tiger

Var på Kattnatta igår på Parken Zoo med mamma & pappa, det var faktiskt asroligt för alla kattdjuren som annars ligger på något tak nånstans längst in i hänget och sover var nu framme och aktiva. Jag som jobbat där hela sommaren såg djur jag aldrig ens sett haha, trots att jag gått förbi dem typ varje dag. 
 
Lite tankar efter idag är att fyfan vad hemskt det kan vara att jobba, idag fick jag känna på en helt ny nivå av stress då jag seriöst, utan överdrift, hade kö från öppning till över en halvtimme efter att jag skulle ha stängt. Jag fick ingen paus, ingen vila och ingen lunch och jag trodde både att jag skulle spy & svimma samtidigt som armar och ben skakade när jag äntligen var påväg hem. Det var ingen fantastisk dag men jag är glad för parkens skull, att det kommer folk! Efter lite mat i magen och en stund i hängmattan så mår jag mycket bättre och nu ska jag krypa ner i sängen med ett gossip girl-avsnitt, som vanligt, haha. Imorgon är jag ledig och då ska jag vila upp mig ute på sjön med Hanna, det blir perfekt. Puss

sunset

Här skrivs det inte mycket, och mycket har hänt under de dryga två veckor jag inte hört av mig. För det första bodde jag i princip hos Hanna i två veckor, vi hade det väldigt mysigt och åt mycket gott haha. Jag har varit ute med båten med Simon & Adam också men annars har det i princip bara jobbats & badats typ varje dag. Mina småkusiner (de är dock inte så små längre) kom och hälsade på en snabbis igår eftersom de ändå hade vägarna förbi på deras campingsemester, det var kul att se dem! Det har varit så fint väder nu och också himla varmt, lite surt att jag har jobbat de senaste fyra dagarna då det har varit som allra finast, men imorgon har jag ÄNTLIGEN en dag off så då ska jag och Simon till malmköping för att bada & gå på marknaden. Det blir himla bra det! Nu ska jag dock krypa ner till ett gossip girl avsnitt innan jag somnar, är helt slut efter jobbet idag. Ha det bäst! 

anton ewald

Hej på er!! Har inte skrivit här på ett tag (som vanligt) men mycket skoj har hänt de senaste dagarna. Jag har jobbat massor & också träffat Hanna mycket. Jag har äntligen haft dagar off när det har varit sol så jag har fått bada och sola, äntligen lite sommarkänsla! I fredags firade vi Jenny (GRATTIS) & gick ut, hade en sjukt bra kväll! Idag var jag och Hanna dessutom och såg Anton Ewald på parken, det var braaa. Som att allt det inte var nog så är det nu dags för mat & bio för min och Simons del, mysmys.

de senaste dagarna

Hej på er! Juli har börjat bra, mina senaste dagar har varit så himla bra! I fredags jobbade jag och sedan var det dags för fest hos Julia & Philip. Det var jätteroligt att träffa alla gamla vänner, det var en bra kväll. I söndags åkte jag och Hanna ut till Sundbyholm på kvällen, satt i solen och lyssnade på Lars Winnerbäck och åt jordgubbar. MYS. Igår var jag leeedig och Simon också, första gången vi är lediga samtidigt på aslänge haha, så då hade vi sovit på natten och spenderade dagen vid poolen. Så jäkla skönt, hittills har det ju bara varit sol när jag har jobbat... På eftermiddagen åkte pappa och jag och tittade på den röda bilen som jag senare köpte, wihoooo jag har en bil.♥ Sen åkte jag hem till Hanna och hängde ett tag, vilket jag gör nu också hihi. På det har det varit lite jobb här och där också!
 

fortsätt när mörkret faller och allt gör ont

De senaste dagarna har bara rullat på, (nu är det ju förtusan juli), och har för det mesta bestått av jobb men också lite annat som lite vänner, pojkvän och jordgubbar. Har också bara slöat - tittat på för många gossip girl avsnitt - men sånt får man göra. Man måste ju passa på när man kan. 
 
Idag har det varit en ganska stressig dag, eftersom det var fint väder var det massor som ville köpa glass av mig och det blir lätt lite stress när alla ska ha olika saker, ropar saker över varandras axlar, någonting blev fel, kaffet är helt plötsligt slut och ett barn har tappat bort sina föräldrar. På lunchen gick jag dessutom iväg till Jenny som vanligt och när jag kom ut därifrån kan jag berätta att mitt hjärta bultade dubbelt så snabbt och jag kände bara hur svetten var på väg. FYFAN vilken stress det var där, och jag spenderade endast min lunchrast på trettio minuter där, och jag dog. Jag avgudar Jenny som faktiskt överlever. Min lilla glasskö var typ ingenting i jämförelse haha. 
 
Nu är jag hemma en stund & ska käka lite pannkakor med min bror och min pappa innan jag åker iväg till Simon. Det blir en bra avslutning på dagen, och imorgon är jag faktiskt leeeedig så då ska jag hitta på någonting roligt. :) Vi hörs!