sundbyholm

Livet rullar på och sommarlovsdagarna försvinner en efter en, men jag måste erkänna att jag har ett väldigt mysigt sommarlov. Igår var vi i Sundbyholm på dagen, åkte lite båt, åt glass, solade och badade. En väldigt fin dag var det och det blev inte sämre mot kvällen då jag sov hos Jonna. Vi kollade film, åt massa onyttigt och delade på en BJ-glass. Inte dåligt! Mamma hämtade mig tidigt idag för Jonna hade fullt upp, vi åkte och åt varsin slagstaglass och snart ska jag cykla till Simon för att bada och göra flädersaft. Som sagt, inte dåligt! 

butterfly fly away

Hej på er! Jag är ledsen att bloggen hamnar lite i kläm, jag ska försöka jobba på det.. :( Idag har jag först spenderat några timmar hemma framför Vampire diaries - jag är så jäkla beroende!!, sedan har jag varit en stund hos Simon och vid tre åkte jag in till stan och träffade min kära Hanna. Vi tittade runt på sommarreorna och njöt sedan av varsin kebabtallrik. Nu är jag hemma, ska titta på tv med mamma och pappa och sedan ska jag läsa lite Harry Potter. Mysigt är vad allt är! Hoppas ni har det lika bra som jag. <3

erikslund

Igår på eftermiddagen åkte mamma och jag till västerås och gick runt i Erikslund och på Ikea. Köpte lite saker till mitt rum, ett par nya svarta jeans och två stickade tröjor på rea. Känns lite konstigt att man går och köper höstkläder.. 
 

lever livet

Idag har jag haft det bra, och dagarna innan också! Igår var jag hos farmor och farfar och åt flera nävar med smultron. Idag har jag njutit mycket av solen, badat massor både hos Simon hela förmiddagen och hos Hanna när hon slutade jobbet. Jag har ätit jordgubbar med glass TVÅ GÅNGER (bara det gör ju dagen helt underbar). Övningskörde hem från Hanna vid nio, har läst lite Harry Potter och nu ska jag krypa ner i sängen till två avsnitt av Vampire Diaries - fyfan vad det är bra!! Dessutom har jag fått hem mina betyg idag och jag kan bara säga att jag är så oerhöööööört jäkla nöjd! Allt känns så bra idag och jag hoppas att morgondagen blir lika bra. 
 

el pelo

Idag har jag klippt mig, bilden är från igår men det blev nog ingen skillnad alls. Känner mig så nöjd med att för nåt år sen sa jag till henne ''klipp så lite du kan'' och hon svarade att det var så slitet att hon absolut minst behövde ta 4cm, helst 5. Nu när jag sa samma sak så klippte hon bara 1 ynka cm, så det märks ju inte alls förutom att håret känns mycket fräschare. Slopa plattången säger jag bara, mitt hår mår så mycket bättre. Jag frågade henne om skillnaden och hon sa att den var stor. Allt av att sluta platta! För det är ju den skillnaden jag gjort, jag tar ju hand om mitt hår på samma sätt nu som förut. Plattången är ett monster som verkligen suger ut allt liv i ditt hår, allvarligt, mitt underhår är helt förstört och är bara typ 1dm långt. Önskar att jag hade slutat tidigare med att platta, mitt hår hade varit så fint... Fast jag vet ju att jag kommer använda plattången sen när jag får igen men aldrig på samma sätt som innan - att varje dag ha spikrakt hår. Det är helt enkelt inte värt det! 

positivt tänkande

 

Jag vill vara en positiv person. En sån där som alltid kommer på nånting bra med allt dåligt som händer, som får andra att må bra och vars glädje bara smittas av på alla andra runt omkring. Det kanske är lite önsketänkande att vara sån, att vara glad oavsett vad, men man kan väl gå några steg framåt åtminstone? Här kommer en lista som tvingar mig att vara positiv. Gör den du också om du vill. 
 

