sista mars

Idag har jag på mig min blommiga klänning för idag firar vi min storebror här hemma med släkten. Simon är här och vi ska snart gå och äta. Tänk att det är sista mars idag, imorgon är det april!! 

Victorias Secret

Jag fyller år om en månad och tycker det är så himla kul att hitta saker man önskar sig och jag vill så gärna ha en VS body mist. Dock verkar alla lukta så himla gott och jag kan inte bestämma mig för vilken jag vill ha, har ni någon favorit? Jag tycker Forever Blushing, Sweet Daydream, Lost in Fantasy, Mango Temptation eller Love Spell Forbidden verkar godast men har ju som sagt ingen aning egentligen, så hjälp mig gärna!! 

Jag ska försöka vara lite effektiv denna dag men klockan är redan över 5 och det har inte hänt särkilt mycket! Igår (idag) efter tjejkvällen cyklade jag hem till Simon och sov där, kom dit kring halv ett och var skapligt rädd efter att ha cyklat i mörkret så det tog inte särkilt lång tid innan jag hade somnat. Idag har vi inte gjort särkilt mycket, vi kollade lite Game of Thrones och åt påskägg som vi fick av hans fina familj. Jag cyklade hem vid tre och har suttit och gjort ett matteprov som vi skulle göra över lovet och tänkte gå ut och ta nån bild till min fotoinlämning också så jag åtminstone har två skolsaker mindre att göra under lovet. 

wanties from lager 157

Jag skulle verkligen inte säga nej till de här fina sakerna från Lager 157. Seriöst vad jag vill ha allting, tyvärr går det totalt på 1610:- och det tror jag inte varken min plånbok eller mamma har lust att betala. Det jobbiga är bara vad man ska försöka välja bort, vill så gärna ha en vårjacka, ett par nya svarta jeans, ett par ljusa jeans, enfärgade t-shirts och fina, vita toppar till sommaren. Idag är det en mysdag med Simon fram tills ikväll då jag ska träffa massa fina tjejkompisar, ska bli så himla kul! 

snart lov!

Om 40 minuter får jag lov och det ska bli så skönt! Skulle egentligen sluta halv fyra idag men får sluta 2, gudarna är med oss idag! Dock har jag ganska mycket plugg som måste göras under lovet, ett matteprov, en engelskagrej, plugga till ett samprov, fota kamerateknikbilder och skriva klart en inlämning i svenska. Men det är ändå bra att jag har ett lov att göra det på annars skjuts det bara upp om det är skolveckor med träningar och sånt. Simon ska komma hit till när jag slutar och så tar vi en runda på stan, sedan tar vi bussen mot mig och tar en promenad i det fina vårvädret! Det blir nog en perfekt början på lovet och så fyller min storebror år idag också, grattis!! ♥

tja!

Hej! Här sitter jag och ska egentligen plugga men ni vet hur det blir - helt plötsligt är man inloggad på bloggen eller man upptäcker att man sitter och smsar istället eller så kommer man på sig själv med att leta slitna toppar. Men om det så tar mig hela jäkla natten så ska jag bli klar med min dumma idrottskomplettering, orkar inte ha den i mitt huvud mer! 
 
Förlåt att jag knappt hör av mig här längre men jag har haft fullt upp! Igår efter skolan var det födelsedagsfika för kära Julia med tjejkompisarna i klassen, sedan tog jag bussen hem till Simon och var där ett tag innan det sen var dags för träning. Hemma på kvällen sen åt jag mumsig mat som ni ser! Idag efter skolan stannade jag kvar ett litet tag med Julia och Frida och satt och pluggade innan jag mötte mamma på stan, vi köpte presenter till min storebror som fyller 22 år imorgon och lite annat innan vi sedan åkte och fikade och handlade. Här hemma har jag och mamma ätit hemmagjorda hamburgare, godast i världen jag svär, och jag har kämpat på med min idrottskomplettering men som jag sa har det blivit lite annat på datorn också... Men nu ska jag gå tillbaka så att jag kan lämna in den ikväll, vore himla skönt! Ha det fint allihopa och njut av att det är sista skoldagen imorgon, wiho! Puss! 

todays wanted

Något jag verkligen vill ha nu är massa nya t-shirtar, jag har verkligen inga. Just nu är jag inne i en grå och vit-period så det var de här över jag fastnade mest för, både enfärgade och några med lite detaljer på är så jäkla snyggt! Kommer från HM, Lindex och Bikbok. 

kamda.se

Kamda.se (tidigare tvspelsweb.se) är en superbra hemsida med kameratillbehör. Jag har bl.a. ett close-up filter, en diffusor, en omvändningsring och min fjärrutlösare därifrån och jag är supernöjd med allting. De har också ett stort utbud av kameraväskor och färgglada kameraremmar som är så himla fina, jag bara måste önska mig en i födelsedags present! Mycket roligare med en personlig kamerarem än den man får med kameran. De har också många bra saker som objektivlock (om man är som jag och tappar bort alla), ny ögonmussla ifall den förra gått sönder eller uv-filter för att skydda objektivlinserna. De har också saker för den som vill ha en egen fotostudio, som softboxar och paraplyer. Jag rekommenderar verkligen den här sidan för som sagt har jag flera saker därifrån och produkterna är superbra och håller väldigt bra kvalité! Mina reflexskärmar äger och jag är supernöjd med mitt close-up filter (+10), man kommer supernära det man vill fota så man sparar mycket pengar på att köpa ett sånt istället för ett macro-objektiv. Titta in på Kamda.se här!

passionsfrukt

Idag har jag varit iväg på volleybollturnering i Vallentuna, gick inte sådär skitbra direkt och var jävligt segt men nu är jag i alla fall hemma igen och Simon är här. Vi myste nyss till Spartacus och åt passionsfrukt. Tyvärr dog två utav mina favoriter i serien så vi låg och grät och skrek nyss, nästan läskigt hur dåligt man kan må över något sånt. Jag tänkte i alla fall tröstäta lite hallon nu för att lindra smärtan, men ha en sån fin lördagskväll nu allihopa! 

fredag

Så är det återigen fredag, tacos till middag och ska sova hos mr. S. Vi bowlade och mumsade på en subway och ska myskolla på en film nu hade vi tänkt, det blir himla bra som vanligt. Annars längtar jag till när man överlevt alla nationella prov, när man har slappdagar i skolan sista veckorna och man har gjort allt som ska göras, med andra ord: gått ut ettan. När man vaknar av solstrålar på morgonen, när man sitter ute och äter rabarberkräm och när man trampar iväg på cykeln mot badet. När jag sitter på planet mot London. När man klär sig i fina sommarkläder och man mår allmänt bra. Nej, det vore verkligen inte fel med lite sommarlov nu. 

2 år

Idag är det inte vilken dag som helst utan nämligen min och Simons fucking 2 års dag!! Liksom förstår ni eller? Att hålla ihop är fan inte lätt och det vet nog vi minst lika mycket som andra. Det enda som krävs egentligen är vilja att stanna tillsammans, att båda kämpar för det. Det har varit mycket skrik, arga sms och tårar mellan oss men i alla fall för mig så väger alla underbara stunder vi haft hundra gånger tyngre. Jag vet att jag är långt ifrån perfekt och jag älskar dig för att du älskar mig trots mina brister. Jag älskar dig för att du är den finaste människan jag någonsin mött och för att din famn tröstar bättre än alla andras. För att du är precis lika knasig som jag och för att du och jag passar så bra ihop. Inget i världen ska få ta dig ifrån mig för mer än 2 år ska det bli. 

tisdag

Idag är det återigen tisdag och nu har jag engelskalektion (mamma du behöver inte bli tjurig för jag är klar med alla uppgifter haha<3) och jag har nyss hållit mitt tal! Jag pratade om ''min bucket list'' och failade lite för att jag glömde bort mig men jag fick ändå ett A så jag är såklart så nöjd!! Att hålla tal är bland det värsta jag vet men tydligen så är jag ju ändå bra på det. Nu ska jag bara njuta av att jag fått det ur världen! 

shorts

Länk. 
 
Jag dör på riktigt. Runwaydreamz har så jäkla perfekta shorts, synd att de är lite för dyra för min plånbok. Men gudars, drömma kan man ju alltid! Tänk er dessa i sommar med något slappt linne, en snygg tygväska och ett par låga converse. 

lördag

Jag längtar efter våren. Årets första glass, när man tar på sig ballerinaskor, när man skiter i jackan och går med munkjacka, när man behöver solglasögon och när man sitter ute på Simons altan och pluggar. Trött på vinter.
 

you can't play on broken strings

På bilden är det Simons syster Idas söta hund Baron. Här sitter jag i soffan efter en lång skoldag med huvudvärk och ska försöka ta tag i högen med plugg. Har en jättekrånglig sam-inlämning och spanskaprov till imorgon och dessutom hur mycket som helst annat som ska vara klart nästa vecka som fotouppgifter, svenskainlämning, ett engelskatal, en idrottskompletering och ett arbete i samhällsekonomi. Känns lite stressigt faktiskt men det ska bli så skönt med fredag imorgon! Juste, veckans applåd till min kära pojkvän som i måndags lyckades få ett jättestort, skitdjupt jack över huvudet och som i onsdags lyckades få en spricka i handen så han nu går med gips. Bra jobbat! 
 

sportswear

Mamma och jag tog en sväng till Tuna Park idag och kom hem med två träningströjor. Egentligen skulle det vara en ny sportbh också men den tappade jag bort i affären och det fanns ingen annan i rätt storlek.. jättesmidigt. Jag skulle behöva nån tröja, ett par springbyxor och en sportbh till men det får bli någon annan gång! Jag har verkligen blivit skittaggad på att gymma, jag börjar tyvärr tröttna lite på volleybollträningarna. Det är mycket skönare att kunna träna när man vill, hur man vill och hur länge man vill tycker jag och så känns det mycket skönare efter. Men jaja, nog om det här nu! 

äntligen fredag!

Idag är det äntligen fredag men som vanligt har hela veckan bara flugit förbi. Har varit en väldans bra dag idag, som varje fredag är det chokladbollsfredag med mina kära Julia och Ida i skolan och Jenny fick sig en också. På lunchen blev det Burger King-mys med Ida och Jenny och några av deras klasskompisar. Sedan efter skolan så gick jag och gymmade för första gången med mina vänner i klassen och det var ju superkul! Nu är jag hemma hos Simon, vi sov i nån timme när jag kom hit och så har vi ätit hemmagjord pizza som hans syskon gjort, lyx!! Snart tar vi nog en vandring ner till konsum för att köpa något gott, på fredagar måste man fira rejält. Ta hand om er, puss! 

white

Hej på er! Jag ligger nu helt utslagen i soffan och har precis sovit nån timme. Jag är ledig idag för att jag sovit i skolan inatt med klassen. Det var jättetrevligt men jag var skapligt trött och huvudet känns sådär 49324328 kg tungt nu så nu ska jag bara plugga och ta det lugnt här hela dagen förutom att jag har träning ikväll. Vi får väl se hur det blir med det, tror inte jag pallar med hela långa träningen så som jag mår nu i alla fall. 
 

we're smiling but we're close to tears

Idag är det söndag, hur snabbt går helgen egentligen? Längtar inte till skolan imorgon men det går ju ändå ganska snabbt. Det är ju ändå bara 94 dagar kvar till sommarlovet, helt galet egentligen vad fort tiden går. Snart har jag gått klart hela ettan!! Jag har i alla fall haft en världsabra helg med Simon, hoppas att ni har det bra! Puss