28/1

Hej alla fina! Det här är vad jag myser med just nu; chokladbollar och färskpressade apelsiner för att undvika ännu en förkylning. Har börjat kolla om min favoritserie New Girl igen men måste ta en paus nu och istället göra plats för det nya pretty little liars-avsnittet! Har egentligen en massa plugg att ta i tu med men jag förtjänar en liten paus tycker jag, när onsdag är över kan man verkligen pusta ut för både torsdag & fredag har bara varsin lektion på schemat - så det känns redan som helg nu. Så skönt! 

brunchplaner

- ingen av bilderna är mina - 
Jag har ganska länge velat bjuda några vänner på en god och mysig brunch, och nu har ett perfekt tillfälle visat sig! Mina föräldrar ska bort om ett tag så då ska det minsann bli av, om några vänner vill komma, förståss. Det här är vad jag hittills har bestämt att jag vill bjuda på - så himla gott! 
 
Min lördag blev faktiskt inte så tråkig som jag först hade trott, jag myste hemma hos Julia ett tag med tjejerna. Tyvärr lär min söndag bli tråkig istället, ska vara duktig och försöka förstå lite mer matte... men jag var i alla fall till katthemmet idag, så en helt bortkastad dag är det inte. :-) 

blueberry

Äntligen är det helg igen, helt sjukt hur trött man kan bli efter bara en enda skolvecka. Har redan nu ganska mycket i skolan, främst ett skitsvårt matteprov, men nu den här terminen kan man i alla fall se ljuset i slutet av tunneln och känna att efter varenda uppgift vi har så blir det en mindre. Dagen till ära bakade jag lite blåbärsmuffins och annars har jag bara glott i matteboken och städat mitt rum. Dagen hade ju kunnat vara lite roligare men jag känner mig ungefär som en zombie, så det gör inget!

grey

Fick ett par gråa urbanears av min bror i julklapp, så himla fina! Blank Space med Taylor Swift spelas om och om igen just nu. :-) Ska passa på och önska er alla ett gott nytt år också, hoppas ni hade det bra på nyår och att 2015 blir bäst. Jag hade det finfint, vi började med god middag hemma hos Julia innan vi fortsatte vidare på andra roligheter. Jag är så himla redo för ett nytt år, det är så skönt att få vända blad och ha en nystart! Även om det egentligen inte är någon skillnad på dagarna eller livet bara för att det blir ett nytt år, så är det skönt att tänka så och få lämna 2014 bakom sig på gott och ont. Nu håller vi tummarna för att det här blir ett toppenår!