mitt år

Tänkte dra en liten summering av mitt 2012, så varning för ett långt inlägg! 
 
Januari
Hur knäppt det än känns nu så gick jag ju fortfarande i skogstorp, i 9:an. Jag bloggade på min gamla blogg (lefoto.blogg.se). Jag hade en mysig tacokväll med mina vänner. Jag bestämde mig för att välja S:t Eskils samlinje (som jag nu byter bort från)... Jag gjorde många photoshop och foto-tips. Tog asmånga, asfula bilder på mig själv. Hade varit tillsammans med Simon i 10 månader.
 
Februari
Jag vann en reflexskärm i en fototävling och jag la upp ett inlägg med mina favoritbilder (här) och jag tycker fortfarande om alla muchomucho. La också upp min enda (tror jag?) videoblogg som ni kan se här haha.. Tog söta bilder på mig och mina kompisar haha: 
 
Mars
Jag la upp ett inlägg om min fotoutveckling som är ganska kul att se. Hade ettårsdagen med mitt hjärta. Jag tog några kort på lilla bebis Baron som nu är stor och lekte mupp på en bro: 
 
April
Jag fyllde 16 år! Det hände inte så mycket men jag fotade en del, speciellt mig själv.  Jag längtade till sommaren och sånt där och var glad över att det var vår! 
 
Maj
Fotade kattungar och hästar ute i stallet, ett koutsläpp och en massa får. Vann en fototävling till och fotade de obligatoriska vårblommorna, typ. Jag bytte blogg till min nya! :D Ritade Fredrik Reinfeldt till bilden. Var på 9:ornas middag och hade på mig min fina långklänning: 
 
Juni
Jag slutade 9:an och fick sommarlov. Grät med tjejerna hur länge som helst... Mina kusiner kom ner till oss från Skellefteå och vi firade midsommar och paddlade. Gick på Gröna Lund och blev igenkänd av en läsare. Jag ritade Harry Potter och fotade min brors flickväns student. Jag sa hejdå till Cajsa som åkte till USA en hel jäkla månad och hade en liten träff med klassen. Åkte och fiskade med Simon och Marcus och fotade i studion för första gången: 
 
Juli
Fotade ett föl, hade frågestund och kollade på Ulrik Munther med tjejerna på Parken Zoo. Cyklade med Simon in till stan och bakade pannacotta med honom som vanligt. Blev lite ledsen när min kamera gick sönder men blev såååååååå glad när jag köpte mitt nya kamerahus, D7000. Gick på Parken Zoo med min älskade vän Jonna. Fotade allmänt somriga bilder, plockade jordgubbar och åkte även upp till Skellefteå. 
 
Augusti
Var kvar i Skellefteå och fotade massor. Plockade hallon. Åkte till Parken Zoo igen och ritade mer än nånsin. Fotade fräkniga mig själv, både ute och i studion. Badade i Simons pool och spenderade sista sommarlovsdagen med honom och käkade en mumsig Slagstaglass. Jag började gymnasiet och började må cp psykiskt. 
 
September
Åkte till Göteborg med mamma, pappa och Simon över helgen. Cyklade runt där och gick på Liseberg. Värsta dagarna i mitt liv blev det då Simon och jag gjorde slut, men som tur var gav vi det en chans till efter nån vecka. Var på en jättemysig fika med många fina kompisar. Hälsade på hos min storebror i Solna och fotade lite höstiga bilder. Mådde inte bra här heller pga. gymnasiet men skrattade ändå: 
 
Oktober
Shoppade med mamma, hade mycket mittbena, fotade mig själv mycket och drack smoothies. Var på afternoon tea på Sundbyholms slott med släkten och Simpan. Gick på långpromenad med Simon och det kändes som en jäkla evighet. Mådde inte bra här heller så tröstade mig själv ganska ofta med pannacotta, blåbärspaj och chokladbollar. 
 
November
Mådde värre än värst. Alltså ni vet, psykiskt. Deppade ihop totalt över allting. Började med den här 30-dagars utmaningen i alla fall men bloggade inte särkilt mycket vettigt. Började med min hårresa, alltså att inte platta håret på ett år i utbyte mot 10000kr av min pappa. Fotade mig själv som en vampyr och gick på nattpromenad med pappsen. Fick min fina baseballtröja av mamma och drack varm oboy och te: 
 
December
Fortsatte baka med Simon, fota i studion och vara ganska sad. Photoshopade dit tatueringar på mig själv. Fotade snön och mig själv. Flyttade in i min brors rum och fortsatte med min bloggutmaningsgrej. Var och provade på en dag på en annan skola dit jag nu ska byta efter jul. Det blev lov och jul och jag fick fina julklappar, bakade massa gott och var ganska glad ändå. Idag på nyårsafton ska jag vara med Simon, ett bra avslut på mitt år. 
 

julklappar

1. Lurvig tröja 2. ''Mobilpåse'' 3. Plånbok 4. Bok om självkänsla 5. Mobilväska 6. Biokort 7. Tidningar om foto & photoshop 8. Grön kjol 9. Beyonce's parfym Heat 10. Foundation 11. Halsband 12. USB-minne med Illustrator-kurser 13. A-jays hörlurar 14. Pyjamas 15. Teckna Mode-bok 16. Hårinpackning 17. Iphoneskal + min TV, pengar och en concealer från make up store och så ska jag få nån present till av Simon. 
 
Alltså jag är bara så himla nöjd med alla mina julklappar. Tydligen har jag varit väldigt snäll det här året! Tack så mycket alla, ni är bäst! ♥ Den här julen tar nog hem priset som bästa jul hos mig i alla fall. :-) 
 
 
 
 

dag 18

Planer/drömmar/mål. 
Jag vill gifta mig, ha fina barn, vara lycklig, bo i ett fint hus med en jäääättefin trädgård. Jag vill resa och upptäcka världen. Jag vill typ också ha ett eget, mysigt litet café nånstans. Jag vill hjälpa fattiga. Leva ett fett awesome liv där jag inte ångrar saker. Jag vill vara en glad människa. 
 

bästa julaftonen!

Åh min julafton idag har varit så bra! Är så nöjd med alla julklapparna, tack alla för presenterna!! Fick ett par a-jays hörlurar av min bästa storebror så äntligen slipper jag mina trasiga, sämsta iphonehörlurar, yeeeeeeeeeeeey! Dessutom surprisade mamma och pappa med att ge mig en platt-tv helt jäkla random och jag blev så paff hahaha. Fick många andra fina saker också som jag visar senare. ♥ Just nu är jag i matkoma så jag tänkte nog gå och lägga mig snart. Ska hem till farmor och farfar imorgon och fira jul med släkten så jag lär få i mig massor av mat då också. Men vi hörs hörrni, hoppas ni hade en jättebra julafton! 

julkänslor

Tänk att det redan är 23:e december, nyss var det sommar. En dag kvar till julafton!! Här hemma har vi i alla fall fullt med julkänsla just nu, mamma och jag klädde julgranen imorse och jag har bakat pepparkakor och kola. Alla paketen ligger under granen och man längtar ju bara ihjäl sig till imorgon, haha! Julen är ju bara så himla mysig. Igår åkte jag och Simon till Tuna Park för att trängas bland allt folk och inhandla de sista julklapparna, så nu är vi 100% redo för imorgon! Jag ska träffa honom idag igen.♥ 

dag 17

Någon jag skulle vilja byta liv med för en dag och varför. 
Sånt här är så svååååååårt! Typ Adele för att kolla hur det är att sjunga så jäääääkla bra, min pojkvän för att se hur mycket han tycker om mig egentligen (haha), ett barn i Afrika som har det tufft för att få lära sig att vara lycklig över hur bra liv man har eller typ Bill Gates för att känna hur det är att vara typ fett rik.
 

första lovdagen!

Kan inte beskriva med ord hur skönt det var att vakna i ren panik klockan 7 och tänka att fan, jag måste upp till skolan! men sen inse att jag har förfan lov, le lite och sedan somna om. Det var så sköööööööööönt! Jag tog det lite lugnt här hemma några timmar, slog in några julklappar, dammsög mitt rum och sydde och strök bakgrundstyget till studion. Ikväll ska jag iväg på nattcupen med mina tjejer och efter det åker jag hem med Simon och sover där. Vet inte riktigt vad vi kommer göra där men Simons kompis Marcus ska i alla fall spela fotboll där så. Cupen håller på under hela natten men jag vet inte hur länge vi stannar, men hoppas jag inte är helt död imorgon i alla fall för jag mååååååste panikköpa några julklappar! Nu ska jag iväg till Simon och vara där lite innan vi somsagt åker in till stan. 
 
Fick också en anonym fråga om varför jag ska byta gymnasie när jag kommer sakna min klass osv. så jag tänkte svara på det nu. Det är så att från allra första veckan så har jag känt att jag gjorde fel val och att jag inte passar in så jättebra i skolan eller klassen. Men jag kommer ändå sakna personerna i klassen, jag tror inte jag kommer sakna att gå där, om ni fattar. Sen så är goodbyes bland det värsta jag vet, hatar verkligen att säga hejdå när det gäller en längre tid, så det var väldigt jobbigt så jag blev ganska ledsen p.g.a. det och blandade ihop det med annat. Jag har somsagt velat byta sedan första veckan så jag vet att jag gör rätt val, jag tvekar inte över det nu. Det jag menar är att även om jag vill byta så finns det saker som jag tycker om där och som jag kommer sakna. 

sista dagen

Idag var sista dagen i skolan för det här året, och sista dagen på S:t Eskil med min klass. Jag har ju bestämt mig för att byta till en annan skola så där börjar jag efter jul, men åh vad jobbigt det var idag. Tycker ju faktiskt om personerna i min klass och jag kommer sakna dem :-(. Det är så lätt att glömma bort att man faktiskt inte kommer gå i deras klass längre, jag kommer behöva gå ur klassgruppen på facebook och jag kommer inte gå till S:t Eskil längre. Ibland undrar jag om jag gör rätt val men jag ska inte börja panika nu, jag minns hur rätt det kändes i måndags på JB så jag vet innerst inne att jag gör rätt val. Men lätt är det då inte, det här är ju ändå min klass... Kommer sakna dem så mycket men får trösta mig med att jag faktiskt tänker gå och hälsa på jätteofta. Det här kommer bli bra, Bianca sa att man ska blicka framåt och det har hon ju rätt i. Jag har inte mått 100 den här terminen så jag vet att jag ska byta, men det är ju såklart på både gott och ont. Hoppas att allt blir bra nu bara för snart orkar jag nog inte mer! 
 
Efter skolavslutningen mötte jag i alla fall Simon på stan, vi åt en subway och kollade i lite affärer. Sedan gick vi till godisland och mötte upp mamma och pappa, sen var det dags för bio! Vi såg The Hobbit som var nästan 3 timmar lång men det kändes som ungefär en halvtimme. Men bra var den! 

dag 16

En gammal bild på mig själv. Ser ut som ett mongo?! 
Gokväll alla! Gosh vad fort tiden går, nu är onsdag redan över och det är fasiken julavslutning imorgon. Börjar känna en jääävla stress över julen, har knappt köpt några julklappar alls. Fanfanfan! Nu ska jag börja 'göra mig klar för kvällen' så jag orkar gå upp imorgonbitti. Imorgon blir nog en bra dag, inte bara att det är avslutning utan jag ska kila runt lite på stan efter skolan med Simon och sedan möter vi upp mammis och pappis för att gå på The Hobbit. Ovanligt lyxig torsdag! 

snö

Hej! Idag har det hänt ganska mycket, gick till skolan imorse som vanligt och slutade vid halv tre. Då kilade jag iväg till John Bauer idag igen och hade möte med mamma, Bianca och hennes pappa, biträdande rektorn och syon. Det gick bra och vi fick skriva på ett papper som gör att vi nu är inskrivna på JB. Känns helt jäkla crazy, jag förstår det inte än. Hoppas verkligen att det kommer bli bra! Efter det mötet mötte jag Ida på stan så vi gick och tog en mysig dejt på nya Burger King innan vi gick iväg till träningen. Träningen gick bra och min älskade vän Louise var med och provade idag, hoppas att hon fortsätter för jag har saknat henne såååå! Nu är jag somsagt hemma, åt nyss och ska kolla på TV med mamma klockan 9. Har dock universums magont nu så satt och petade i maten som min stackars mamma gjorde. :'( Hatar min mage som alltid, alltid, alltid ska krångla. 
 
