♥

 

11. Är det något du saknar från 2017 och vill ha 2018?

Jag vill resa mer! Men jag fick en fin resa till Grekland med min kära mammi, det var underbart. 

 

12. Vad önskar du att du gjorde mer?

Orkade göra mer saker, liksom. Bara åka till ställen, träffa människor, gå utanför dörren. Haha.

 

13. Vad önskar du att du gjorde mindre?

Övertänkte, var ledsen och nere. Men jag känner mig faktiskt himla mycket mer glad i kroppen nu och jag hoppas verkligen att den känslan är här för att stanna. 

 

14. Årets favorit TV program?

Jag måste nog säga Bonde söker fru och Wahlgrens värld. Tycker det är så mysigt att ha liksom riktiga TV-program att följa, att man sitter bänkad just tisdagar kl20 eller så.. ger så mycket barndomsminnen.  

 

15. Vad vill du säga till dig själv inför 2018?

Typ att bara försöka njuta litegrann av de fina stunder man faktiskt har!