i can feel you touching even when you're far away from me

 
Häromdagen cyklade jag ner till kossorna, det är verkligen sommar för mig. Som vanligt är de väldigt nyfikna och hela flocken samlas inom tjugo meter från mig haha. Sötisar.
 
Jag jobbar och jobbar hela tiden känns det som, har jobbat tis, ons och idag och ska jobba imorgon, lördag och söndag så 6 dagar i rad. Jobbar som tur är bara i 5 timmar per dag så man hinner med lite annat också. :-) Nu ska jag ta ett bad och slappna av lite, sedan sätter jag nog på någon film innan jag slocknar ikväll. Ha det fint! 

the good project

När Hanna och jag var i Västerås köpte jag det här linnet från Ginatricot, alla som känner mig vet nog att jag har en svaghet för peplum-toppar. Jag tyckte i alla fall att det här var väldigt fint & ett stort plus var att det tillhör The Good Project. Lite mer sånt vore bra! 
 
Jag får lite ångest över vädret, sommarlovsveckorna bara flyger iväg och det känns inte ens som sommar. Antingen regnar det, är helt igenmulet eller så är det lite soligt men nästan minusgrader. Åh, är det så mycket begärt med lite värme & fina soldagar? Man vill ju vara nere på stranden och äta glass, inte typ sitta inne i långbyxor och tjocktröja och ändå känna sig frusen...
 
Hoppas att ni hade en fin midsommar igår, det hade jag! Idag hade jag en fin dag med Simon också även om den spenderades inomhus (jävla väder). Vi bakade bland annat subwaykakor som blev så förbannat goda!! Helt sega i mitten precis som på subway, mmm. 
 

5 seconds of summer

Om jag har några 5 seconds of summer fans som läser min blogg så är ni väldigt välkommna att köpa silikon-armband av mig! Jag säljer dem för 20kr styck eller 3st för 50/6st för 100. De finns i vitt eller svart och har som ni ser texten "5 seconds of summer" på ena sidan och sedan den lilla loggan på andra sidan. 
 
Jag kommer absolut inte lura någon utan skickar iväg armbanden direkt när jag fått pengarna, antingen via internet eller kontant i brev! Jag betalar frakten. :-) Kontakta mig på [email protected] om du vill köpa eller om du undrar någonting! 

det bästa med sommaren

Det bästa med sommaren är att få äta alldeles för många jordgubbar (om det nu går), att få vakna i sängen utan någon himla väckarklocka och att få sätta på ett gossip girl avsnitt direkt, att få ligga ute i hängmattan och läsa, att gå barfota i gräset och att kunna äta en glas utan att frysa. (dock får det gärna komma lite mer sol & värme nu tack, har faktiskt jeans på mig idag)
 
Som vanligt ska jag börja klaga när jag insåg att jag redan har haft sommarlov i TVÅ VECKOR. Jag tänkte "jag har ju fan inte gjort ett skit", men så känns det alltid. Jag har visst gjort saker. Jag har fan träffat 5 seconds of summer. Jag har varit på konsert och jag har jobbat. Och jag har haft perfekta sommarlovsdagar som innebär bad, sol och glass. Jag ska inte klaga. 
 
Nu väntar jag på att Hanna ska svänga förbi mig med bilen och hämta upp mig, vi ska på äventyr till Västerås idag hade vi tänkt med först lite shopping, sen lite mat i magen och sedan ska vi gråta ut våra hjärnor till The Fault In Our Stars. Det kommer vara jobbigt, men boken är så fin & man måste ju bara se filmen också. Det blir fint det! Ha det mysigt ni också, pussis. 
 

