utläst

Nu har jag läst ut den här fina boken, The fault in our stars. Väldigt jobbig för hjärtat på sina ställen men ändå så oerhört fin. Kändes så himla verklig, inte en "perfekt värld" som i typ alla andra böcker utan den här visade verkligen livet på riktigt. 
 
Nu har jag varit hemma ett tag och tryckt i mig några våfflor. Känns så himla skönt med fredag och helg för den här veckan har varit väldigt jobbig i och med halkbanan, min första körlektion och jobbintervjun idag. Nu efteråt känns det som att man oroade sig i onödan och allt det där, men det visste man ju inte om innan så det gjorde man ju ändå! Det gick okej idag på intervjun, kändes som att alla andra som sökte hade bättre erfarenheter och stod ut mer än vad jag gjorde liksom, men jag ska aldrig säga aldrig för det kändes inte superdåligt heller. Nu ska jag snart hem till Simon för vårt vanliga fredagsmys, hörs imorgon♥
 
Tovvsan

TFIOS är min solklara favoritbok. Läst den 3 gånger nu och jag kommer nog aldrig tröttna *_*

2014-03-14 / 22:33:37
http://tovvsan.blogspot.se/
alma

ååh grät så himla mycket när jag läste ut den haha <3

Svar: ja verkligen sorglig :'(
//Lovisa

2014-03-15 / 13:34:26
http://almawiola.blogspot.com
Sarah

Läste denna bok för några veckor sedan! Sjukt bra och som du säger, det är verkligheten och inget "drömliv" som många böcker har.

2014-03-20 / 20:20:05
http://sarahss.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar: