the dark skies are all that's well inside me

Först och främst vill jag slänga in ett TACK till alla underbara människor som skrivit så mycket fint till mig ang. förra inlägget. Så många vänner har hört av sig och ni har skickat så fina kommentarer, tacktacktack. 
 
Jag känner för lite förändring i mitt liv. Jag ska börja springa igen, något jag älskade att göra förut. Nästa vecka ska jag spela volleyboll igen efter typ ett års paus. Jag och Hanna har börjat dricka massa vatten, haha, för jag dricker alldeles för lite och det är bra för så mycket. Jag ska börja rita igen, och fotografera. Jag gör knappt det längre men jag älskar ju det. 

the end

Jag ber om ursäkt om jag drar ner er i min negativitet just nu men bloggen är nog ungefär mitt enda sätt att få ut lite känslor, och det här är trots allt min blogg och om jag inte får skriva om mina egna känslor här så blir det lite konstigt. Dessutom vet jag att några av er har följt vårt förhållande sedan typ två bloggar tillbaka så det känns som att jag borde berätta för er också. Men tycker någon att det är pinsamt att jag skriver om sånt här här på bloggen så kan ni skippa det här inlägget. 
   Efter tre och ett halvt år tillsammans gick jag och Simon idag skilda vägar. Det har känts väldigt jobbigt ett bra tag nu så jag antar att det var dags att vi gjorde slut men när det verkligen har hänt så förstår man allvaret i det. Ibland undrar jag hur folk överlever sånna här saker, jag fattar att det låter helt sjukt för människor som aldrig haft ett förhållande eller aldrig gjort slut men man ger verkligen personen sitt allt och sen är det bara över, bara sådär. Hur går man från att ha spenderat flera dagar i veckan i över tre och ett halvt år tillsammans, till att inte träffas alls? 
    Ju mer man tänker på det, dessto ledsnare blir man. Det är inte bara det att jag inte kommer ha någon att krama eller pussa på, sova brevid, utan det är allt annat också. Jag har ingen som kommer smsa gulliga saker längre. Jag har ingen att prata med på kvällarna. Jag har ingen att kolla på alla serier med. Jag kommer inte vara hemma hos honom mer, jag kommer inte träffa hans familj som varit min andra familj i tre år. Jag har ingen att baka oreo pops, pannacotta eller cheesecake med. Jag har ingen att gå ner till Konsum och köpa massa godis med. Jag har ingen som kommer hålla om mig och säga att han älskar mig. Jag har ingen som kommer massera bort alla mina knutar i ryggen, klia på min rygg eller ge mig skön fotmassage till TV:n. Jag kommer aldrig mer få skratta till allt roligt vi sagt när vi sovit och lyckats spela in. Vi kommer aldrig igen sjunga vartenda ord till Eminem-låtar högt, tillsammans i bilen. När jag går in på godisland kan jag inte längre köpa hans favoritsorter. Jag har ingen att hålla i handen. Alla små, små detaljer som har fyllt ens liv kommer vara borta. Jag kommer inte längre vara "Simons tjej" utan jag är numera singel. Alla som sagt "asså ni är sånna som kommer vara tillsammans livet ut, det vet jag" jag är ledsen, men ni hade fel. 
   Det kommer ta tid innan allt känns okej, innan alla tomrum har fyllts. Det kommer ta tid innan man slutar känna sig så jävla ensam. Men jag ska vara okej. Jag ska må bra, jag ska skratta och ha roligt. Jag ska försöka se ljust på livet under mina ögonlock som just nu är uppsvullna till dubbel storlek. Om andra klarar detta så ska jag också göra det. Men först får jag gråta, att låtsas som ingenting hjälper ingen. Man måste tillåta sig själv att vara ledsen. Jag läste någongång att när ett förhållande tar slut så ska man sörja det som att en nära vän dött. För det är ju det som har hänt, något av det viktigaste och mest betydelsefulla i ens liv har precis dött. Det hjälper inte att strunta i det. Det var fjorton åriga Lovisa som gick in i det här, och nu kommer arton åriga jag ut. Tack för tre komma fem sjukt bra år. Jag har haft det så bra. Jag kommer sakna dig. Och jag hoppas du också blir bra, för att se dig ledsen var det allra jobbigaste. Vi har sårat varandra tusen gånger om, men den här gången kanske jag sårade dig lite mer. Jag vet inte. Förlåt. 
  Självklart vet man ju aldrig vad som händer i framtiden. Kanske blir alla känslor och tankar lite mindre förvirrande. Kanske blir det som förut eller så blir det inte det. Jag hoppas bara att både han och jag blir lyckliga, vare sig det är tillsammans eller inte. 
   
 

min sommar

Min blogg har verkligen varit rekordsämst den här sommaren och jag ber tusen gånger om ursäkt :(. Jag har varit så nära på att ta bort den helt men jag har bestämt mig för att göra ett nytt försök! Jag kan inte lova någonting men jag både hoppas och tror att det ska bli både lättare och lite roligare att blogga nu när jag har fått tillbaka min macbook från skolan (det betyder photoshop wihoooo). 
   Nu har alltså skolan dragit igång igen men som tur är så har det inte börjat kännas så jobbigt än. Vi har lite nya kurser som jag hoppas är roliga, schemat är helt ok och vi har fått ett matkort istället för vår soppiga skolmat, och lyckan över att kunna äta gratis på bl.a. subway är enorm. Och nästa år tar jag studenten. 
   Självklart kommer jag sakna sommaren som varit väldigt mycket. Jag har haft mitt första riktiga sommarjobb på Parken Zoo vilket faktiskt har varit helt underbart. Jag har bott hemma hos min bästa vän i typ två veckor och jag har varit hos mina kusiner & mormor i Skellefteå. Jag har även varit på 1D's konsert i början av juni där mitt och Hannas favoritband var förband och vi träffade även dem dagen efter vid en signering, det var typ det bästa från hela året haha. Jag har också varit på fester & ute på krogen för första gångerna med fina vänner. Annars har jag hunnit med att sola, bada, äta jordgubbar, läsa i hängmattan, åka ut med båten och allt annat sånt där mysigt man får göra på sommaren mellan alla jobbpass. Det har varit helt underbart. 
   Men även om jag gått i skolan i två dagar nu så tänker jag låtsas att det fortfarande är sommarlov den här helgen. Jag ska till Linköping och Norrköping med mamma, pappa & Hanna och bo på camping haha. Hoppas det blir jätteroligt! 

heyhey

Tjabba tjena hallå, tänkte bara slänga in en liten hejdå-hälsning för imorgon åker jag till skellefteååå. Ska ha fem bra dagar däruppe med mina söta kusiner, min moster och min mormor. Imorgon är det dessutom en vecka kvar tills jag börjar skolan och det känns väl inte sådär jättesuperbra. Men jag har i alla fall haft ett bra sommarlov och mina senaste dagar har varit super, i fredags firade vi Chloé med att gå ut på krogen vi tjejer, hade det jättejättebra, och igår åkte jag och Hanna till stockholm och shoppade lite. :) Men vi hörs om några dagar, ha det bäst sålänge! 
 
 
 

trädleopard

en fin trädleopard
 
Idag var det kanske min sista jobbdag på Parken Zoo. Det är verkligen synd att man fattar först hur bra man haft det när det är över, haha, för jag har klagat och klagat och klagat. Men nu inser jag att jag kommer sakna det så himla mycket. Det blev ju min vardag att blanda smoothies, sälja glass, stå i pannkakshuset med roliga arbetskompisar och att gå till Jenny på lunchen men nu får jag inte göra det längre. Parken Zoo är ju bland det bästa som finns. Det var en bra sommar.
 

blueberries

Idag blev det augusti och vanligtvis brukar jag ha ångest över detta p.g.a. att jag då redan haft sommarlov i typ två månader, men nu känns det hela väldigt lugnt. Jag njuter av att kunna äta blåbärsfrukost ute i solen, att kunna ligga i hängmattan och läsa eller att kunna åka och ta ett kvällsdopp utan att frysa ihjäl. Mycket roligt har hänt under min sommar och mycket mer ska hända, idag t.ex. seglade jag med Hanna och imorgon ska jag till Stendörren med Simon för att bada i havet. Mycket jobb väntas dessutom här framöver men det är bara att kämpa på, snart får jag ledigt nästan en vecka och den kommer jag spendera i Skellefteå med mina kusiner, min moster och min mormor. :):):) Även om det är skönt att det är sommarlov ett tag till så känns det inte helt fruktansvärt att börja skolan heller (om dessa känslor enbart existerar pga. att jag får tillbaka min macbook då är fortfarande oklart). Dessutom längtar jag lite till hösten för då ska jag både till Grekland & London vilket känns helt underbart. Ibland mår man så bra.