Hoppas verkligen på en nystart efter jul. Den här terminen har verkligen inte varit bra, har mått väldigt dåligt psykiskt, mer än någonsin innan. Hoppas att jag blir en gladare person 2013 helt enkelt. Och så vill jag bara säga tack till världens bästa Julia för att hon tycker att det är OK att jag kommer och inkräktar i hennes klass. ♥
Dock är det lite sorgligt att jag bara har 2 dagar kvar med min nuvarande klass, kommer ju faktiskt sakna dem. 
 

dag 15

Om du hade 10 000:-
Om jag hade 10 000 kronor så skulle jag nog faktiskt vara pretty egoistisk och köpa massa kläder, väskor och skor till mig själv bara för att det skulle vara så damn roligt. Skulle nog unna mig ett nytt objektiv också, för att få igång fotandet lite mer. Kanske skulle vara duktig och spara några tusen också. Kaaaanske skulle köpa nåt fint till min Simon också, om han har varit snäll.. :)
 

snälla var min föralltid

Hur kan tiden gå så fort? I 637 dagar har vi varit tillsammans idag men det känns som att det var igår som vi snackade skype och smsade precis hela dagarna. Jag minns hur jag bokstavligen sprang hem från skolan för att jag ville logga in på datan så snabbt jag kunde för jag visste att du satt och väntade där. Jag minns hur jag, Ida och Julia satt och fnittrade av lycka när du kallade mig sötis. Kan inte skriva med ord hur mycket du betyder för mig och hur mycket du har hjälpt mig. Jag önskar verkligen att det är du och jag föralltid för du är allt jag vill ha
från vår första sommar

dag 14

En bild på dig och din familj. 
Jag vet faktiskt inte vart alla våra fotoalbum har tagit vägen så jag tittade lite snabbt i min sån här barnbok. Hittade en bild på mig som superbebis och min jättesöta storebror. Gosh, varför växer man? På bild nummer två TROR jag att det är jag haha, vore ju lite fail om det är min brorsa... men troligen så är det mamma, jag och pappa.

snö och kyckligkebab

Det blev inte att vi åkte till stallet idag, helt plötsligt började det snöa och blåsa igen. Men vi får hoppas att det blir av nästa helg istället:). Hade en bra lördag i alla fall med min älsklingssimp. Vi har känt oss ganska trötta, slitna och lite halvt sjuka så vi har mest tagit det lugnt, myst och spelat xbox hihi men vi tog oss en kort promenad ner till pizzerian och åt kycklingkebab. Snuskigt gott!!! 

redan lördag

Fredag försvann lika fort som den kom så nu är det helt plötsligt lördag igen. Men det gör ingenting för jag kommer nog ha en toppenlördag idag! Simon och jag har precis gjort oss klara så snart ska mamma skjutsa hem oss till honom. Vi kanske ska iväg till stallet och fota hästarna, jag hoppas på det!, och isåfall håller jag tummarna för att det blir några bra bilder. Mitt zoomobjektiv har börjat krångla så in i tusan så jag vet inte om jag vågar använda det, fokusen laggar ihjäl sig så det tar en minut att få en bild... kanske ska köpa nåt nytt objektiv efter jul, skulle både vara bra och kul. Men hoppas ni alla får en amazing lördag så hörs vi senare :)

dag 13

En bild på mitt rum.
Flera av er har tjatat och tjatat på att se mitt nya rum och då passade det ju bra när det var temat för dag 13 i utmaningen jag gör. :) Jag är ''nyinflyttad'' i min storebrors gamla rum så det är inte direkt klart. Tavlor och nån hylla ska upp och ev. vill jag kanske ha Luddes gamla TV istället för mina tråkiga fåtöljer... Ni får såklart se hela rummet sen när allting är klart, när det nu än blir. Här är i alla fall min säng, haha: 
 
 

you are my heaven on earth

Äääääntligen är torsdag snart över också, yeyeyye. Jag visar all min tacksamhet till att veckan ändå går skapligt fort. Om en vecka har jag dessutom jullov, wihooo!! Det blev ingen träning för mig idag, väldans skönt.. Är somsagt förkyld och har jordens dundermensvärk också så mår skapligt piss idag. Simon tvingade hem mig till honom idag efter skolan så var där en liten stund innan mamma hämtade mig. Nu tänkte jag mysa ner mig framför en film med henne så vi hörs imorgon! Glad Lucia allihopa, och grattis till min bästa killkusin Sebbe på 26 års dagen! ♥
 

godnatt!