Vad är det roligaste som hänt idag? När hela familjen satt runt matbordet och asgarvade. 

Vad är det bästa som hänt idag? Att jag har tjänat 100 kronor.

Vilka 10 saker gör dig glad? Familjen, vännerna, Simon, mat, mina katter, pengar, sol, sommar, ledighet och kramar. 

Vilka 5 småsaker, som man knappt tänker på, gör dig glad? När man tagit en bild som man bara är såååå nöjd över, när man sätter tänderna i den perfekta jordgubben, när någon man knappt pratar med kommer fram och säger att man har något fint på sig, när man precis köpt nånting och man svänger med påsen för att man är så glad över det och att cykla barfota. 

Vad ska bli roligt att göra imorgon? Träffa Simon! 

Vad ska bli roligt att göra den här sommaren? Äta glass, bada, cykla, träffa släkten i norrland, NJUTA

Vilka 3 saker är du bra på? Att lyssna, ta det lugnt och att fotografera, kan man väl säga.. 

 

 

sjuk

Idag har jag strosat runt hemma hela dagen, jag är sjuk. Det är nog min kära storebror som smittat mig - lyckos jag som fick sova i samma rum som sjuke han när vi var i London. Plus så hade jag haft ont i halsen och hostat i en veckas tid innan vi åkte också och nu är allt värre, ni vet så man hostar så man nästan spyr och så känner jag mig lite febrig. Men nu ska jag inte bara klaga, man måste ju tänka positivt också - jag har myst ner mig i badkaret med en skål hallon och New Girl, jag har suttit i en solstol ute och läst och jag har spelat det obligatoriska jagärsjukspelet Zoo Tycoon. Nu ska mamma och jag titta på en film. Det är ändå lite mysigt att vara sjuk.

don't let me go

Det slutade regna förut så jag gick ut en stund. Nu tittar jag på en film med mamma och pappa och sen ska jag kolla nåt avsnitt av New Girl innan jag ska sova. Ska bli skönt att lägga sig i sängen, känner mig helt utmattad. 

shopping

Här är det jag köpt i london! Flera tröjor, linnen och blusar. Två jeansshorts, ett par jeans och ett par mjuka shorts, en kjol, en byxdress och en jackliknande tröja, VS trosor, en sjal, 3 bodymists från VS och en tygpåse med fjärilar på. Jag har också köpt ett par träningsskor eller vad man ska kalla det, massa godis, presenter till Simon och lite annat smått och gott. Det enda som fattas egentligen var ett par converse men i affärerna vi kollade i hade inte halvstorlekar så mamma och jag ska beställa ett par istället! 
Nu ska jag in till stan och fira mina vänner Hanna och Frida som båda fyllde år i tisdags! Ett stoooort grattis till dem och jag hoppas att de blir glada över presenterna♥
 

london

I lördags åkte jag och min familj till England! Det blev en femdagars-tur i London. Det har varit helt underbart och det var verkligen så himla fint där. 
 
Vi åkte London Eye. Så fint.
 
Vi har gått runt på olika museum och så som Natural History Museum, British Museum och Sealife men också såklart Madame Tussauds! 
 
Vi har stirrat på Big Ben som är så fin, gått runt, vilat fötterna och fikat på Starbucks...
 
... och haft picknik i Hyde Park. Det var så fint där också, hur många svanar som helst som simmade runt. 
 
Och självklart har vi också shoppat väldigt mycket! Jag har köpt asmycket fint som jag är såå nöjd över, jag visar det i ett inlägg kanske imorgon. Det har verkligen varit en resa att minnas, en skitbra start på sommarlovet! Det känns som att det har gått mycket längre tid, jag fattar inte riktigt att jag bara haft sommarlov i typ en vecka. Lite synd att det regnar nu bara, hoppas att sommarvädret kommer snart igen! 
 
 

fem saker om mig

 
- Jag stör mig otroligt mycket på folk som försöker vara något de inte är. Liksom snälla var er själva, vill ni spendera livet som någon annan än dig själv? Har du inte vänner du kan vara dig själv med så kanske det är dags att hitta lite nya vänner. 
 
- Jag har otroligt lätt för att bränna mig bara för att jag har jordens mesigaste hud. Jag är allvarligt asrädd för att jag kommer få hudcancer. Smörjning som gäller! Kolla hur fin jag var förra sommaren, jag grät när jag skulle sova (ALDRIG IGEN!!) : 
 
- Det godaste som finns att äta när jag kommer hem efter skolan är snabbmakaroner och lingonsylt. 
 
- Jag stör mig aaaasmycket när nån bloggare typ bara skriver med utropstecken i inläggen hahaha, det stör liksom hela läsningen i huvudet. Typ ''Hej på er! Idag har jag haft en jättebra dag! Imorgon kommer också bli bäst för då ska jag träffa pojkvännen! Underbart! Men måste gå nu för det är middag! Pusshej!''
 
- Jag har aldrig någonsin blödit näsblod eller brytit något. 
 
 

tio saker jag är tacksam över

1. Min pojkvän. Han har varit med mig, smsat med mig, pratat med mig i telefon, spenderat pengar på mig, ätit massa gott med mig, tittat på hundra filmer med mig, lyssnat på mig, gjort roliga saker med mig och framförallt stått ut med mig i över två år. Finns inte ord för hur tacksam jag är över att han gjort det. Jag är så fäst vid honom och det är läskigt på riktigt att känna att man är så beroende av någon annan. ''Don't let your happiness depend on something you might lose'' men bajs, jag har misslyckats. 
 
2. Mina vänner. Har många fina vänner runt omkring mig, är så tacksam för allihopa. 
 
3. Min familj. Älskar min söta lilla familj. ♥
 
4. Att jag har det bra. Jag är tacksam över att bland de största problemen jag har är att man kanske inte har råd att äta på subway en dag, att jag råkat mosa en snigel eller att man blir lite tjurig för att Simon ställer in att man skulle träffas. Det finns andra som har femhundra gånger större problem än så. 
 
5. Att jag fick byta skola. Alltså på riktigt så är det nog det bästa valet jag gjort. Helt plötsligt en dag fick jag bara nog, mejlade rektorn på JB och frågade om jag fick byta skola. Det fick jag och det gjorde jag. Vantrivdes på förra skolan och i förra klassen men nu känner jag bara att jag har hittat rätt. Jag är så oerhört glad över att jag gjorde det och ingenting kunde ha blivit bättre. 
 
6. Att det inte finns några farliga hajar i Sverige. Ja minsann, det är jag jävligt tacksam över!! Skulle jag se en haj skulle jag på riktigt tuppa av eller dö av skräck. Finns INGENTING jag kan tänka mig som är värre än att jag badar i havet och så kommer det en haj. 
 
 
7. Att det är sommar. Sommaren kunde inte kommit lägligare och jag ska ha det så bra! Alla andra år har jag alltid sagt ''jag ska ha den BÄSTA sommaren någonsin!'' men iår säger jag inte så för man blir bara besviken och ångrar hela lovet för att man inte gjorde något speciellt. Därför är målet med min sommar att bara ta det lugnt och bara göra sånna här somriga saker som att cykla och bada, äta jordgubbar, köpa en glass, dricka smoothie ute i solstolen samtidigt som man läser en tidning. Ni vet, sånt som förgyller livet. 
 
8. Att jag ska till London. Det ska bli så underbart! Har alltid velat åka dit och i år händer deeet. Ska bli så skönt att komma iväg och jag är så tacksam över att min familj åker utomlands lite då och då. 
 
9. Mina katter. Hahaha vilken tönt jag är, men faktiskt så är jag väldigt tacksam över det. Man mår så bra av att få gosa några gånger per dag. Att vakna av att katten kommer och vill mysa med en och att höra mjaoande när man kommer hem. Man känner sig viktig på något sätt och man känner sig så mycket mindre ensam! 
 
10. Livet. Haha. Jag vet att livet suger ibland men egentligen så är det ju så härligt. Tänk på hur många det finns som aldrig föddes. Det var ju ren tur att just JAG hann först till ägget liksom. Hade nån annan varit liiite snabbare än mig så hade jag aldrig levt... läskigt. 

underbar dag

Alltså livet är ju bara så underbart. Jag älskar sommar! Det har redan varit fler sommardagar än förra året, hoppas att det fortsätter så och att vädret är varmt och soligt resten av lovet. Idag har jag legat på en brygga och hjälpt pappa när han dök i Hållstabadet. Mamma och jag har legat i varsin solstol här hemma i flera timmar och läst tidningar, druckit flädersaft med is och sugit på frysta hallon. Jag har till och med fått färg idag (mer röd än brun men ändå, när JAG har ränder efter bikinin så är det fasiken soligt ute!!). Sedan har vi åkt och tagit ett dopp i ån och det var så sköööönt och nu har vi precis njutit till grillad kyckling. Snart ska jag övningsköra hem till Simon och mysa, stannar där tills imorgon!

frukost

Gud vad skönt det var att vakna av solstrålar idag! Jag flög upp och insåg att det är sommarlov. Gjorde lite mumsig frukost och nu ligger jag i sängen igen. Har kollat några avsnitt av New Girl och ska slöa ett tag till. Om några timmar ska jag träffa Hanna och förmodligen ska vi bada eller nånting - kolla bara på vädret ute! 

sommarlov

Nu är jag hemma från skolavslutningen vilket betyder att jag har fått mitt sommarlov!! Jag tror inte att jag har fattat det riktigt för jag känner mig inte sådär glad som man brukar men jag hoppas att det kommer snart. Ska äta lite pannkakor från igår och sedan cykla iväg till Simon. Ikväll ska jag träffa tjejerna, en superbra start på lovet med andra ord! 

dagens

Hej allihopa! Idag har mycket hänt: jag har lämnat in min macbook till skolan så nu måste jag använda min skitdåliga pc som ger mig damp, jag har varit i parken zoo med klassen, bränt ryggen, badat hemma hos simon, lagat pannkakor och nu tittar jag på top model. Imorgon är det dagen med stort D för jag får sommarlov!! WOHO säger jag bara! 

parken zoo

För att fira sista dagen innan avslutningen ska jag och min käre klass åka till Parken Zoo och vara där hela dagen. Inte helt fel! Förstår ni att jag har sommarlov imorgon eller??? Bilderna är från förra året någongång. 

london 2013

Nu när det redan är Juni är det inte alls lång tid kvar tills jag åker till London! Jag längtar så himla mycket och det ska bli så skönt att komma iväg nånstans, det var länge sen. Pillade ihop ett litet collage med sånt jag gärna skulle ha med mig hem i resväskan; ett par nya converse, snygga shorts, blommiga klänningar, söta ballerina, bikinis, smycken, nån väska och några body mists från Victoria Secret. Jag hoppas verkligen att jag hittar mycket fint!! 

walking alone in the rain

Hola allihopa! Min fredag och lördag har varit suveräna, igår gick jag bara i skolan i ca 50 minuter och sedan var jag ledig hela dagen, satt väldans fint eftersom det var sommarväder! Jag träffade Hanna lite senare och vi åkte moppe runt hela stan för att komma till Slagsta glass. Sedan åkte vi och Simon och badade i borsökna, första doppet i sjön för i år. Simon och jag spenderade natten hemma hos mig och idag har vi hjälp pappa när han dök, vi tog en sväng till stan och annars bara tagit det lugnt ute i solen. Nyss cyklade jag hem i spöregn och ska vara ensam hemma hela kvällen. Ska göra något gott att äta och njuta till New Girl. Perfekt!