one way or another

Det har varit den skönaste tisdagen på länge idag! Hade inga lektioner utan fick bara lyssna på en föreläsning om mobbning och självkänsla som var väldigt bra. Fick sluta väldigt tidigt så Hanna och jag gick på stan ett tag efter skolan men sen sken ju solen så mycket och det var så varmt ute så vi bestämde oss helt enkelt för att ta bussen hem till Hanna och bada! Vi låg ute i solen i flera timmar och det var så sköööööönt. 
 
Föresten, har jag några lockiga läsare därute? Isåfall, hur gör ni för att håret ska torka normalt när ni har badat? Alltså mitt förvandlas till ett orange affro och jag vet inte vad som är fel på det. ALLA TIPS MOTTAGES
 
 
Cajsa Tapper

ahahah jag har exakt samma problem!!! det går inte att få det fint utan att ha med sig borstar och grejor :(

2013-05-28 / 20:35:53
http://tappercajsa.blogg.se/
Vilma

Jag har lockigt hår, fast vissa dagar är det hur lockigt som helst och andra dagar är det bara lite lockigt.. Men jag brukar använda vanligt balsam i topparna och ha kvar de ca 10 minuter och efteråt för att "lugna ner" lockarna brukar jag använda hårolja i topparna. Det funkar för mig i alla fall! :)

2013-05-28 / 20:56:44
http://vilmasannemalm.blogg.se
alma

mitt hår är inte superlockigt men jag brukar alltid göra en eller två flätor efter att jag badat/duschat så slipper man fluffet och det blir fina vågor typ :)))

2013-05-28 / 20:57:38
http://almawiola.blogspot.com
Ellen (alatariel)

Låter som en himla bra dag! Och jag har lockigt hår, men har mest stora korkskruvar. Och mitt hår blir ganska så bra när jag låter det torka naturligt, nästan så det ser bäst ut just då det torkat. Så kan nog inte hjälpa. Men kanske göra flätor som Alma är en ide. ^^

2013-05-29 / 16:19:39
http://alatariel.papper.fi
Sara

jag brukar alltid göra 2 flätor i håret för att annars har jag lockar överallt verkligen och håret står typ rakt upp.. Haha! Det blir rakare och inte lika mycket "fluff" för mig. Funkar för mig, så testa! :)

2013-05-29 / 17:49:49
http://photomemories.webblogg.se
Emma

Superfina bilder du har! När mitt hår är fuktigt blir det helt jäkla krulligt också men när jag har tvättat det brukar jag borsta ner det såfort jag har kommit ur duschen och sen sätter jag upp den i en fläta. Det blir lite lockigt självklart men inte affro, iaf inte på mig :)

2013-05-29 / 20:24:10
http://emmaer.webblogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Blogg:


Kommentar: