hungerspelen

I Spanien (och på de två flygresorna på typ sex timmar blöö) så började jag läsa hungerspelen och läste ut den sista igårkväll. Jag hade precis läst ettan innan på engelska men jag läste om den igen på svenska vilket inte gjorde något då den är så himla bra! Slutet på trean var faktiskt en riktig besvikelse och jag är så ledsen över det, ville absolut ha mer kärlek haha för det är ju det som är det bästa i böckerna... menmen, allt som allt tycker jag att de är bra så jag ska mysa med att titta på filmerna än en gång någon kväll. 
 
Idag har jag fått svenskaprovet ur världen och har unnat mig lite godis! Sitter hemma just nu och jag tror att Simon och jag kanske ses imorgon istället för idag. Hursomhelst blir det nog bra, ha en fin fredag alla fina♥

like rain on the roof

Idag var ingen jättehärlig dag, dels för att det är torsdag som bara allmänt alltid är jobbiga haha och sen också för att vädret blev så himla trist. Hoppas det blir lite vårkänsla snart! Men det gör inget att denna dag inte är superrolig för det behövs lite tråkiga dagar också, och eftersom det är en sån idag tänkte jag göra lite tråkiga saker som att fortsätta plugga inför svenskaprovet imorgon och packa upp all min himla packning (blö). När jag är klar med det ska jag unna mig ett bad och läsa ut min bok så jag kan börja på nästa, the fault in our stars!! 

teneriffa

I tisdags åkte jag, mamma och pappa mot varmare breddgrader för en veckas semester på Teneriffa. Vi hade lite otur med vädret, det var några molniga dagar, men annars var det superbra. Det var så fint där i Puerto de la Cruz och det var skönt att komma iväg ett tag såhär mitt i vårterminen. Vi har hunnit göra massor som bl.a. åkt buss runt i stort sett hela ön, nästan varit uppe på vulkanen Teides topp, ätit massa gott, solat och badat, gått runt i staden, varit inne på Loro Parque och provat att surfa. Nu är jag lite rödare på kroppen, sjukt vad jag brände mig efter hela söndagen i solen, och är hemma igen. Det var väldigt skönt att åka bort men väldigt skönt att komma hem också! Efter att jag kommit hem idag har jag träffat Simon och tagit igen en veckas gosning med katterna. Jag ska krypa ner brevid Siggis nu alldeles strax, måste ju trots allt vila upp mig lite nu med en tidig kväll för imorgon är det tillbaka till vardagen och skolan...

min vecka

Min vecka har varit jättebra! Inte minst har jag fått sportlov, så sjukt hur fort tiden går för jag menar, vi har väl gått typ en tredjedel av vårterminen nu? TÄNK när vi äntligen får sommarlov och allt som har hänt innan det som att jag fyller 18 och förhoppningsvis får mitt körkort..! Det har hunnits med mycket den här veckan, några höjdpunkter har varit att jag "firade" alla hjärtans dag med mina vänner, har myst med Simon, träffat min storebror som kom hem över helgen, varit i badhuset och simmat och att jag, Hanna och Simon gick på riskettan till körkortet så nu är det ur världen! Men en av de bästa sakerna var att i tisdags fick jag veta resultatet på tre halvjobbiga prov/inlämningar (muntligt engelska, sam och matte) och fick A på alla tre. Så himla, himla skönt. Måste haft flyt den där tisdagen, jag kanske skulle köpt en trisslott...? Men nu mina kära vänner tänkte jag ta en liten bloggpaus i en vecka, det kanske kommer upp något inlägg någongång, men annars hörs vi om några dagar. Ha det så fint♥

our shadows taller than our souls

Igår fick vi sportlov och jag firade in det med mina fina vänner över en pizza och mys hemma hos Jalina. Idag har jag tagit det lugnt här hemma, kollade på bästa filmen Rosa the movie när jag vaknade, haha så himla underbar... Jag har också pluggat lite körkortsteori, lagat lunch och städat mitt rum litegrann. Ska snart träffa Simon och vi ska mysa eftersom vi inte gjorde det igår, titta på lite serier och äta tacos! Blir nog en jättebra kväll även om jag kommer sura litegrann över att Frida får gå på Ron Pope-konsert idag vilket jag helt missat totalt.. gråter lite inombords eftersom han är en av mina favoritartister och jag skulle så gärna vilja se honom. Menmen, nästa gång!! Nu har jag min egna lilla Ron Pope konstert här hemma, in my bones är såååå bra. 
 

