vårkänslor

OK vårkänslorna är på max - så himla underbart med vår kära sol!! Har helt glömt bort hur det är att inte frysa nu under vintern så nu när solen börjat titta fram längre stunder under dagarna börjar man ju verkligen längta till sommaren. Förstår ni hur underbart man har det på sommaren egentligen? Man går upp, fixar iordning lite jordgubbar med mjölk, slänger på sig ett linne och ett par shorts och går ut i solen barfota och äter sin frukost. Sen tar man på sig solglasögonen och trampar iväg på cykeln och badar. Finns det något bättre ens? 
 
Det jobbiga är ju att man nu ändå har över 40 skoldagar kvar att ta sig igenom och plugg att göra, det är ju inte det lättaste när man faktiskt hellre sitter ute i solen med en glass i handen. Jag ska verkligen försöka in i det sista nu med prov, inlämningar, kompletteringar och nationella så jag blir nöjd med mina slutbetyg. Innan påsklovet händer det ändå litegrann: svenskaprov, matteprov, historiaprov och entreprenörskapsprov. Dessutom ska jag försöka få klart min samhällskunskapskomplettering också så jag slipper tänka på det sen! Imorgon har jag lyckligtvis en hemstudiedag så jag ska försöka bocka av så mycket jag bara kan. 
 
Sen har vi det här med körkortet - om 28 dagar har jag teoriprovet. Igår gjorde jag en såkallad "lilla uppkörningen" med min körskolelärare där man helt enkelt gör som på en riktig uppkörning bara att det är han som är med mig. Lyckligtvis klarade jag det så mest troligt går det ju bra under min riktiga uppkörning, men fy tusan vad jag kommer vara nervös ändå... det finns inte ord för hur fett det kommer kännas när man verkligen har klarat av det här tillslut!! 
 
Nä nu ska jag fortsätta med mitt pluggande innan jag ser min dagliga dos av Gossip Girl... ha det bäst♥
Elin Larsson

Fin blogg du har, kramar

2014-04-02 / 19:38:59
http://elinlarsson.forme.se
Emma Broberg

alltså du är så himla himla fin!

2014-04-02 / 19:51:00
http://emmaex.blogg.se/
Elin Larsson

sv: Men åh! Självklart, den är från Cubus!:) kramar

2014-04-02 / 20:15:23
http://elinlarsson.forme.se
cassandra gigel

söt blogg :D

2014-04-02 / 21:14:03
http://cassandras.se/
Sofia

åh! fortsätt kämpa på! 40 dagar är ju ändå rätt lite om man tänker på hur många dagar det var kvar vid jul! :D

2014-04-03 / 18:56:40
http://skimmer.blo.gg



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar: