inhandlat

Blev somsagt en shoppingtur med min mammi idag, vi åkte först till Västerås och sedan till Erikslund. :) Har varit jättekul och mysigt! Hittade några grejer: en kavaj, en jättefin pleplumtopp, en vit topp och en leopardmönstrad skjorta. Sen ett leave in-balsam, bästa mascaran och en dagkräm! Blev också lite tråkigare saker som trosor, leggings och batterier till min externa blixt haha. Vi tittade också efter lite vinterskor och vi hittade ett par assnygga, men de köper vi nog nån annan gång! :) Love u min fina mammi!!! ♥ 

miércoles

Idag är det redan onsdag, snart är man tillbaka i skolan igen.. :( Jag ska snart ut och måla lite på vedbon för att tjäna lite kosing och göra pappsen glad! Efter det ska jag skynda mig hem till Simon ett tag så jag hinner träffa honom innan jag tar bussen in till stan där jag ska möta mamma. Vi ska ta en liten shoppingtur idag, det finns lite saker jag letar efter så vi får se om jag kommer hem med nånting! Kramisar. 

sunday

Heeeej allihopa! Åh jag vet att det är sloppy uppdatering hära men imorgon ska det bli ändring på det! Tänkte försöka fota en massa innan jag träffar några kompisar på eftermiddagen :). Har tappat fotosuget rätt rejält och det känns som att jag faktiskt blivit dålig på det, men jag hoppas att det ändrar sig och att jag fotar massa imorgon. Har också tid till att göra lite mer bra inlägg här på bloggen, så om det är något ni saknar som kanske redigeringstips eller före/efter, modeinlägg eller bilder eller tips på nåt så säg bara till för det är bara till hjälp. :)

afternoon tea

Idag åkte vi på Afternoon Tea på Sundbyholms slott med pappas släkt för att fira min mamma i efterskott! Massa scones och bröd och te och bakelser, hur gott som helst. Simon och jag blev lagom mätta så jag ligger nu i min säng och jäser haha. Ska hem till Simon lite senare tror jag men vi får se för han kanske ska gå och träna sen osv. och då orkar jag väl inte sitta hemma hos han ensam... Vi får se hur det blir men nu tänkte jag börja rensa lite i mitt rum, ska ju flytta in i brorsans gamla om ett tag:). 

curly

Får damp på mitt hår. Alltiiiiid helt kaos på morgonen och kan aldrig bli bra - men när man ska gå och lägga sig på kvällen så har man fina lockar och inte en massa slaffs? Gillar de här lockarna som jag har  nu, lite smålockigt längst ner.
 
Har äntligen fått lov nu!! Firar såklart med min älskling, vi har ätit tacos och sånt idag och ska mysa ner oss framför en film snart. Känns så skönt att ha gjort klart en fjärdedel av skolan nu, finns inga ooooord. :-) Ha en mysig fredag allihopa!:)

muffins

Åhhhhh vad skönt att torsdag snart är över!! Dagen har känts huuuur lång som helst men nu är det bara en dag kvar i skolan kvar och sen får man äntligen ta lite lov!! Idag har jag haft ett fett konstigt spanskaprov, haft idrott i badhuset, spelat paintball när det snöade (bildbevis på mig och min bebi Bia) och bakat de här muffinsarna i all hast för att vi i klassen ska sälja lite gott imorgon i skolan. Mina kladdkakor eller kladdmuffins brukar aldrig bli bra men jag hoppas att de här är goda, skämmigt att sälja äckliga kakor ju.. Vi håller tummarna! 
Juste, när vi ändå snackar muffins: heter det en muffin eller en muffins? Bia och jag är tacksamma för svar haha!

worst day of the week

Idag är det torsdag. Alltså jag hatar verkligen torsdagar, så jäkla jobbiga dagar! Har värdelösa lektioner och går till fyra. Har i alla fall överlevt spanskaprovet och naturkunskapen nu, så nu ska vi till badhuset på idrotten och sedan köra paintball med klassen. Tror inte jag kommer överleva för att det gör så ont och jag är så dåligt på det..
 

happy

Tänk om man kunde vara lycklig, hela tiden. Alltså känna den där bästa känslan av att allt bara går som det ska och att man mår bra. Slippa ångest och oro och bara få vara glad. Snart är det ju lov, då kanske man kommer lite närmare lyckligheten eller?
Jag kommer nog göra det, Simon var så söt och sa ''men vi ska i alla fall DUNDERVA på lovet''. Blir lycklig av honom.

fly away

Ni som läst min blogg länge vet att jag älskar fågelbilder... fick jag välja skulle jag vara en fågel! 
 
Kom hem nyss, var iväg och träffade några fina tjejor. Vi tog en promenad ner till pizzerian och delade och mumsade på två pizzor, trevligt som vanligt. :) Men slut på det roliga, ska ta tag i lite plugg nu så man inte behöver göra allt imorgon.. 

5 saker om min pojkvän

- Han ser stor, stark och hård ut men är världens mes hahaha. Han grät typ i en halvtimme till den här filmen om nån hund som sitter och väntar vid tåget varje dag för att han väntar på att sin husse ska komma ur tåget men ägaren har dött:(. 
 
- Han är jättedum när vi spelar Xbox för han blir arg för att jag inte är lika bra som honom :(
 
- Han ringer mig varje kväll och säger godnatt:)
 
- Simon ligger lite efter i samhället för att han t.ex. inte kunde steka ett ägg innan jag lärde honom...
 
- Jag är hans idol för om jag säger nånting typ ''omg fett snyggt med en grå tröja'' så säger han typ om en vecka ba ''jag måste ha en grå tröja..'' (haha inte just det men ni fattar). HAHAHA så söt. Idag så skickade jag bilden här över till honom och sa ''kolla vad snygg du är!!'' då svarade han ''meh ful bild'' men så dröjde det bara nån sekund innan han hade den som profilbild på kik hahahahhaa.

lovisa

Hej på er! So sorry för att jag inte bloggade igår, men jag hade fullt upp hela dagen! Gick i skolan till halv tre, då mötte jag upp Simon på stan och vi satte oss inne på ett fik med asgod mat och pluggade lite. Jättemysigt! Sedan gick jag iväg till Munktell där jag hade först träning för yngre tjejer och sen egen träning. Kom hem till lite över sju och då var det kolsvart hemma, all el hade lagt av hahaha. Pappa var ju inte hemma utan jobbar i stockholm så hans kompisar fick komma och rädda mig och mamma. Det fixade sig tillslut! 
 
Idag hade jag sovmorgon men åkte hem till Simon vid halv nio och var där i en timme, vi skulle kolla igenom något tal i matten inför hans prov idag. Håller tummarna för honom♥. På bussen träffade jag Louise, Louise, Ida, Felicia och Jenny och när jag kom till skolan så träffade jag Emelie! Stor dos med personer man tycker om idag alltså. :-) Dessvärre går jag till halv fem idag.. 

for the first time

Tja! Sitter hemma just nu en stund innan jag ska hem till Simon och lyssnar på bästaste The Script. Är glad över att skoldagen är över, den var ovanligt jobbig. Fast hade det rätt bra ändå, åkte buss med Cajsa till och från skolan idag, träffade Emelie på en rast och mötte på min saknade Jonna på lunchen. Överlevde ett historiaprov också! Bara en måndag kvar tills det är höstlov dessutom!!! :-) 
 

sirisöti

Vet inte om jag har visat den här bilden förut (och ifall jag har det, so sorry!) men jag chansar, tycker min kisse är så söt på den. Min studio är uppe på vinden och det är lite läskigt där så jag tar alltid med mig minst 1 katt upp dit haha, därav alla bilder på dem.. Älskar dem sååååå mycket. 

söndagsångest

Jag brukar inte ha söndagsångest men nu har jag det. Har historiaprov, en bok ska vara utläst och matteprov den här veckan som kommer. Dessutom ska vi till badhuset på torsdag och då har jag lingonvecka hahhaha, har alltid sån tur..  Tröstade mig själv nyss med att göra chokladbollar i alla fall, jag kör på bästa dieten (d.v.s. godsaker). :D Hjälper ju lite åtminstone. 

löv

Godmorgon! Vaknade ganska nyss men Simon sover fortfarande, det kommer han nog göra fram till säkert 11 i alla fall... Funderar på om jag ska orka göra pannkakor till frukost, skulle ju ha varit riktigt gott! Hmm..

mat

Som jag sa tidigare så är Simon och jag ensamma hemma den här helgen! Vi lyxade till det med god middag med vitlöksbröd och så mumsade vi på pannacotta till efterrätt. Imorgon ska vi vara hemma hos Simon och då tror jag minsann att vi ska göra en cheesecake. Vi njuter förfullt av helgen hihihi. Ha en fin kväll allihopa! 

blåbärspaj

Min fina mamma fyllde år igår men eftersom att min pappa inte var hemma då så firade vi henne idag! Hon fick massa choklad och några sånna här söta hjärtformade formar av mig. Mammi gillar blåbärspaj mer än tårta så vi invigde de nya formarna direkt med paj. 
Min kväll kommer bestå av TV och plugg tror jag, och samtidigt försöka få min mage glad igen. Går upp och ner hela tiden - nu har jag jätteont igen :(. 

skirt

Fick en kommentar med önskemål att jag skulle visa en bild på min kjol! Den kommer ifrån Bikbok. :-)
 
Sorry att jag inte har hört av mig på nån dag! Har tränat, haft långdag i skolan och varit med Simon. Idag åkte jag hem från skolan vid lunch, min mage är helknas och ska alltid göra så ont. :( Träffade Simon på bussen hem så då följde jag hem till honom så han fick ta hand om mig lite. Vi hörs senare!

fototips

Ett av de bästa fototipsen är ju att tänka på bakgrunden, att man ska ha den ren och fin. Men att tänka på förgrunden är också viktigt, oftast! I alla bilder så behöver man ju inte ha en förgrund men i vissa bilder får man ett fint djup och bilden blir mer intressant ifall man har det! Som ni ser här över så har jag inte fokuserat på de blommorna som är närmast utan fokuserar på några lite längre bort. :)

FRIDAY

Godmorgon allihopa, idag är det FREDAG! Säger som vanligt, ''nyss var det måndag'' men alltså på riktigt - veckorna går seriöst sjukt fort. Men jag klagar inte! Fredagar äger! 
Kommer nog bli värsta awesoma helgen tror jag, idag efter skolan ska jag och Bianca minsann traska till Godisland och köpa fredagsgodis. Har sett fram emot det hur länge som helst haha, vi förtjänar det! Efter det ska jag träffa min älsklingslouise och gå runt på stan några timmar tills hon måste iväg, då drar jag hem till Julia där bästa tjejerna håller hus och så blir det lite mys och lite gos sådär på kvällen! På lördag blir det volleybollturnering i Södertälje och efter det ska jag hem till min fina pojkvän och sova i hans sköööööna säng. På söndag så får vi se vad vi hittar på och vad som sker. Helgen kommer rocka! 
 

lovisa

Hej allihopa! Sitter nu i skolan och har nu klassråd, hehehe man kan fiffla lite och blogga samtidigt. Har haft en fett najs skoldag idag, har suttit och pratat med Cajsa och hennes vän lite efter spanskan och sen träffat Emelie och hennes kompisar på lunchrasten, vi firade bullens dag i cafeterian. Mysigt!! 
Nu är det studietid som gäller innan jag slutar och senare har jag träning som vanligt! Vi höres, pussii. 

media

Det är onsdag idag och det betyder mediaproduktion! Vi fotade idag och fick tio minuter på oss att fota ett löv, min bild är den här över. :-) Sen hade vi en fototävling också som jag vann hihi, då skulle man fota en blågul bild. Nu har jag precis haft lunch och snart är det dags för matte, onsdagseftermiddagarna är så himla tråkiga...

lovisa

Tjenis! Idag var det måndag igen men snart är den över. En måndag mindre i livet, känns läskigt. Skolan gick ganska snabbt som vanligt och efter den traskade jag iväg till Simons skola och tog bussen hem med honom. Hemma hos honom tittade vi på film och sen åkte jag hem till min mammi och åt mat. Om en timme är det Project Runway Sverige som gäller men innan dess ska jag försöka ta tag i lite läxor. Höres, puss! 

jag och bia

Jag och Bia på mediaproduktionen när vi tog kort på oss själva haha... Ludde i min klass har tagit bilden men jag fixade till den lite. :-) 
 
Bianca är min nya buddy som jag hänger med all day long! Världens roligaste tjej och vi klickade direkt på dag nummer 2, bäst är hon. Vi stör oss på samma grejer, sånt är viktigt hahaha! Puss pårej herp♥