amnesia

Okej vart ska jag börja? De senaste dagarna har varit helt insane. I fredags åkte jag, Hanna och hennes lillasyster Clara upp till Stockholm med 9-tåget. Vi skyndade oss hem till min storebror för att dumpa alla grejer och stack sedan iväg mot Friends Arena. Vi satt i kö timme efter timme, fick panik över att toalettkön seriöst & helt ärligt var typ 100 meter lång med typ 3 pers i bredd (och det fanns 15st bajamajor), och väntade på att få komma in. När vi tillslut kom in i arenan och var på plats i den gröna ståplats-grejen så fick vi vänta ännu mer. Och sedan kom de ut, mitt absoluta favoritband 5 seconds of summer som jag aldrig trodde att jag skulle få se på riktigt. Herregud. Och att efter det få se One Direction, seriöst behöver jag ens säga nåt om kvällen var bra eller? Dessutom såg jag lilla sötis Emma på håll och vi vinkade hihi.
   Som att det inte var nog, att få se ens favoritband i hela världen, så åkte jag och Hanna iväg jättetidigt (efter typ 4,5 timmes sömn) mot Södertälje för att försöka ta oss in på 5sos signeringen. Kön skulle börja vid 9 så vi tänkte att om vi skulle ta tåget som är framme halv nio så är det ju lugnt, då kommer vi garanterat in. Men folk hade börjat köa vid HALV FEM och då blir man lite pissed eftersom vafan säger de då att kön börjar 9 för? 
   Så efter att ha sprungit i ren panik mot kön med ca 30 andra tjejer hamnar jag och Hanna på plats 300 och 301. Tror ni inte att vi snart får veta att de tar in TREHUNDRA personer till signeringen, alltså skulle Hanna få komma upp och träffa dem - men inte jag. Asså jag höll på att dö och tänkte bara "det här händer inte, det här händer inte". Hanna fick ett armband och sedan gick de som delade ut dem iväg. Neeeeej. 
   Efter ett tag kommer dock en security-kille tillbaka och frågar vilket nummer jag har. "301" svarade jag och han tittade fundersamt på mig ett tag, han tänkte jävligt hårt kan jag berätta, och sedan säger han "idag har du en jävla tur" OCH HAN GER MIG ETT ÖVERBLIVET ARMBAND. Fattar ni eller? Nr 270 i kön tog/fick av någon anledning inte sitt armband (TACK SÅ JÄVLA MYCKET VEM DU ÄN ÄR<3333) och jag fick därmed DET ALLRA SISTA ARMBANDET. Vi fick gå upp. Jag och Hanna fick gå upp och prata med dem, vi var de allra sista två upp. 
   Det känns inte som att det här har hänt på riktigt - allt gick så jävla fort. Och man kan ju inte fatta att DE var där framför oss. Seriöst, jag känner mig så patetisk, men det var fan så coolt. De var där, och de såg oss. Lever jag nu eller är jag i himmelen? Dessa dagar kommer jag komma ihåg föralltid. 

torsdag

Hej på er allihopa! Somsagt firades Hanna och Frida igår över en middag på Akropolis, det var skitgott & lyxigt men dock skitdyrt, men är det 18-års dagar så är det! Idag var de jätteduktiga och tog körkort båda två! Hanna fick hämta upp mig efter att jag spenderat väldigt många timmar volontärandes på katthemmet och så åkte vi en sväng till hennes mormor och morfar och sedan unnade vi oss varsin smoothie på mcdonalds!! Mysig dag helt klart och nu är vi väldigt taggade inför två dagar i stockholm! 
 

parken zoo

Två bilder från när mammis och jag strosade runt på Parken Zoo.
Idag jobbade jag det sista passet på Parken Zoo för några dagar, nästa har jag inte förrän på söndag. Ska bli skönt med lite lediga dagar för nu har jag jobbat sex dagar av de senaste sju. Imorgon är det firning av Hanna och Frida som gäller, på torsdag ska jag jobba på katthemmet och fredag + lördag kommer spenderas i Stockholm. Hanna + lillasyster Clara och jag ska självklart se 5 seconds of summer & One Direction och det kommer vara så bra! Kommer sjunga tills halsen spricker! Hanna och jag stannar kvar även på lördag och det är alltid uppskattat med en dag med sin bästa vän ellerhur? :-) Känns som det kommer bli riktigt bra dagar det här! 
 
 
 
 

mysig dag

Idag har jag jobbat och även fast jag jobbat typ en vecka så är jag så jäkla trött. Som tur är går dagarna ändå ganska fort och det är ju faktiskt ganska roligt! Simon kom och hämtade upp mig på eftermiddagen och vi åkte runt hela stan och matade typ hundra ankor. Det var så fint ute & väldigt mysigt! Nu känns det lite som sommar. 

håkan

Fick för mig att rita lite och det blev en snabb popart-liknande grej på finaste Håkan... kan väl erkänna att jag är lite avundsjuk på alla själar som får se & lyssna på honom idag, det hade inte varit helt fel! Men jag hoppas jag hinner se honom någongång för det vore ju lite av en dröm som kom i uppfyllelse. :-)
 
Förlåt så mycket för att uppdateringen här är sämst, men först och främst är jag utan min macbook hela sommaren för vår skola är så trög och tar in dem, och på min gamla dator som jag hämtade ut från lagning idag finns inget photoshop kvar längre så det är inte jättekul att redigera i något soppigt internet-program. Plus att det inte händer jättemycket i mitt liv just nu - hittills har det regnat på alla sommarlovets dagar, jag har jobbat och annars bara varit med Simon. Men jag ska försöka! 
 

serier

 
Här är typ de serier jag sett/ser just nu. Asså är det någonting jag älskar så är det serier, känns inte som att jag någonsin kommer kunna leva utan en serie att titta på. Nej men det är så underbart, som världens längsta film typ. 
  Tänkte först att jag typ skulle lista de tre bästa eller nånting men det går ju bara inte. Alla här över är så bra eller mysiga på sina sätt liksom, men Spartacus är given bland de bästa för det går inte ens att beskriva hur bra det är när man väl har kommit in i det! De är så himla mysiga allihop och bara så COOLA, asså rysningarna man satt med de sista avsnitten hahaha! Jag och Simon ska se om det snart och jag har längtat så mycket. Game of Thrones är också sjukt bra, och New Girl är så himla mysigt. Ska nog se om det snart igen också. Carrie diaries är också bara MYS, dock finns det bara två säsonger än så länge och kommer inte den tredje snart blir jag jätteledsen :(. Men så det kanske är de fyra som är mina favoriter för de skulle jag utan tvekan kunna se om och om igen, och det är ju faktiskt ett gott tecken :).
Har jobbat massor idag igen & ska snart dra mig hem till Simon, hoppas vi bara ska se prison break idag...