wanties

Lite saker jag verkligen skulle vilja ha just nu! Ett passfodral vore så fint, det finns så himla många helt underbara... skulle också vilja ha en snygg scarf att piffa upp lite tråkiga outfits med. Som ni ser går mina tankar till skor också, vill verkligen ha ett par bruna boots, vita sneakers och svarta/beiga loafers (kan inte bestämma mig där). Problemet är samma som alltid: pengar! Någon som kan skänka 1000kr?
 
Idag är det onsdag och det är som vanligt väldigt segt. Snart börjar dagens sista lektion som är matte, skönt det. Bara två dagar kvar och typ 4 lektioner kvar efter idag till lovet! WOHO. 

kattvolontär

Efter idag kan jag verkligen lägga ner en lapp i min minnesburk! Jag var och volontärade på katthemmet för första gången idag och det var verkligen jätteroligt. Det finns inte något mer underbart djur än katter, de är så fulla av kärlek om man bara behandlar dem rätt och förtjänar deras uppmärksamhet. Självklart blir man lite ledsen efter att ha varit där också, jag vill så gärna ta hem dem allihop, men jag hoppas att de alla får ett fint och kärleksfullt hem snart. Jag steg upp vid sju för att åka dit till 8 idag och kom hem vid 10. Det känns jättekonstigt att hela dagen är kvar, jag brukar ju sova tills nu liksom, och ändå har jag varit med om ett litet äventyr idag. Klockan skulle kunna vara fyra på eftermiddagen! Men jag får använda all den här extra tiden till att plugga lite inför veckan för om det är något jag hatar så är det att stress plugga in i det sista så det är bättre att ta lite idag. Det blir en lugn söndag med andra ord, jag kanske åker och simmar lite som träning senare, vi får se. 

middag för en

Är hemma själv ikväll för att mamma och pappa skulle träffa några kompisar och för att jag ska upp supertidigt imorgon och volontära på katthemmet. Har precis ätit middag, jag lagade ihop tacopaj som är så himla gott, och sett det senaste avsnittet av vampire diaries. Nu tänkte jag ta ett bad och börja titta på en film (peter pan, åååh<3) innan jag ska ha mellomys på avstånd med Hanna, haha. Ha det så fint!

hey hey hey

Tror att jag har glömt att visa er ett av mina nyaste plagg. De som känner mig vet att jag älskar blommigt (det räcker med att kolla mina tre senaste inköp som jag visat här på bloggen..) så jag kunde helt enkelt inte stå emot den här! Den passar ju till både jeans och shorts i sommar så jag tycker att det var ett riktigt fynd. 
 
Idag har det varit ungefär världens skönaste fredag. Slapp hela eftermiddagslektionen så fick åka hem redan vid elva! Har övningskört med pappa, pluggat lite och tittat på Carrie Diaries. Nu ska jag packa väskan lite snabbt och sedan åka hem till Simon. Vi hörs imorgon, puss! Psst. Mitt favoritband 5 seconds of summer har släppt en ny låt idag och den är skitbra! LYSSNA HÄR

bäst just nu

Beside you - 5 seconds of summer Thought of you - Justin Bieber In my bones - Ron Pope POV -McFly 
Unpredictable - 5 seconds of summer If I die young - The band perry Be alright - Justin Bieber 
Bedroom - Alvaro Estrella No scrubs - Glee Believe - Justin Bieber That girl - McFly
 
Jag snöar alltid in mig när det gäller musik, det jag lyssnar mest på nu är 5 seconds of summer och Justin Bieber. Jag älskar gamla favoriter också, som That Girl med McFly, minns hur jag satt i klassrummet i hållsta och tittade på musikvideon på youtube och en kille skrattade åt mig så jag kan inte ha varit äldre än 9 år. Älskar den lika mycket än idag, den är så jäkla härlig! Och juste, hahahaha, Bedroom låten är ju bara så himla härlig också... Man kan inte sitta still till den. 
 
