tisdag

Men alltså, hur kan nånting vara så gulligt som små kattungar? Igår förgylldes min och Philips eftermiddag med kattungegos hemma hos Sara som driver Livbojen och som vi är jourhem åt. Alltså 8st små minikissar strutta omkring runt oss och på oss och under oss och jag satt mest där och undrade ifall jag hade dött och hamnat i himlen. Det var nästan så vi försökte smyga ner en eller två i väskan när vi åkte hem..
 
Annars så rullar väl vardagen på som vanligt men jag känner att det börjar bli lite segt det här med praktik. Det är mycket bättre än vad jag trodde och förväntade mig men dagarna är så långa och går så sakta och tar så mycket energi. Längtar verkligen efter mina sovmorgonar igen eller att sluta skolan vid lunch... Har väl bara ganska exakt 100 timmar kvar att få bort så det är bara att kämpa på. Men gud vad jag längtar tills det här är avklarat! Jag är så redo för att ta lite sommarledigt..

say hello to Sia

Här har ni mitt nuvarande projekt: vår jourhemskisse Sia. Hon är så himla fin men jag brukar skratta åt att det ser ut som hon gått in med näsan i något svart. Hon är verkligen, som jag sa, ett projekt men det går nu väldigt snabbt framåt! Hon har spenderat säkert den första månaden hos oss tryckandes under sängen eller soffan, men nu har jag äntligen lyckats vända på henne och då betonar jag ordet vända för nu är hon precis tvärtom: hon är så hets-gosig hela tiden! Hon är fortfarande väldigt nervös när man är uppe och går men det blir mer och mer att hon vågar komma fram ändå. Jag kan inte förneka att det kan vara väldigt jobbigt att vara jourhem, men det vägs upp av det positiva. Det är bara så himla fint i sånna här stunder som när en kisse som tappat förtroendet för alla människor ändå får en tillit till mig. Det är väldigt speciellt! ♥