lång dag

Postar en gammal bild för har inte fotat på så himla länge :( hoppas det blir såhär ute i sommar igen! 
Idag har det varit en sån jäkla lång dag, har hunnit med att sluta skolan & ta sommarlov, jobba i över sex timmar på parken zoo och firat in sommarlovet med tjejerna över en middag ute. Nu är jag ungefär helt slut i huvudet och ska inte behöva orka så mycket mer idag hade jag tänkt, kanske bara något avsnitt av Gossip Girl innan jag somnar... 
   Det där med sommarlovet känns så konstigt! Har inte riktigt fattat än, plus att det inte känns som det eftersom det bara regnar hela tiden och nästan är minusgrader känns det som. Vi gick liksom i jeans till avslutningen och det var ju inte sådär jätteroligt, menmen! Hoppas sommarvärmen kommer snart så man känna att man verkligen har lov! 

arg

Okej jag måste bara få skriva av mig lite, och eftersom jag inte har någon dagbok att avreagera mig i får det bli i min kära lilla blogg. För jag är arg. Observera att det här är jag och mina åsikter - tycker du annorlunda är du inte tvingad att läsa vidare. 
   Något jag tror på väldigt, väldigt hårt är att alla människor har samma värde. Jag har aldrig känt något hat eller liknande mot människor som inte delar samma hudfärg eller utseende som jag. För mig har invandringen aldrig varit något problem, jag har inte sett på det som "vi och dem" utan för mig har de varit precis vanliga människor och allt har funkat bra.
   Nu på senaste tiden känns det som att det har blivit ett jävla snack om alla invandrare och SD och allt hit och dit. Jag känner hur blodet kokar i mig bara jag tänker på det. För mig finns det inte en enda vettig anledning till att invandrare är dåligt för sverige, att invandrare är dumma/våldsamma/lata/gör inget för vårt land eller till att vi inte ska ta in dem. Om någon har det - berätta det hemskt gärna för mig. 
   Jag ser det som att det bara är personer med sjukt lågt IQ som kan på allvar tycka att vi svenskar är så jävla bäst och att vi skulle klara oss så himla bra utan invandrarna, att alla problem i samhället skulle försvinna med att den siste invandraren utvisas. Människor som ser oss som raser och tycker att den ena är bättre än den andra tycker jag, förlåt men, bara kan dra åt helvete faktiskt. För om det är något jag inte tål så är det rasister och egoister. 
   Människor flyttar ju inte hit för att det är roligt, i alla fall långt ifrån alla. Det är krig, dödshot och andra hemskheter som gör att folk flyr. Vilka är vi om vi ska säga att "nej tyvärr, vi tar inte emot dig"? Jag tror faktiskt inte att det finns en vettig anledning som skulle göra det ok att de dör i sitt eget land för att vi säger nej. Sverige är långt ifrån överbefolkat, vi har plats och pengar till dem, och vad spelar det egentligen ens för roll när det är liv det gäller? Alla är vi väl människor, eller? Bara för att vi redan har det fett bra med hus, pengar, rent vatten, jobb att gå till - varför ska vi neka andra det?
   "Det är inte vårat ansvar att ta hand om dem", nej det är väl inget land som har en lapp med sina ansvarsområden där det står "ta hand om all världens behövande människor". Det är något man bara gör, oavsett om man har nåt ansvar eller inte? Ser man en människa sårad på stan hjälper man väl till, ingen säger väl "men det är ju inte mitt ansvar att hjälpa"? Man gör det bara för att det är våra medmänniskor det handlar om. Om vi själva inte vill vara i situationen de är i så kan vi faktiskt inte neka dem en plats här.  
   För det allra sjukaste är att jag är fan säker på att om situationen var omvänd, att det var vi som hade krig och att alla kvinnor och barn här blev våldtagna fem gånger av soldater med männens avhuggna huvuden på bröstet (ja, det händer faktiskt) och man hade chansen att fly till ett land som är som Sverige är idag, så skulle folk göra det. Inte en jävel skulle stanna kvar i kriget med sina döttrar och säga att "nej, det här får jag faktiskt ta för jag föddes ju här. jag kan ju inte fly till ett annat land för det tar ju plats och pengar för dem, mina döttrar på 7 år får faktiskt stå ut med att bli våldtagna". Det är fan dags att sluta vara så jävla blinda för det handlar inte om oss eller hur mycket pengar vi har! Vi måste hjälpa dem som behöver det oavsett vad det kostar oss. För vem kan allvarligt tycka att det är bättre om Sverige har pengar att bygga nya tågrälsar istället för att rädda hundratals liv? Den som gör det - snälla sök hjälp.