Tog en paus i pluggandet för att skriva lite här, har matteprov imorgon så det sitter jag och pluggar till. Råkade kanske kolla på ett avsnitt av Carrie Diaries också, men jag känner mig faktiskt ganska förberedd - så förberedd jag kan bli i alla fall - så det gör ingenting. Ska bara repetera lite till innan det får räcka. Min dag var ganska händelselös idag förutom att Hanna och jag gick iväg till körskolan och skrev in oss efter skolan. Blir lite nervös för nu börjas det! Men tänk vad glad jag kommer vara när jag har körkortet i handen. 

in my bones

Hej på er! Det här var vad jag smaskade i mig idag när jag satt och pluggade lite. Gissa om det var gott! Nu ska jag ta det lugnt framför en serie för idag har jag faktiskt varit duktig. Åh, imorgon är det redan onsdag, vet inte om jag är mentalt redo... onsdagar + torsdagar + fredagar är så sjukt jobbiga i skolan. 

mål i livet

Jag ska ha ett fint litet hus, en jättefin trädgård med många rosor och så vill jag förlova mig. 
 
Jag vill vara gravid, gifta mig (haha lite samma som förlovning men äsch) och äga en egen bil (en urcool bubbla eller skitsnygg vw-buss vore inte fel).
 
Jag vill bli mamma, resa överallt och att min katt blir mamma till en massa söta kattungar.

min minnesburk

Jag gjorde en liten fin burk för små papperslappar med minnen från det här året. Vill inte glömma bort småsaker som gjort mig glad! Det kommer nog vara jättemysigt att läsa alla sen. 
 
Idag har jag bara varit hemma (haha så standard på söndagar) men Simon kom över ett tag och vi spelade mitt favoritspel memory hahaha och tittade nästan klart på Sons of Anarchy. Vi måste hitta en annan serie att kolla på tillsammans annars vet jag inte hur våra liv slutar. Annars har jag läst lite i Hungerspelen som vi läser på engelskan, tagit ett bad och tittat på glee & senaste vampire diaries. Söndagar är alltid så slappiga men det är skönt, man får passa på att vila upp sig inför veckan medans man kan. Appropå veckan, jag känner mig helt avtrubbad.. det är två veckor kvar i skolan och vi har hur mycket som helst nu bara för det: samhällsredovisning, typ spanskaprov, the hunger games ska läsas ut, svenskaprov, matteprov och engelska diskussion-prov... Eftersom vi har haft det ganska lugnt nu några veckor så blir det en sån skillnad och det blir ganska stressigt! Jaja, imorgon börjas det. 
 

papaya

Som jag skrivit förut är The Body Shop en av mina favoritaffärer. Alltid känns så himla lyx, fint och fräscht och allting luktar så himla gott. Jag köper sällan någonting där just för att plånboken inte alltid tillåter det men också för att produkterna där är väldigt dryga så de räcker så himla länge! Min förra body butter börjar ta slut så jag kunde inte motstå att köpa den här med papaya, den luktar precis som jag vill - lite fruktigt och inte för sött, och så var det typ halva priset. En liten present till mig själv helt enkelt. BURKEN ÄR SÅ HIMLA FIN.
Vaknade upp hemma hos Simon idag, åt vår skitgoda jordgubbscheesecake (allvarligt bland det godaste jag bakat) och gick sedan till bussen och åkte in till stan. Gick på bio med tjejerna och såg Frozen, jättesöt film! Nu är jag hemma och har så jäkla ont i huvudet att jag ska ta en tablett och gå och vila ett tag så det blir bättre innan melodifestivalen!