Hej allihopa! Snart är onsdag över, äntligen, men imorgon väntar torsdag som är i stort sett lika jobbig. Har inte bestämt mig om jag ska dra och träna imorgon, har skitont i halsen och det blev inte bättre idag när jag var tvungen att springa hela vägen till den jävla bussen. Jag ska gå och lägga mig nu och prata lite med Simon en stund innan jag somnar. Åh jag känner mig bara så jäkla otaggad på skolan och allting, kan det inte bara bli helg nångång? Jullov vore inte heller helt fel, tur att det är avslutning nästa vecka. YES. 

dag 12

Ett roligt minne.
Jag har huuuuuuur många roliga minnen som helst men de flesta är ju bara roliga om man liksom var med när det hände. Men ett som jag inte kan sluta skratta åt är när jag, Ida och Julia praoade på coop och stod och plockade upp varor i hyllorna. Helt plötsligt kommer typ en gangsterkille (som inte verkade ha riktigt alla hästar i stallet) och hans kompis, och han frågade om vi fick betalt för vårat jobb. Vi svarade nej och berättade att vi bara praoade, och då skrek han ''ne fyfan!! vilka jävla FISAR!!!!!'' och det var så jäkla roligt att vi höll på att spricka av skratt och garva han rakt upp i facet. Det roligaste var ju att han var en stor, cool, musklig kille liksom, vi förväntade oss ju mer ''vilka jävla idioter!'' eller nånting. Värt att tillägga är väl att vi hade väl en fis och bajs-humor, hahahhaa. 

 
 

farfar

I söndags var jag på ''släktträff'' hos pappas moster Gerd och vi åt god julmat, drack glögg och åt annat mumsigt. Min söta farfar fick vara med på bild också, som vanligt. Han är ju så söt. 

tuesday

Min sista lektion blev inställd idag, hurra!, så jag hann hem innan träningen för engångskull. Åt en himmelskt god lunch (mammas hemmagjorda köttbullar, makaroner och lingonsylt - F*CKING AMAZING) framför TV:n en stund innan jag sedan begav mig ut i kylan och blåsten för att fota. Inte det smartaste jag gjort hehehhee. Snart ska jag i alla fall knalla iväg till bussen och åka in till stan. Ska möta upp mamma en snabbis så ska vi gå och köpa ett par skor bara för att jag är i desperate need av ett par vinterskor, sedan är det dags för träning i Munktell! 
 

önskelistan

Tänkte att jag skulle lägga upp en liten önskelista här men hujeda mig vad det blev saker! Dock kom jag på det mesta nu ikväll så ingen vet ju om dem, så det blir säkert att köpa mycket av det själv sen. :-) Gosh vad jag längtar till jul, här hemma finns det redan några julklappar och man kan ju inte låta bli att bli helt excited när man ser sitt namn på några av dem, haha! Åh jag känner mig som ett litet barn men julen är ju bara så himla mysig. 

vinter

Även om vinter hamnar längst ner på min årstidslista så måste jag erkänna att det är himlans fint när det är frostigt och solen skiner ute. Ändå har jag varit världsasämst på att fota i vinter, det här är väl typ bland de första bilderna... inte OK! Om ett tag ska jag väl ta och gå och lägga mig, brukar ju ändå ta en timme innan man somnar. 

thoughts

Hur kan det vara så att det som jag mådde jättebra över igår får mig att må jättedåligt idag? Sånna här jobbiga dagar är inte bra för mig då jag går med dåliga tankar hela dagen. Börjar fundera över om jag ens kan trivas i någon klass överhuvudtaget, eller om jag är förevigt dömd till att inte trivas? Den jobbigaste känslan är ju att jag inte har särkilt stora möjligheter till att byta till något annat. Kul att gå om ettan nästa år med 97:or liksom. Vill helst bli klar med gymnasiet så snabbt som möjligt bara, men vem vill gå och må dåligt de tre åren? Vill ju bara trivas, är det så mycket begärt egentligen :(. Vill att Bianca ska byta med mig dit och inte till den andra skolan, men det blir nog inte så... skulle bara vara så bra, att vi har varandra i den nya klassen. Plus att jag skulle sakna henne så jävla mycket om vi inte går i samma klass längre, det var ju ödet att vi valde samma. Ibland orkar jag bara inte med mig själv. Hahaha alltså jag är ju seriöst ett nervvrak. Kan hjärnan snälla stänga av sig ett tag eller? Ska bli så skönt med helg imorgon och bara mysa med min Simon. Det är det jag behöver 
 
 

öppet hus

Idag har inte varit världens roligaste dag direkt, var tvungen att gå upp klockan 6 imorse och sedan vara i skolan från 8.30 till 20.00 ikväll pga. öppet hus. Meeeeeeeen Bianca och jag gör det bästa av situationen och var nyss på en runda ute på stan. Nu väntar vi på att öppet hus ska börja 17.30...

dag 11

En bild från en tid du saknar.
Den här bilden sammanfattar väl typ allt.. Jag saknar Skogstorp, att gå i samma klass som mina gamla vänner och att mitt hår var så ofluffigt och rakt. Och att mina Converse var så jääääävla fina där, nu är de asfula! :'(
Jag, Julia och Ida praoade på Coop när vi tog den där bilden hahahaha, därav allt bröd och våra snygga tröjor..

dag 10

Låten som stämmer in på mig. 
Vet inte hur jag ska tolka temat riktigt men tror att det blir den här låten ↓, även fast det är ett fett svårt val. Det finns så måååånga låtar! När min bror visade mig den för ett tag sen sa han att ''det här borde vara en Lovisa-låt'' och det är det verkligen; lugn och fin med kärlekstext hihi. Alltså det är väl så jag brukar känna mig, ganska lugn, och texten passar in på mina känslor för Simon eller vad man ska säga, haha. ♥ I say you, all for you. 
 

älskling

Det finaste som någonsin har hänt mig är du och jag tror minsann att inget kan toppa den listan nånsin
En helt vanlig dag har det varit idag! Överlevde veckans två prov och hoppas att det gick bra. Gick en sväng på stan med Bianca efter skolan innan jag tog bussen hem till Simon. Spelade xbox, myste och skrattade som vanligt. Här hemma har jag fixat och donat i mitt nya rum innan jag satte mig och glodde på Project Runway-finalen. Bra måndag måste jag väl ändå säga. :)
 

måndag

 
Måndag igen. Måste erkänna att jag har gaaanska mycket ångest inför dagens två prov som jag av någon dum anledning gjort allt annat än att plugga inför. Åhhhhhhhhhhh varför varför varför! Vi får hålla tummarna för mig och att min hjärna funkar extra bra idag..

dag 9

Något jag gillar.

Jag gillar, som tur är, många saker! Jag gillar mat, godis, min pojkvän, foto, kläder, frukt och bär, mina kompisar, efterätter och godsaker, the walking dead, min familj, varm choklad, mina kissar hihi, spartacus, lussebullar och glögg, sommaren, att bada, lov, desperate housewives, knäck, att rita, pengar, att fika, att känna sig fin och sovmorgonar. Typ. Plus tusen saker till. 
yummiiiiie!!! 

lovisa gånger tre

Har haft fullt upp hela dagen, därav den dåliga uppdateringen! Åkte till Västerås, till IKEA, med pappa imorse och köpte saker till nya rummet som vi nu har fixat i stort sett klart. Några av brorsans grejer är kvar bara men det närmar sig färdigt och inflyttbart! 

dag 8

Något jag ogillar.
Jobbiga, taskiga och falska människor. När folk smaskar. När folk inte kan hålla sig till sitt eller när folk är egoistiska. När nån ljuger. Otrohet. Känna sig stressad. När mobilen tar slut på batteri eller när man bara känner sig värdelös. När man har sett klart sin favoritserie så den antingen är slut forever eller så måste man vänta typ ett halvår på fortsättningen. När man är pank. Maskar och hajar. Regn och snö. Blåst och kyla. Skinka, bacon och kassler. Smileyn '';)''. Äckliga lukter. Osv. 

hairet

Snart har jag varit plattångsfri i en månad. Bara 11 kvar alltså! Även om mitt hår såklart fortfarande är dunderslitet sen alla år jag plattat och bränt sönder det varje dag, så känns det mycket finare, lenare och mindre risigt. Och det har bara gått en månad! 
 

Sigge

Nu är det vitt överallt ute. Även om det är fint så längtar jag till och saknar sommaren så mycket. Gå barfota, slippa jacka, cykla, köpa glass och bada. Hoppas att vårterminen går fort! 
Vet att jag sket i utmaningen igår men jag får ''återuppta'' det där någon gång. Sov med Simon inatt som vanligt och så har vi precis ätit en god frukost. Ska gå ut och fota lite vinter bilder också nångång, men det får nog bli imorgon. Ha en fin lördag allihop!